רק לא שינוי !!!

mt22

New member
רק לא שינוי !!!

מפלגת שינוי,היא המפלגה המגוחכת ביותר שקמה במדינת ישראל. היא אפילו מסוכנת של מטרתה הוא לחתוך בבשר החי של הבעיה הדתית,הם אינם מחפשים לפשר ולגשר. הם שמים את יהבם את פגיעה וכפיה הפוכה של דעותיהם על החרדים. כמו כן בתקופה זו שכל המדינה רוגשת וגועשת ואין יום ללא פיגוע,אני חושב שזו חובה אזרחית של כל אחד ואחד מאיתנו לבחור במפלגה שנותנת אופק מדיני-ביטחוני. למה הדבר דומה ? שני חברים שגרים באותו הבית,פתאום מגיעים גנבים,שני החברים מובן שישמרו על השקט וימתינו לרגע הנכון להגן על עצמם.אלא שאחד מהם פתאום נזעק על כך שחברו שתה לו מהשוקו באותו יום בבוקר. הוא צועק וצועק,עד שבאים הגנבים קושרים את שניהם מכים אותם עד זוב דם ולוקחים את שללם. כך המצב אתם בשינוי מנסים לטפל כרגע בבעיה שולית,וגם אם יש לגיטימציה לדברכם זה לא הזמן לעורר על זה פולמוס. במקום לנהוג באחריות ולהבין שזה לא הזמן,אתם מנסים לצאת בהצהרות מפוצצת בכדי להגביר את מס´ המנדטים. בכנסת האחרונה לא עשיתם את עבודתכם נאמנה.הצהרתם שאתם מפלגה חברתית ולא עשיתם בכלום למען החברה. בכל אופן לכל מי שרוצה חושב להצביע שינוי,אני מקווה שאתה שם את הראש על הכרית תחשוב שאולי אתה תהיה זה שיגרום לכך שהאנשים הטובים לבטחון שלך ושל ילדך לא יושבים בכנסת,בגלל יצר הווכחנות של מר. לפיד אבל אין פלא הבחור אוהב תקשורת ויודע להשתמש בה,למרות הזילות של דבריו. דבריו בד"כ סתומים ולקונים אבל הוא מדבר בסמכותיות,ואיך אפשר לא להאמין לו. אז מר. לפיד מספיק לא כולם מטומטמים. (הכותב סטודנט למשפטים בעל דעות שמאליות)

אשרת

New member
ומפלגות השמאל - מר"צ והלאה

מגוחכות יותר ... כותבת מצביעת מר"צ לשעבר!

mt22

New member
מר"צ מפלגה חברתית

מר"צ מפלגה שעושה למען החברה. שינוי ממש לא!!! תבדקי כמה הצעות חוק חברתיות אלה העבירו וכמה אלו העבירו ואז תהיה לך התשובה.

אשרת

New member
אכן צודק. מר"צ עושה הרבה למען החברה

הפלסטינית. אני לא זוכרת שום דבר שמר"צ עשו למען החברה בישראל , אלא כל הזמן התמקדו בקטע הפלסטיני בלבד.

תבדקי לפני שאת מדברת

מרצ פעלה יותר מכל מפלגה אחרת למען החברה בישראל (חוקים חברתיים, דיור ציבורי, חינוך ועוד). תבדקי את העובדות לפני שאת מפריחה דברים באוויר. אין שום סתירה בין דאגה לאנשים באשר הם אנשים (גם פלסטינים) לבין דאגה לנושאים חברתיים במדינה. מרצ עושה את שניהם, וגם את יכולה.

אתה לומד משפטים???

בתור סטודנט למשפטים הייתי מצפה שיהיה לך את החוש הבסיסי לרחרח לפני שאתה תוקף. אם היית קורא בפורום הזה את מה שנכתב בשבוע האחרון היית רואה שכל טענותייך בשרשור הזה הופרכו אחת אחרי השנייה...

mt22

New member
הרשה לי לצחוק

נו באמת אתה חושב שאני עוקב אחרי האתר ? אני נכנסתי לומר את דבריי,ונראה שבנתיים אף אחד לא ממש סתר אותם. אז במקום להגיד לי דברים חסרי עניין מבחינתי תענה לעניין או שתנוח. אמרתי סטודנט לא עו"ד ועדיין לא למדנו על ריחרוחים.:)

אף אחד כאן לא עובד שלך או בשבילך

ואף אחד פה לא אוהב לשחזר הודעות פעם אחר פעם. התשובות מונחות לפנייך במרחק שני קליקים...

mt22

New member
ממך אף פעם לא

אתה יודע שהכי קל להגיד,שהשני מדבר שטויות ככה אתה לא צריך לענות לו. אבל אתה אין לך מה להגיד,הרי הפה שלכם זה מר. טומי לפיד. (איזה פה מצאתם לכם)

gershon17

New member
"סטודנט למשפטים"

זה היה כדי שנגיד "פששש" או כדי שנגיד "אה, בסך הכל סטודנט למשפטים"?

mt22

New member
לא זה ולא זה

יש נטיה לאנשי שינוי להתנשאות. אז רציתי למנוע מהם לעשות כן. שכן אתה יודע אם אתה אומר שאני טיפש ממילא לא צריך לשמוע את דבריו,אז רציתי לקבל תגובות אמיתיות מאנשי שינוי.

gershon17

New member
תחליט

או שרצית שנתרשם מזה שאתה סטודנט למשפטים, או שלא רצית. אתה לא יכול להגיד שלא רצית ואז גם להגיד שרצית. כדי שאנשים לא יתנשאו מעליך אתה צריך להפגין מעט איכותיות. אני עדיין מחכה.

gershon17

New member
תחליט

או שרצית שנתרשם מזה שאתה סטודנט למשפטים, או שלא רצית. אתה לא יכול להגיד שלא רצית ואז גם להגיד שרצית. כדי שאנשים לא יתנשאו מעליך אתה צריך להפגין מעט איכותיות. אני עדיין מחכה.

mt22

New member
לא רציתי לגרום להתלהבות

אמנם רציתי בשווין ורק כך הייתי מקבל אותו!!!

זויות

New member
באמת לא גרמת להתלהבות רבה

כך שלפחות בזה הצלחת. ויש לי סוד בשבילך - אף אחד, אבל אף אחד בפורום, אינו יודע מהי השכלתי, מהו מקצועי, האם יש לי בכלל מקצוע, היכן אני גרה, כמה כסף יש לי או אין לי ומה אני שותה בניחותא בלילות חורף קרים. למה? כי זה לא רלוונטי לפורום. יש כאן אנשים שהם מספיק ישרים ואינטליגנטים כדי להתרשם בתוכן הדברים יותר מאשר מציור דמותו של אומרם. כקולגה לפורום, אומנם לא בעלת ותק וגם לא כותבת נון-סטופית, הרשה לי לתת לך טיפ קטן. כדי לזכות בהערכה על דבריך בפורום, התרכז בתוכן דבריך. אם יש לך משהו טוב להגיד, ימצא גם מי שישמח לשמוע טוב. אם אין לך משהו טוב להגיד, לא תעזור אף דמות שתציג כמי שאמרה אותם.

mt22

New member
נראה לי שאת טועה

א.דברי היו חדים ולכן כל תשובה נסתרה על ידי. ב.כל נסיון שלך ללמד אותי איך,או מה לומר,לא יצלח לך. ג.יש לך משהו להגיד תגידי אל תחנכי אותי. ד.סליחה אל זה שכתבתי קצת רקע על עצמי.

זויות

New member
דבריך היו דמגוגיים

לא חדים ולא נעליים. אני לא מחנכת אף אחד, אני משאירה את זה לחרדים. לא רוצה עצות? לא צריך. אם אתה מתענג על כתיבה בסגנון שגורם יותר אנטגוניזם ממחשבה - זו זכותך המלאה. יבושם לך.

למעלה