רשימת החלומות

rukia chan

New member
אונד~ ../images/Emo103.gif

סוויגין טו מרוזן מיידן - בעיות, עזבו, אני לא נכנסת לזה. אולי יום אחד. אזמריה מכרונו קרוסייד - אחד הראשונים שרציתי. יתגשם בקרוב...? טוקיקו מבוסו רנקין - עם המסורים כמובן. זה מה שעושה אותו לכ"כ בעייתי. אם אני אעשה אותו, זה יהיה רק לאיזה מפגש פתוח ולא לכנס, אני אמות אם אני אסתובב עם זה בכנס צפוף כל היום. ארזה מפיירי טייל - סתם חלום, אין מצב שאני מסתובבת יום שלם עם כנפי מתכת ברוחב מכונית XD וכמובן, זאת שלא פה כי סופר קשה למצוא תמונות שלה - סורה מקליידו סטאר בגרסת סאיוקי, לפסח אם יהיה כוח.

TerryKasper

New member
"אין מצב שאני מסתובבת יום שלם עם כנפי מתכת-

-ברוחב מכונית" :X ...

Serf SaN

New member
הכנפיים שהיא מדברת עליהם

הרבה יותר גדולים מהכנפיים שלך בתור סו. P:

כרגע חלום אחד שאנסה להגשים הקיץ~

בתקווה שלא אמות מחום באמצע הכנסXD [ואם אמות,לפחות אמות מאושרת בקוספליי מאגניב] אוגוסטה ולאדיקה [או סת',אם תרצו]

string chan

New member
הייתי רוצה

לעשות את אסתר מהארטבוק הזה (כןכן, השמלה הענקית הלבנה) אבל אני פוחדת רק מהמחשבה XD;;

לולז,אני דווקא מפנטזת על השמלה השחורהD:

אבל אני עדיין רחוקה מזה אלף שנות אור בערךXD הו,אסתר
~ריר~

innocence

New member
זה לגמרי קוספליי החלומות שלי.

עוד לפני שעשינו קאסט טריניטי.

ברור לי למה*-*

סת' היא דמות מדהימה!! אני מפנטזת עליה כבר שניםם*-* וחוצמזה,תשתקי!! את היית נואל!! *פרצוף חרמן מזיל ריר*,זה משהו שלא כולנו יכולות להרשות לעצמנו;;

innocence

New member
מאז שיצא לי לראות את העיצוב רציתי,

ואז כשראיתי קוספליים שלה, עוד יותר רציתי. ואז מסיבות שונות יצא שבקאסט הייתי דווקא נואל (למרות שהיא היתה רק בעדיפות שנייה..), אז יש לי חסך שיום אחד אני עוד אשלים P: נואל היא כל כך לא אני באופי XD אפילו להצטלם בצורה סקסית אני לא מצליחה.

למעלה