רגע, הדיון פה הוא על..
(ספויילרים לתחילת השישית, רק להתחלה לא הלאה...) הדיון פה הוא על המניעים של ווילו להחזרת באפי או על השיחה של ווילו וג´יילס?? טוב לא משנה, נגיב לשניהם.. (וזאת השקעה עצומה כי כל השרירים בגוף שלי כואבים פחד, עד האצבעות הקטנות...) לדעתי ווילו ידעה על האפשרויות הקיימות ואיפה באפי יכלה להיות (או ממד של גיהנום או מימד של גן עדן מסוג מסויים..), אבל רצתה יותר להאמין באפשרות השנייה לתרץ לעצמה שההחזרה של באפי צודקת. הסקוביס לא יכלו להתמודד בלי באפי, זאת הסיבה העיקרית שהם רצו להחזיר אותה (שוב לדעתי..). בראשם ווילו שהייתה זקוקה לבאפי. הנה, אתמול הראו בביפ איך ווילו זקוקה לבאפי ומדברת עליה, ושומרת על זמנים דקדוקיים, והיום היא כועסת עליה כי היא רוצה לעזוב ומתייאשת וכולם כל כך צריכים אותה (משהו בסגנון אני חושבת, לא יכולתי לראות את הפרק היום..).. ווילו צריכה את באפי יותר לעצמה מאשר לעזור לבאפי... טוב, לפחות ככה אני ראיתי את זה.. את ג´יילס אני מצדיקה לחלוטין. הוא יודע יותר מכולנו מה יכול להשתבש בכישוף הזה, והוא חושב על הדברים שווילו יכלה לעשות לעצמה ולבאפי הוא לא יכל להגיד לה יותר מ"טיפשה".. כי זה היה לפי ההיגיון שלו מעשה טיפשי, לא אחראי ומטומטם לעשות. לסכן הרבה אנשים (טארה, אניה, זאנדר, את עצמה, את באפי, חיים של המון אנשים אם באפי לא תצא כמו שצריך....) ולהתעסק עם עניינים של חיים ומוות שזה דברים שלא אמורים להתעסק איתם, מבחינת ג´יילס זה מעשה נורא לעשות... הוא כל כך דואג לבאפי ואוהב אותה כאילו היא הבת שלו ואת שאר הסקוביס הוא גם אוהב ורק לחשוב על העובדה שמשהו יקרה להם בגלל מעשה לא אחראי של ווילו נשמע נורא מבחינתו (גם מבחינתי...). בכל מקרה אני מבינה אותו לחלוטין, ואני לא בטוחה שאני הייתי מסוגלת למנוע מהיד שלי להגיע ללחי שלה.... ואני מבינה את ההגנה על ווילו (במיוחד של ווילופריק ומתן14), אם היו עושים כזה דיון על ההחלטות השליליות של זאנדר גם לי לא היה נעים בכלל (לא על בוריס- זאנדר), אבל תחשבו רגע בהיגיון, מעבר להגן על מעשיה של ווילו.. ובלי הרמות ידיים מצידכם.. ואם עדיין לא תסכימו עם חלק לפחות או תראו צד אחר בעניין, לא נורא
כל אחד והדעה שלו..