רק לא שינוי !!!

ran1ba2

New member
דברי פה בפורום צעקו

שהוא בא לשינוי על מה אתה מדבר?,
כל ההליך של דוד מגן מעלה בת צחוק על פני כי לא ייתכן שבנאדם כזה יהיה אתכם ואו אפילו יכנס למו"מ אתכם
מה לו ולאידולוגיה שלכם המובילה לשנאת יהודים בגלל לבושם מנהגיהם ואמרים עליהם שהם חשוכים?? שמעת על האימרההפוסל במומו פוסל הכוונה אליך

אתה בעצמך נציג שנאת היהודים

כל כך שונאים אתם את אחיכם היהודים החילוניים שעולזים אתם במותם של חיילי צה"ל ממש כמו נערים פלסטינאים בימי פיגועים. מה? לא שמעת על החרדים שצועקים לחיילים חילוניים "הלואי ויהרגו עוד חיילים"?

mt22

New member
נסחפת בלשונך....!!!

אתה לא שווה יחס תתייחס עניינית ואל תחפש שטויות.

mt22

New member
תגיד לי אביגדור קהלני שמאל או ימין?

היום מאחר והמצב כמו שהוא גם אם אני בעד החזרת שטחים ופינוי ההתנחלויות,אין טעם לעשות כן כי אין פרטנר לשלום. לכשיהיה כזה אני אהיה מוכן לעשות ויתורים כאובים למען השלום.

לפחות תהיה עקבי

כאן אתה מנסה להסביר את הניגוד בין הצהרתך להיותך חבר מפלגת הליכוד לבין הצהרתך אודות היותך ימני ובפורום אחר אתה בכלל מספר לי שאבא שלך כתב את ההודעה ההיא.

mt22

New member
מה הקשר ?

נכון אבי כתב את העניין,אך אני תומך בו במליון אחוז. למרות שהנטיות שלי הן שמאלה אני מצביע ומתפקד לליכוד.

קודם כל זה היה מוקה, דבר שני,

דבר שני ניתן להשליך את אותה שקית אומללה על הצד השני אם פשוט ניקרא לזה שקם וצועק החרדי החרדי קם וזועק: למה אתה לא נותן לי לשתות יותר מהשוקו שלך? מה אני לא חבר שלך יותר אנחנו לא אחים אחי? בשקט בשקט עונה החבר: כן בטח שאנחנו אחים, אבל עזוב את השוקו עכשיו הוא רותח ניזרוק אותו על הגנב ואז ניקשור אותו. החרדי ממשיך בזעקותיו: אבל אם לא יהיה לי שוקו לשתות איך אני אלמד תורה? אני לא אהיה עירני. החבר לוחש לחרדי הזועק: אנחנו צריכים את השוקו הזה בשביל לשמור על החיים שלנו אם אתה חייב תכין לעצמך חדש אבל את השוקו הזה תן תשאיר בשביל לטפל בגנב. החרדי מתחיל לאבד את עשתונותיו: שאני אכין את הקפה על חשבון זמן של לימוד תורה בע"ה לא ניראה אם אתה לא נותן לי את השוקו מיד אני עוזב את הדירה ל א ל ת ר!!!!!!!!! מפה תוכלו להמשיך לבד, אבל נישאלת השאלה מה עדיף? החבר בבית בלי שום רהיט בלי שוקו ויכול מאוד להיות בלי חיים או בלי חבר בבית אבל עם כל הרהיטים בלי שוקו שגם ככה הולך פארש ועם החיים ? ועכשיו הערה אישית לסטודנט המישפטים בעל דיעות שלאמניות, אם מאז הסכם הסטאטוס קוו לפני כ50 שנה עדיין לא מצאו זמן מתאים לטפל בבעיה למה ניראה לך שאי פעם ימצאו זמן נוח וסביר ? (דרך אגב זה מה שחלק מהחרדים אמרו על קום המדינה עד שהקמנו אותה ואז פתאום השתנו דבריהם) כי על זה אמרו אם לא עכשיו אז אי-מתי.

מרץ מפלגה חברתית לעומת שינוי???

דע לך שגם לשכבת הביניים מגיעים זכויות!!! אי אפשר שמובטלים (מרצון) מחת וחרדים וערבים מאידך יישדדו כל היום את הקופה הציבורית, אני תומך עקרונית במאבק של השכבות החלשות, אך צריך להבין שהיום אין תקציבים לכל זה. גם אני הייתי רוצה להוסיף מיליונים לוויצו, נעמת ומשפחות חד הוריות אבל צריך להבין שאין כסף לכל זה בתקופה הזאת. לכן אני חושב שדווקא אם החרדים ייפתחו לשוק העבודה, ישרתו בצבא ויפסיקו ללדת מיליון ילדים כל זוג, יהיה יותר כסף גם לנושאים הללו. ולכן התחום בו שינוי פועלת כל כך חשוב! חוץ מזה שלשינוי יש אחריות חברתית (ע"ע תמיכה בתקציב) בעוד מרץ דאגה לאיך שהיא תצטייר בציבור והתנגדה לתקציב!

למעלה