רק לא אינג´ל!

IDOffryn

New member
ספוילר פרק אחרון של עונה 6../images/Emo58.gif

אל תדאגו הוא קיבל את העונש על זה ממנה

B a n j o

New member
את שוכחת ../images/Emo58.gif תחילת 6

שהוא כבר אמר לה לא פעם להיזהר עם הקסמים והיא די זרקה ז´... היא די מתלהבת וספייק גם אמר לה שהיא ידעה שאם היא תצליח להביא את באפי לא בטוח שהכל יהיה בסדר ויכול להיות שהיא תצטרך להרוג אותה ובגלל זה היא לא סיפרה לו. ולמה היא לא טרחה לבדוק איכשהו אם היא באמת בגיהנום? ולמה היא לא סיפרה לג´יילס? אם היא הייתה באה ואומרת לו שהיא חוששת שהיא בגיהנום וסובלת אני בטוח שג´יילס היה עוזר ומנסה לברר לפחות איפה היא. היא נהייתה די אנוכית ומתלהבת ואת האמת, במקום ג´יילס הייתי מוריד לה איזו סטירה על השטות הזו, במעשה הזה היא גרמה סבל לכל כך הרבה אנשים והכי חשוב, היא גרמה סבל לבאפי

WillowFreak

New member
מה?????????????? ספויילר תחילת 6

קודם כל בלי ידיים!!! במיוחד לא על ווילו!! שנית.... איזה סבל?? לאיזה אנשים היא גרמה סבל בדיוק במעשה הזה?? (חוץ מבאפי כמובן...) שתבין אני לא אומרת שכל המעשה הזה היה הדבר הכי נכון לעשות. נכון - היה פאק מאוד רציני בקטע הזה שבאפי בכלל לא היתה בגיהנום אלא בגן עדן... אבל תחשוב לרגע - היא קפצה לתוך השער שפתח את הגיהנום!!! מה נראה לך יותר הגיוני לחשוב? שהיא נמצאת בגן עדן מאושרת או מתענה בגיהנום יסורי נצח? אם לא הייתי קוראת ספויילרים חצי שנה לפני שראיתי את הפרק הזה אז תאמין שהגילוי שבאפי היתה בגן עדן היה מפתיע אותי מאוד!!! אז חוץ מבאפי כמובן... במי עוד המעשה הזה פגע? בזאנדר שהיה כל כך מאושר לראות את החברה הכי טובה שלו ואהבת נעוריו נושמת? בדון, שהחזירו לה את המשפחה היחידה שיש לה בעולם? בג´יילס, שחשב ש"הבת" שלו מתה?? אה... שכחתי הוא לא טס לסאנידייל ברגע שהוא שמע שבאפי חיה... הוא גם לא קפץ עליה מאושר לראות אותה חיה ולא קבורה באדמה... במקום - הוא ניסה לשפד אותה כי אתה מבין, הוא היה מאוד מאוכזב לראות את הקוטלת שלו חיה ובועטת... אה כן... והוא גם רצה שהיא תמות שוב!! אז חוץ מבאפי... מי נפגע פה?

nAm250

New member
זה דיי קל להגיד ../images/Emo58.gif6

חוץ מבאפי! אבל מספיק שבאפי נפגעה, אלו החיים שלה ולא של זאנדר או של דאון או של ווילו או של ג´יילס. כמו כל מוות בחיים צריך לדעת לקבל את המוות ולהבין שזה חלק מהקיום שלנו ולכן כל אדם שנהרג ברור שהיה יותר טוב אם הוא היה חוזר לחיים ובכל זאת ראינו שלא מחזירים דמויות לחיים כי צריך לקבל את המוות שלהם ולא משנה עד כמה הוא קשה או עד כמה הוא פוגע- כי כל מוות פוגע! ובנוגע לג´יילס אני חושבת שההערה שלו הייתה הכי במקום וכשראיתי את הקטע הייתי בהלם שהוא אומר לה את זה רק בגלל שזה היה דבר שלא חשבתי עליו יותר מידי אבל תמיד הייתה לי קבורה בצידי המוח השאלה של: אתם לא חושבים שהקסם יכול להתחרבש ונקבל באפי מופרעת (כמו שכמעט קרה עם ג´ויס)?!?! חוץ מזה שטוני גם עשה את התפקיד נהדר והוא ממש היה חסר לי בהמשך העונה (למזלי יש את השידורים החוזרים בביפ וגם שראיתי את העונה ה-6 תוך שבועיים בערך ככה שהוא לא היה חסר להרבה מאוד זמן...)

Cyber Cat

New member
Sarcasm acomplishes nothing, Giles

מצטערת, אבל הפסקה האחרונה שלך עשתה לי הרעלת ציניות.
Cyber Cat מורעלת

WillowFreak

New member
שורה תחתונה...

אין פה בכלל על מה להתווכח!!! זה התסריט וזהו!! ככה ג´וס החליט... באפי תמות ווילו תחזיר אותה... בלה בלה בלה... תסריט!! אם לא היה קורה מה שקרה, באפי לא היתה חיה ובשלב הזה לא נראה לי שהיו ממשיכים עם הסדרה... אז תגידו תודה רבה יפה לג´וס שהשאיר לנו באפי בחיים וזהו - סטו!! - סוף פסוק... די להתווכח... כולנו חברים

talrv

New member
רגע, הדיון פה הוא על..

(ספויילרים לתחילת השישית, רק להתחלה לא הלאה...) הדיון פה הוא על המניעים של ווילו להחזרת באפי או על השיחה של ווילו וג´יילס?? טוב לא משנה, נגיב לשניהם.. (וזאת השקעה עצומה כי כל השרירים בגוף שלי כואבים פחד, עד האצבעות הקטנות...) לדעתי ווילו ידעה על האפשרויות הקיימות ואיפה באפי יכלה להיות (או ממד של גיהנום או מימד של גן עדן מסוג מסויים..), אבל רצתה יותר להאמין באפשרות השנייה לתרץ לעצמה שההחזרה של באפי צודקת. הסקוביס לא יכלו להתמודד בלי באפי, זאת הסיבה העיקרית שהם רצו להחזיר אותה (שוב לדעתי..). בראשם ווילו שהייתה זקוקה לבאפי. הנה, אתמול הראו בביפ איך ווילו זקוקה לבאפי ומדברת עליה, ושומרת על זמנים דקדוקיים, והיום היא כועסת עליה כי היא רוצה לעזוב ומתייאשת וכולם כל כך צריכים אותה (משהו בסגנון אני חושבת, לא יכולתי לראות את הפרק היום..).. ווילו צריכה את באפי יותר לעצמה מאשר לעזור לבאפי... טוב, לפחות ככה אני ראיתי את זה.. את ג´יילס אני מצדיקה לחלוטין. הוא יודע יותר מכולנו מה יכול להשתבש בכישוף הזה, והוא חושב על הדברים שווילו יכלה לעשות לעצמה ולבאפי הוא לא יכל להגיד לה יותר מ"טיפשה".. כי זה היה לפי ההיגיון שלו מעשה טיפשי, לא אחראי ומטומטם לעשות. לסכן הרבה אנשים (טארה, אניה, זאנדר, את עצמה, את באפי, חיים של המון אנשים אם באפי לא תצא כמו שצריך....) ולהתעסק עם עניינים של חיים ומוות שזה דברים שלא אמורים להתעסק איתם, מבחינת ג´יילס זה מעשה נורא לעשות... הוא כל כך דואג לבאפי ואוהב אותה כאילו היא הבת שלו ואת שאר הסקוביס הוא גם אוהב ורק לחשוב על העובדה שמשהו יקרה להם בגלל מעשה לא אחראי של ווילו נשמע נורא מבחינתו (גם מבחינתי...). בכל מקרה אני מבינה אותו לחלוטין, ואני לא בטוחה שאני הייתי מסוגלת למנוע מהיד שלי להגיע ללחי שלה.... ואני מבינה את ההגנה על ווילו (במיוחד של ווילופריק ומתן14), אם היו עושים כזה דיון על ההחלטות השליליות של זאנדר גם לי לא היה נעים בכלל (לא על בוריס- זאנדר), אבל תחשבו רגע בהיגיון, מעבר להגן על מעשיה של ווילו.. ובלי הרמות ידיים מצידכם.. ואם עדיין לא תסכימו עם חלק לפחות או תראו צד אחר בעניין, לא נורא
כל אחד והדעה שלו..

buffstar

New member
ווילו../images/Emo23.gifבאפי...

כבר ציינתי שאני בעד סלאשרים מאוד מוזרים?

WillowFreak

New member
אה ו-talrv חשבתי על העניין...

ואפילו הפנמתי
וכבר ציינתי (די הרבה פעמים האמת.... מוזר שאנשים בוחרים להתעלם מזה...) שהיה בזה אקט של אנוכיות וחוסר זהירות... וזהו לא תוציאו ממני יותר!!! בכיף בכיף... לכל אחד דעה שלא ודמות אהובה משלו שיגן עליה בחרף נפש.... אבל היי- לא צריך לריב...

14מתן

New member
למה מעשה לא אחראי

וידה ידה ידה ? היא גרמה לסידרה באפי להמשיך !

buffstar

New member
תשמע, ../images/Emo58.gif6 תחילת

אומנם באפי סבלה מזה, וכל זה ואני מבינה שזה היה נורא בשבילה לחזור מגן עדן לסאנידייל, אבל ווילו והשאר באת האמינו שהם מצילים אותה משנים של סבל בגהינום, בגלל שהיא הקריבה את עצמה כדי להציל את העולם, והם באמת לא יכולו להמשיך הלאה עם המחשבה הזו.

dr15

New member
התכוונתי

ש- "היא גרמה לסידרה באפי להמשיך" שזה לא תירוץ אני בהחלט מבינה את הסיבות שבגללם ווילו הקימה את באפי לתחיה אבל בכל זאת היא הייתה לא אחראית ואנוכית, אבל מה לעשות, אני בטוחה שכל בן אדם אחר במעמדה ועם כוחה היה עושה את אותו הדבר (אני יודעת שאני הייתי עוש את זה)

buffstar

New member
../images/Emo58.gif6

גם אני הייתי עושה את זה, כאילו זאת באפי. אם חברה הכי טובה שלי היתה מתה (טפו טפו טפו) ויכולתי להחזיר אותה אז אין מצב שלא הייתי מנסה,לא הייתי יכולה לחיות אם עצמי אם לא... אבל די חראם לי עם הבמבי המסכן

btvs

New member
לא נראה לי שיש יצור כלשהו...

במימד כל שהו שמסוגל לשנוא אותה... ואם כבר יש, אז הפסד שלו!

14מתן

New member
לANGEL N

אני רואה את הסידרה מאז שהייתה בערוץ 22 - מהעונה הראשונה

ANGEL N

New member
יש הבדל גדול בין אנג´ל לזאנדר...

אם כל האהבה שלי והכבוד שלי לזאנדר או לוילו הם לא ממש משתווים לדמות של אנג´ל שהיתה לה השפעה מאוד גדולה על הפרקים. אבל עזבו את הויכוח הזה, כל אחד והדברים שלו. פשוט זה נראה לי מוזר,זה כמו לאהוב תיקים באפלה ולא לסבול את סקאלי.

למעלה