רשימת החלומות

S.Riddle

New member
הו סבטה~~ ../images/Emo23.gif

אני ממש מקווה שתעדי את גריפית' מתישהו, אני יודעת כמה זמן את כבר מפנטזת על הקוספליי הזה. :) אם תעשי את הקייזר זה יהיה כל כךךךךךךךך מצחיק כי זה יהיה older!kaizer ואמ זה יהיה ממש סקסי אני אפסיק עכשיו. D: אם את עושה זקס אני עושה איתך גם משהו מווינג, לא אכפת לי מה X3 (תמיד רציתי לעשות קוספליי לזארו!קאטרה :X) פאק הוטוהורי כל כך מתאים לך. שוב, אם את עושה, אני משקיעה באיזה קימונו נוריקו איכותי. :> *סתם מנסה להזדחל לתוך הקוספליים שלך IN CASE YOU HAVEN'T NOTICED*

rocket

New member
../images/Emo24.gif

לירון, אני בטוחה שעוד נעשה קוספליי ביחד :)

Inimi

New member
סגגגגג

וואי זה מDMC ממש יתאים לך!!! XD וגם הסורה אעההה בעצם כולם יתאימו לך בהצלחה XDDDD

S.Riddle

New member
וואו, אני הולכת כל כך רחוק אחורה~~~

נתחיל מקוספליים שאני רוצה לעשות כבר מעל 10 שנים ונראה לאן נתקדם עם זה. XD *קוג'ה - FFIX: קוספליי החלומות #1 שלי מאז יציאת המשחק. אין קוספליי שאני רוצה לעשות יותר מזה, ועכשיו כשעשו אותו כבר כל כך טוב(!) זה רק גורם לי עוד יותר לרצות לעשות את הגרסה המקורית של IX (למרות ששל דיסידיה הורסת לגמרי~). *לינה אינברס - סליירס (גרסת הסרט הראשון): עוד קוספליי ישן-נושן שנשאר איתי הרבה שנים. זה יקרה מתישהו, כן-כן. *זידאן טרייבל - דיסידייה פיינל פנטזי: באופן מפתיע, חלום קצת יותר קרוב לזמן הנוכחי. זה הקוספליי שהייתי אמורה לעשות לפורים לפני שהחלטנו על פנדורה הארטס. אני ממש אוהבת את העיצוב החדש של דיסידייה בשביל זידאן.
*קאנטארו - Tactics: אחד הקוספליים הזוגיים שאני עדיין רוצה שיקרו יום אחד, עם סבטה המהממת בתור הארוקה.
*האקאי - סאיוקי: קאסט שאולי אפילו יקרה מתישהו *pokes larisa*. אחת הדמויות האהובות עלי במאנגה ever. :> *זאלוס - סליירס: עוד קוספליי ישן נושן שעשיתי לפני שנים בצורה די נכה. יהיה ממש נחמד לחדש אותו כמו שצריך. :) *מארי אילסטריוס - אוונגליון 2.0: מהרגע שבו ראינו את הסרט ביפן לפני חצי שנה ידעתי שזה נועד לקרות. בחורה מופרעת שנראית בדיוק כמו שנראיתי כשהייתי ביפן (צבע + אורך שיער, משקפיים, ~*~ורוד בכל מקום~*~) + נלחמת במלאכים על אדמת ישראל + פריקית של אווה, מישהו עשה את זה בכוונה (כן כן, אני משוכנעת שגאינקס ביססו עלי דמות, הם פשוט מתביישים לדבר איתי על זה). בכל מקרה, הגרסה שאני רוצה לעשות זו גרסת ה-plugsuit הורודה
. אני אפסיק פה, יש עוד(המון) אבל אני חושבת שאלה המרכזיים. D:

Inimi

New member
לול שוב יצא לי לעשות קוספליי פעם ראשונה לפני

שמישהו אחר עשה XD בהתחלה זה היה שימון, אח"כ קאיטו ועכשיו זידאן~ עפ"י שזידאן היה הטוב ביותר שלי (אם כי יש המון מה לתקן והמכנסיים עדיין נופלים לי לול ; ) שיהיה לך המון בהצלחה עם זידאן אני יודעת שהוא היה קוץ בתחת בשבילי (ולא, לא בגלל הזנב עפ"י שהבתחלה הוא היה מחובר בסיכה XD ) אבל זה יהיה ממש שווה את זה! זה קוספליי ממש כיפי D: בהצלחה גם עם כל השארררר~~~

evening rose

New member
הרשימה שלי ארוכה מדי. :X

יום יבוא ואני אנסה לעשות רשימה, אבל היא משתנה כל הזמן. D:

Witchcrafts

New member
האמת שיש לי רק אחד שכל פורים עולה מחדש:

איזיס / אישיזו. פשוט אין לי כוח להתעסק עם וילונות ומטילי זהב מקרטון. אולי קאסט של יוגי ידרבן אותי. אין לדעת~

הנה DDD: הוהוהו

למרות שחסר שם מלא >ם<" וכזה.. בטח את חלקם אני לא אעשה (*אהמ*קאמיו*אהמ*), אבל כן 3:" משמאל לימין: שיאל - קורושיטסוג'י קאזוקי - דייס קאמיו - מיינה לייבה אריק - קאסטלבאניה ג'אדג'מנט יוג'ירו - באקומאטסו משומשוארוך :) טייטו - 07 גוסט היסוקה - האקוקי משומשו ארוך~

אהא. P:

אבל לאדעת, כי כזה מצד אחד. אמג. קאמיו!!!! 3> מצד שני, ... לא כיף לעשות מיינה לייבה לבד .=."!!!

למעלה