רק לא שינוי !!!

mt22

New member
נתונים שכל מפלגה יכולה להציג

תראה בפעול שינוי לא עשתה דבר אחד משמעותי שלמנענו נבחרה. רוצה הוכחה תבדוק את רישומי הכנסת אני עשיתי את זה. מצע זה דבר יפה אך בפועל זה עולם אחר לגמרי.

ronen1981

New member
אתה טועה.

בפועל שינוי הציעה הצעות חוק בכל אחד מהנושאים שלמענה נבחרה דת ומדינה 20 הצעות חוק חינוך תבדוק בעצמך לא ספרתי. הצליחה להעביר 33 הצעות חוק ו45 בשלבי חקיקה שונים. שינוי שמה לה למטרה להאבק בשחיטות ולמען מנהל תקין ועובדה הצליחה להעביר לא מעט הצעות חוק בנושא והתנועה לאיכות השלטון נתנה אות הארכה לה. ועוד משהו שרואי לצייון שינוי קיבלה 6 מנדטים והכנסת היה גוש חרדי שהחזיק את שני הממשלות בנות ארובה של 22 מנדטים. כדי ששינוי תצליח להעביר את החקיקה היא חיבת להיות גדולה דיו בכדי לשבת בקואלציה במקום החרדים. מילא שינוי לא היתה מציעה את ההצעות הרוב שהציעה בנושאים עליהם התחיבה ומילא לא היתי רואה שכל 6 חברי הכנסת באים ומצביעים כאדם אחדבאותם הצעות אולי היה טעם בטיעון שלך אבל אין. כל מה שהטיעון שלך מוכיח זה ששינוי של 6 מנדטים אל מול גוש חרדי של 22 מנדטים זה לא די ושצריך שינוי חזקה יותר וגוש חרדי קטן יותר (מה שהלכה למעשה יקרה בכנסת הבא.)

mt22

New member
תירוץ יפה

זהו רק תירוץ כי קול שינוי לא נשמע ב-4 השנים האחרונות. אתה יכול להגיד בגלל שלא היה לה כוח אז זה רק תירוץ. רק חרדים חרדים וחרדים איפה הפעילות הציבורית עזרה לחלשים ?!

meirkl

New member
תראה לי מפלגת אופוזיציה שכן עושה

שעושה יותר ממה ששינוי עשתה? יש מפלגות קואליציה שעשו פחות. ש"ס מנהלים את המשרדים החברתיים במדינה כבר כמעט עשרים שנה ברציפות, ומצב המסכנים רק הולך ונהיה רע ומספרם הולך וגדל בעקביות.

ronen1981

New member
מה שנכון נכון.

ביחס לגודלה שינוי העבירה יותר חוקים חברתיים מהעבודה ומהליכוד.

ronen1981

New member
מה שנכון נכון.

ביחס לגודלה שינוי העבירה יותר חוקים חברתיים מהעבודה ומהליכוד.

mt22

New member
אתם מדברים ללא ידיעה

כל מה שאמרתם ממש לא נכון. תבדקו את עצמכם ואת מקומכם ואז תשיבו,אל תשלפו מה שאתם לא יודעים.

ronen1981

New member
תביא הוכחות.

אני אישית לא פעם יצא לי לצפות בערוץ 33 במשדרי הכנסת ולא פעם ביקרתי באתר הכנסת. אתה טוען משהו הפוך למה שידוע לי תוכיח דבריך אם אכן יש ממש בדבריך תוכיח באזרת לינקים מאתר הכנסת ,אם אין לך כאלו סימן שאתה סתם מבלף.

mt22

New member
מה אתה בדיוק מצפה?

מה אתה מצפה שנלך יד ביד לכנסת ? אני לא מצביע שינוי,החובה היא שלך ללכת ולבדוק. אני בדקתי ואת מסקנותי ציינתי,אם אתה לא מאמין לי אז בדוק בעצמך.

ronen1981

New member
אתה קשה הקליטה.

אני די משוכנע שאמרתי שצפיתי בערוץ 33 (ערוץ המשדרים מהכנסת!!!! יתכן ואני בין הבודדים שצופה בו לפעמים) ויש את אתר הכנסת שבו אני קורא וכמובן העובדה שאני עוקב אחרי חדשות לפחות 3 פעמים ביום וקרא לפחות 2-3 עיתונים ברשת ולרוב עוד עיתון כתוב. תאמין לי אני לא סתם כל כך תומך בשינוי ומשקיע את מירב זמני לשכנע לתמוך בשינוי. אתה מנסה לטעון ולרמז לדברים שברור לי שאין בהם ממש. אתה יכול לצעוק עד מחר אבל בלי הוכחות אף אחד לא יקח אותך ברצינות. לי ברור ש 2 ועוד 2 שווה 4 אתה טוען אחרת תוכיח לי.

mt22

New member
ראה הודעה קודמת !!!

קשה לחזור על דברי באין מבין.

ran1ba2

New member
../images/Emo24.gifממש הוציאו לכם את האויר ../images/Emo6.gif

מה קרה אז אמר את מה שיש לו לומר,, את המציאות האמיתית לא ניתן למחוק ולומר את האמת לכם הפנים גם שינוי אינה תורמת תרמה לחברה הגוש החברתי שכבות מצוקה איפה המו"מ עם דוד מגן??? לאן ברחתם?? כל הנבחרים שם הם אנשים מהחברה הגבוהה תקשורת וכד´ כל המוטו של שינוי מושתת על שנאת חרדים!! אז זה מרגיז עוד אחד אומר לכם את האמת בפנים!! כל התכתובת מאז על "איזה חוקים העבירה שינוי" לא התמודדתם עם השאלה כלל כי הוא נתן לכם
מתחת לחגורה באומרו ששינוי כמעט לא ולא יזמה הצעות חוק העבירה אותן בכנסת, מה שבוודאי עשו אחרים ושינוי לא!! לא התמודדתם עם הקביעה הזו, רק שמזכירים לשינוי את ש"ס וגיוס חרדים,,,, אז אווווו היא מתעוררת
של העולם אתם, כולם מושחתים ואתם לא?? או שמותר לכם להיות כאלה!! אז,,, בעבר משהוא העלה פה את כל החוקים שיזמה שינוי שיעביר לו אותם ונראה אם הוא יוכל להתמודד עם זאת?? מה יש תנו מענין איך הוא יגיב בטוח שיואמר לכם, אולי רציתם להעביר חוקים כאלה אבל לא העברתם אותם

למי אכפת מדוד מגן?

מה אתה רוצה ממנו? הוא הבטיח לך ג´וב? ודרך אגב - אתה יודע למה לא עברו יותר מדי הצעות חוק של שינוי - בגלל וטו אוטומטי שהטילו הדתיים והחרדים על המפלגה. ממש כמו הוטו שהטילו על היהודים בארצות אירופה בתקופות חשוכות (איזה כיף - ההשוואות פתאום עובדות לשני הכיוונים).

זויות

New member
אז המסקנה המתבקשת מדבריך היא

שמיעוט צריך לוותר מראש על זכותו הדמוקרטית להתנגד לרוב, כי זה לא מעשי... על דוד מול גולית שמעת? על מעטים מול רבים למדת? על עם ישראל מול כל העמים קראת? אז כך היא שינוי מול החרדים ונס גדול יהיה פה! אנחנו מאמינים גדולים ונוציא מהכח אל הפועל את מה שאנחנו רוצים! אלוהים איתנו (אני אפסיק כי אני מתחילה לצחוק ליד המקלדת).

ran1ba2

New member
זויות זה ענין של חרדים

כל הדג´ שהשתמשת בהם אלו דג´ של מקורות של החרדים דוד מול גולית חרדי מטעים מול רבים חרדי ,,, מה למדת בבית יעקב???? במה את מאמינה??? אמר מי שאמר ש הצחוק יפה לבריאות

למעלה