וואו, אני הולכת כל כך רחוק אחורה~~~
נתחיל מקוספליים שאני רוצה לעשות כבר מעל 10 שנים ונראה לאן נתקדם עם זה. XD *קוג'ה - FFIX: קוספליי החלומות #1 שלי מאז יציאת המשחק. אין קוספליי שאני רוצה לעשות יותר מזה, ועכשיו כשעשו אותו כבר כל כך טוב(!) זה רק גורם לי עוד יותר לרצות לעשות את הגרסה המקורית של IX (למרות ששל דיסידיה הורסת לגמרי~). *לינה אינברס - סליירס (גרסת הסרט הראשון): עוד קוספליי ישן-נושן שנשאר איתי הרבה שנים. זה יקרה מתישהו, כן-כן. *זידאן טרייבל - דיסידייה פיינל פנטזי: באופן מפתיע, חלום קצת יותר קרוב לזמן הנוכחי. זה הקוספליי שהייתי אמורה לעשות לפורים לפני שהחלטנו על פנדורה הארטס. אני ממש אוהבת את העיצוב החדש של דיסידייה בשביל זידאן.
*קאנטארו - Tactics: אחד הקוספליים הזוגיים שאני עדיין רוצה שיקרו יום אחד, עם סבטה המהממת בתור הארוקה.
*האקאי - סאיוקי: קאסט שאולי אפילו יקרה מתישהו *pokes larisa*. אחת הדמויות האהובות עלי במאנגה ever. :> *זאלוס - סליירס: עוד קוספליי ישן נושן שעשיתי לפני שנים בצורה די נכה. יהיה ממש נחמד לחדש אותו כמו שצריך.

*מארי אילסטריוס - אוונגליון 2.0: מהרגע שבו ראינו את הסרט ביפן לפני חצי שנה ידעתי שזה נועד לקרות. בחורה מופרעת שנראית בדיוק כמו שנראיתי כשהייתי ביפן (צבע + אורך שיער, משקפיים, ~*~ורוד בכל מקום~*~) + נלחמת במלאכים על אדמת ישראל + פריקית של אווה, מישהו עשה את זה בכוונה (כן כן, אני משוכנעת שגאינקס ביססו עלי דמות, הם פשוט מתביישים לדבר איתי על זה). בכל מקרה, הגרסה שאני רוצה לעשות זו גרסת ה-plugsuit הורודה
. אני אפסיק פה, יש עוד(המון) אבל אני חושבת שאלה המרכזיים. D: