רק לא אינג´ל!

אמ... לדעתי לא ../images/Emo3.gif

"רמת הפורום"? שאסור לאנשים לכתוב את מה שהם רוצים (כל עוד זה בגבול הטעם הטוב.
כתבתי "גבול הטעם הטוב"!). זייהו. נגמרה ההודעה. נו, די כבר. ז-ה-ו!

../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

תמר!!! חחח.... איזה יופי!
על העניין של אנג´ל.
יאק. איזה יופי שאת, אמ, פה?
אניווי, כתבי לי מהר מהררררר למסרים... אווו ושלחי לי את הפנפיק, וגם, אה, את הסיכומים בתנ"ך.
אני בטח אתקשר אלייך לפני זה. אניווי (די להגיד אניווי), בה ביי נאוו.
מכלול

btvs

New member
את האמת...

שקלתי לא להשתתף בדיון כי אני חושבת שכבר נאמרו פה כל הדעות האפשריות. ובכל זאת אני יגיד את דעתי... אני חושבת שהחוק מאוד הגיוני והוגן. לא כל אחד יכול לבוא ולהשפיל דמות מסויימת בלי אפילו להסביר את הסיבות. זה לא עובד ככה! בקשר לאנג´ל. אני אישית אוהבת (או לפחות אהבתי את הדמות) עד שהוא עזב לסדרה משלו. ראיתי חצי עונה מהעונה הראשונה של אנג´ל, והרגשתי שפשוט הדברים לא מתקדמים, שהדמות נתקעת וכבר לא נישאר לה לאן להתפתח. ספויילר עונה חמישית... בכלל בקרוס אוברים שלו לבאפי זה פשוט חזר על עצמו, הינה עוד פעם הם שוכבים, ומתנשקים (THE BODY), די נמאס מיצאנו... תנו לבאפי להתקדם! אני מודה, בעונות הראשונות באפי הייתה הדמות הכי אוהבה עלי, אבל התבגרתי והתחלתי להעמיק לתוך הדמויות לאופי ולתרומה שלהן לעלילה וכרגע ווילו היא האהובה עלי (מאמצע העונה השלישית). אני לא חושבת שצריך לעשות סדרת בת לדון, כי אני לא חושבת שיש מה לספר עליה. מה, היא תהפוף להיות קוטלת ערפדים? לא נראה לי... she is not the chosen one!

לנצח1

New member
אני לא חושבת שאת צודקת בקשר...

לאנג´ל ובאפי. זאת אומרת, כן שניהם מצריכים להתקדם כבר וכל זה אבל אי אפשר.. זאת אומרת, דבר ראשון נראה לי שגו´ס יודע שאם הוא יגרום לאחד מהם מממש מממממממששששששששששששש להמשיך הלאה וכל זה אבל כאילו ממש (יותר מריילי או... ספייק) אז זה כאילו ממש יפגע באנשים. זאת אומרת, הצופים של הסדרה (בינהם אני) יודעים, מצפים, מחכים שבאפי ואנג´ל יחזרו להיות ביחד כי הם ה-זוג. למען האמת, הסיבה היחידה נראה לי שאהבתי את אנג´ל הייתה רק בגלל שהוא היה עם באפי.. ולקח לי המון המוווןןן זמן לאהוב אותו..אני אפילו לא אמרתי שהוא חמוד אף פעם רק לאחר כמה זמן ואז שהם נפרדו וכל זה אז פשוט דיי הפסקתי לאהוב אותו... אני אוהבת, ואהבתי אותו רק בגלל באפי. עכשיו, באפי- אני מתה עליה, זאת אומרת נראה לי שזאת הדמות האהובה עליי בסדרה. זאת אומרת- חשבתי שרבים יגידו- ברור.. אבל עכשיו אני מפקפקת בזה כי הבנתי שזה שהיא הדמות הראשית זה לא אומר שחייבים לאהוב אותה. ואני עכשיו מבינה שזה נכון. אבל אני אוהבת את באפי בגלל ש- לא יודעת, אני מרחמת עליה כל כך. זאת אומרת הכל קורה לה!!! וזה כל כך מרגיז. כל פעם שהיא בוכה אני נשברת מבפנים או משהו כזה.. אני פשוט לא מסוגלת!!! היא כל כך מסכנה..:( אמא שלה (אני ממש לא אהבתי את אמאשלה- אני חושבת שהיאהייתה דפוקה, והיא גם לא כל כך הייתה קשורה לסדרה, זאת אומרת.. מידי פעם ככה היו רואים אותה, אבל לא ראו שהיא ובאפי כל כך קשורות אז לא כל כך התחברתי אליה) מתה וכל פעם שבאפי בכתה אני פשוט, נשברתי!!!! ובכלל, בכל הפרק זה היה פרק קשה לצפייה הרס לי את כלהיום!! הייתי בדיכאון ובכיתי המון.:(,
6 כשבאפי חזרה לחיים ונראתה כל כך מבולבלת, ועצובה גם אני הייתי!!!!!!!! ממש ממש ככה.... אוי אני כל כך מתבחרת אליה. זאת אומרת איזה גיבורה מסכנה!!!! ממש מתעללים בה:,( אממממממ איבדתי את עצמי... חחחחח :) וד.א אני חושבת שדון היא יפה אבל כל פעם שהיא פותחת אתהפה לא יודעת למה אבל ממש בא לי שהיא תסגור אותו... אוף, זה קורה גם לכם? אני לא יודעת מה יש בה שמעצבן אותי כל כך... אולי בגלל שהיא כזאת, מפונקת? לא, לא מפונקת. זאת פשוט הדרך שהיא מדברת בה.... ררררררררררררר טוב. זהו.. אני איבדתי את עצמי שהתחלתי לנמק למה אני אוהבת את באפי :) אני לא אאשים אף אחד שלא קרא את זה..סתם הודעה ארוכה לחינם!:(:

nAm250

New member
אני לא כל כך אוהבת את באפי

אבל הכל תלוי באיזה פרק/עונה. בעונות הראשונות היא הייתה מאוד חמודה אבל בחמישית היו קטעים שהיא התבגרה ובגלל זה היא איבדה הרבה מהחן שלה. ואני חושבת שגם אחרי המשפט בסוף Fool for love חטפתי עלייה את הקריזה (מסכן ספייק). ודווקא שהיא עם אנג´ל(שדרך אגב הוא הדמות האהובה עליי) אני אוהבת אותה יותר כי הם פשוט כל כך חמודים ביחד!

לנצח1

New member
תגידי...

FOOL FOR LOVE זה הפרק שהוא מספר לה על איך הוא רצח את הקוטלות שהיו? כי אני ממש רוצה לראות את הפרק הזה שוב ואנ ילא יודעת איך קוראים לו@!!!! שמישהו בבבקששהה יגידלייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב- יש לי תגובה אבל זה ספויילר אני מעדיפה לא לומר כי אני הבנתי לפי מה שכתבת שראית רק את החמישית. טוב אני אשתוק עכשיו.

nAm250

New member
ראיתי עד העונה ה-7

כולל כל הפרקים ששודרו עכשיו בעונה ה-7 וזו דעתי, לא קשורה לעונות אחרות אלא למה שהרגשתי אחרי שראיתי את הפרק. וכן, קוראים לפרק Fool for love

btvs

New member
גם לי היו תקוות שהם יחזרו אבל...

הבנתי שכבר אין סיכוי שדבר כזה יקרה (אלא אם כן ג´וס יחליט לאחד את הסדרות). עד אמצע החמישית גם אני רציתי שהם יחזרו, את האמת, עדיין יש בי ניצוץ של תקווה שהם יחזרו, אבל מה הסיכוי שזה יקרה?! בגלל זה צריך לתת לה להמשיך בלעדיו...

לנצח1

New member
נכון צריך אבל,

תמיד יהיה לנו את סאנידייל :) חחחחחחח לא יודעת מאיפה זה הגיע.. זה היה פרץ של הרגע (תמיד תהיהלנו את פריז שכזה) אבל יצא דווקא טוב לא? חוץ מזה.. אנ יתמיד אשאר עם ההזיות שלי ועם הפרק אני אזכור אותך :( פרק כל כך כל כך עצוב :( מסכן אנג´ל... צריך לדעת את זה בלי לספר לה על זה....

לנצח1

New member
אה וד.א!!!!!!

לפי דעתי זה ממש מטומטמם שהוא החזיר את הזמן אחרוה.. זאת אומרת!!!! באפי תמיד נמצאת בסכנה אז מה זה משנה?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!?!?!? אוףף :( זה היה כל כך עצוב ... **טוב, לנצח- סיימנו את הנושא !! תפסיקי לדבר על זה!!!!!!!!!!!!!!!**

btvs

New member
ההודעה הקודמת- טעות. זאת ההודעה השל

גם לי היו תקוות שהם יחזרו אבל הבנתי שכבר אין סיכוי שדבר כזה יקרה (אלא אם כן ג´וס יחליט לאחד את הסדרות). עד אמצע החמישית גם אני רציתי שהם יחזרו, את האמת, עדיין יש בי ניצוץ של תקווה שהם יחזרו, אבל מה הסיכוי שזה יקרה?! בגלל זה צריך לתת לה להמשיך בלעדיו...
אני לא ממש מרוצה מהרומן הזה שתקעו לה עם ספייק. למעשה אני בכלל לא מרוצה ממנו, אבל זה לא ממש משנה. בקשר להזדהות שלך עם הדמויות, תאמיני לי שגם לי זה קורה. בכל פעם שקורה משהוא מדכא בסידרה גם אני נכנסת למן דיכאון שכזה. למשל הפרק THE BOBY שודר ביום שאני והמשפחה שלי היינו בבית מלון. אפשר להגיד שזה די הרס לי את הסוף שבוע וגם לא היה מי שיעודד אותי (מהחברות שמבינות את הדיכאון שלי כשמשהו כזה קורה בבאפי). הקיצקץ, בכיתי המון בפרק וכל אותו יום הסתובבתי שבוזה. הדבר היחיד שעודד אותי זה שההורים שלי רצו להסתובב בקניון בלי שאני ואחי נפריע להם אז הם "זרקו" אותנו לסרט סקובי-דו, והסרט רומם את רוחי ונשמתי.
אני לחלוטין מבינה את השינאה שלךכלפי דאון! היא כזאת מפונקת וכל פעם שהיא מדברת אני מתעצבנת. יש לה קול נג´סי ומעצבן כזה שבא לך לבעוט בה! טוב, גם אני קצת חפרתי אבל לא נורא, לזה הפורום נועד... אני עפה לישון עכשיו, בכל זאת יש לי מחר מבחן בכימיה wish me luck... good nigth! sleep tigth!

לiלה

New member
../images/Emo58.gif אם ככה...

תרשו לי לרענן כאן משהו ולשאול: "מה אם הבחור הזה, ברח לי השם שלו שהיה באותו גוף עם גלורי שבאפי הייתה מאוהבת בו בעונה ה-6 מה דעתכם עליו?

dr15

New member
היא לא../images/Emo58.gif

מאוהבת בו, אולי קצת דלוקה אני לא ממש חיבבתי אותו אבל זה לא קשור אחד לשני

dr15

New member
התכוונתי../images/Emo58.gif

היא לא הייתה מאוהבת בו,אולי קצת דלוקה אני לא ממש חיבבתי אותו אבל זה לא קשור אחד לשני

Logan16

New member
בלי אנג´ל קצת ....

אנג´ל - הדמות של הערפד בעל הנשמה מבאפי אחת הדמויות המורכבות ביותר בעולם שגו´ס וודן הוא מייצג את הצד האפל של ג´וס והוא חלק ובלתי נפרד מהסדרה . שלא נדבר על העובדה שהוא הדמות הכי משפיעה שם הארי לא סתם דמות צבועה ודפוקה כזאת קיבלה סדרה משלה . את יכולה לחשוב עליו מה שאת רוצה אבל להגיד שהוא דפוק רק מראה שלא הבנת את 3 העונות הראשונות ומי יודע מה עוד . דיוד בורנז(איך שלא יהיה) בעל כשרון משחק מצוין ומשכנע (יום אהבה קטלני סרט שמראה איך הוא נראה בתפקיד ה"חנון" . את אומרת שהוא צבוע ודפוק ? פגשת פעם את דיוד אישית הוא עשה לך משהו . הבן אדם נמצא ברשימת 100 הנחמדים ביותר למעריצים באמריקה מקום 38 אם אני לא טועה לשנת 2000. ובלי לערב פוליטקה - הוא בעדנו במה שהולך כאן בארץ (נכון שזה לא עוזר במשהו אבל נחמד לדעת). אז נשארו 2 אפשרויות א. או שאת לא אוהבת אותו בגלל איך שהוא וזה פשוט נראה לך שאולי דיוד הוא אדם רשע מגעיל צבוע ודפוק גם כך הדמות ב. או שפשוט היה לך ממש משעמם אז החלטת להכנס לפורום באפי ולכתוב כמה אנג´ל זה דמות דפוקה כדי שתראי איזה שרשור יפה עשית בכל מקרה דעתך היא דעתך אך אם אין לבסיס או הוכחה היא ממש לא מעניינת !

לiלה

New member
באמת שרשרת יפה אבל....

אני חושבת שהשחקן צבוע בגלל שראיתו בראיון שלדעתי הוא התנהג בו ממש בדפיקות (הראיון היה בתוכנית the dayly show) ובקשר לכל השאר תחשוב מה שאתה רוצה.

buffstar

New member
וואו איזה שירשור ארוך...

לא רציתי להיכנס לנושא אבל מאוחר מידי כנראה עכשיו בשביל זה
טוב אז בשיא השטחיות:
אהבתי את אנג´ל ביחד עם באפי בכל 3 העונות הראשונות ואפילו יותר כשהו הפך לאנג´לוס...
כן אני אוהבת את באפי והיא היתה הדמות האהובה עלי כל הזמן , למרות שווילו מהווה תחרות קשה לאחרונה... וברור שאני מזדהה עם באפי וכואב לי על זה שלא מפסיקים לאמלל אותה (ואת *כל* הדמיות בכלל) ושלוש נקודות לסיכום:
באפי&אנג´ל לנצח, אני עדיין מקווה שג´וס יסיים את הסדרה כשהם צועדים יד ביד לעבר השקיעה
באפי&ספייק=רעיון רע ביותר...
ווילו&טארה לנצח
... קצת שיטחי אבל לא נורא...

buffstar

New member
שום דבר רע!

וזה די חבל כי הוא היה יותר שווה בתור רע... מתה עליו
, הערפד הכי שווה בסדרה ובכלל! פשוט אני נגד הרעיון של ספייק ובאפי...

dr15

New member
דווקא אין הרבה הבדל

לדעתי בין זה שהוא היה רע לזה שהוא כביכול טוב (כביכול כי הוא לא באמת טוב וההסבר הכי מוצלח לזה זה מה שטארה או ווילו אמרו בנושא הגיבן מנוטרדם, זה לא שהוא פיתח ערכים או מאמין במה שהוא עושה, הוא פשוט עושה את מה שבאפי רוצה ומאמינה בו) בכל מקרה איפה הייתי, אה כן.. אז אין הבדל בין כשהוא היה רע לטוב (ואני לא כל כך זוכרת את התקופה שהוא היה רע, כי אין לי ביפ וראיתי את זה לפני שנים) הקטע של ספייק זה בעצם להיות ציני ושנון וגם עכשיו (עונה חמישית) יש לו את ההערות המצחיקות במבטא הבריטי בקיצור ספייק תמיד שווה

למעלה