רק לא אינג´ל!

וולי

New member
מסכימה עם הביקורת על ואל!

אני לא אשכח איך שבפעם הראשונה שהייתי פה "והעזתי" להגיד משהו, היא ישר קפצה עלי בביטוי מתנשא בנוסח "כן גוד חדשים תקראו את התקנון..." ובסוף מה מסתבר? שהיא בעצם עם ההערה שלה שמה ספויילר (ולא אני!) והרסה לי את סוף העונה השישית!

סליחה?

איך יכלתי לספיילר לך את סוף השישית? אני בעצמי לא יודעת עדיין מה קורה בו. אבל שכחתי, מנהל פורום זה לא בנאדם. אסור לו לעשות טעויות. ואל.

B a n j o

New member
עוד פאק

היא גם לא שמה לב כשהיא משרשרת למקומות הנכונים....

כן, הזקנה הסנילית והעיוורת, זאת אני

כשפירסמתי את ההודעה היא היתה 2 הודעות אחרי ההודעה של ANGEL N. אבל, תודה בכל מקרה על אי שימת הלב שלך לכל טעות שאני עושה. ואל.

ANGEL N

New member
וכמה זמן ריילי שרד ב"באפי"?

אני ממש לא יודע מה המניעים להעפת הדמות של ריילי, אבל לדעתי סיבה אחת היא שהצופים לא אהבו את ריילי, יותר נכון לא סבלו אותו. (ת´אמת אני לא מאלה שלא סבלו את ריילי אני דוקא חשבתי שהוא סבבה, סתם איזה חבר של באפי, ברור שלא תחליף של אנג´ל). ופשוט קשה לי להבין איך משהוא שלא סובל את באפי יכול לראות את הסידרה? אם אתה לא אוהב את הכוכבת שהכל קשור בא איך אתה יכול לראות את הסידרה? (ואני בטוח שאין כאן משהוא שלא סובל את באפי, תבדילו בין אוהב דמויות אחרות יותר מבאפי לבין לא סובל). לגבי אנג´ל שוב יש לי את אותה הנקודה לא אמרתי שכולם צריכים לאהוב את אנג´ל, כל מה שאמרתי זה שקשה לי להבין איך אנשים היו מכורים לסידרה בעונות עם אנג´ל ולא סבלו אותו, כי חלק גדול מהעלילה קשורה קשר ישיר והדוק בו. בוא נסגור את זה ככה, אני לא מבין אותכם וכנראה גם לא אבין אתכם. אני אישית אוהב את כל הדמויות אין שום דמות שאני לא סובל, אחרי הכל לא סתם זו הסידרה שאני מגדיר כהכי טובה בטלויזיה.

Lizz

New member
אני לא אוהבת את באפי.

אף פעם לא אהבתי אותה, אבל עם כל עונה זה גובר והולך. וכן, ראיתי את העונות הראשונות. התחלתי לראות כשהעונה השנייה שודרה בערוץ 2, וכמה זמן אחרי זה השגתי גם את הראשונה, וזהו. אני לא *ממש* אוהבת את ריילי, אבל הוא חביב ולא מפריע לי, ולא מגיע לו מה שהוא חטף מבאפי, זה בטוח. הסיבה שאני לא מגינה עליו, זה כי, כמו ששמתם לב, אין טעם.

Suit yourself..

בעונות האחרונות היא לא הדמות הכי אהובה עליי, יש דמויות יותר אהובות. אבל בעונות הראשונה, שניה, שלישית, רביעית אני מחבבת אותה ביותר. בשבילי היא תמיד איזהשהו חלק שאי אפשר להוריד מהסדרה (מה שמסביר את התנגדותי לסדרת המשך עם דאון חסרת באפי) ואל.

לiלה

New member
בקשר לבאפי...

אני לא חושבת שהיא נועדה להיות הדמות האהובה.

~*~gaL

New member
Hey!

אני לא אוהבת את אנג´ל גם (אנג´לוס זה לא אנג´ל)! טוב שיש עוד אנשים כמוני.
בואו נפתח איזה מועדון או מש´ו..

לiלה

New member
בקשר לחוק...

אני באמת חדשה ולא היה לי מושג שקיים כזה חוק אבל עכשיו שאני יודעת אני רציתי להגיד שלדעתי החוק הזה ממש אבסורדי! אם מישהו רוצה לפתוח דיון באיזה שהוא נושא בקשר לאיזושהי דמות צריכה להיות לו כל זכות! לא משנה על מי הוא מדבר!

dr15

New member
אז את לא מבינה את החוק

החוק הגיוני ומתאים וחשוב הוא מרשה לך לומר מה שאת רוצה על הדמות כל עוד את מסבירה את עצמך, החוק פשוט אוסר לומר "אנג´ל סתם מפגר" או "זאנדר הזה מטומטם" או כל דבר אחר שיפגע בדמות ובאנשים שמעריצים אותה לעומת זאת את יכולה לומר "אני לא אוהבת את אנג´ל, הדמות שלו נורא משעממת ומתבכיינת ואני יותר אוהבת את הסידרה מאז שעזב" (אני יודעת שהדוגמה פה היא לא הכי למופת, אבל הבנתם את הרעיון) כי כאן את מסבירה את עצמך ולא מעליבה סתם אם החוק לא היה קיים הפורום היה מתדרדר וכל שני שירשורים היה שירשור שהיה אומר אני שונאת את א´נגל המפגר או וילוו היא כזאת חרא ובאמת שאנשים לא היו נהנים פה אז תחשבי טוב טוב עד כמה החוק מטומטם או בעצם עוזר ואז תחשבי על הוויכוח שנוצר פה בעקבות ההודעה שלך ודמייני שכל ההעמוד היה מורכב מכאלה

WillowFreak

New member
!! WOW !! Hold on a sec

ווילו חרא?? מה זה בדיוק אמור להביע?? נקווה שזה נאמר רק בתור דוגמא... אבל למה להשתמש בווילו? למה לא בדון? (שזה נשמע לפחות יותר הגיוני לומר... :-} )

dr15

New member
היי!! היי!! היי!!

ווילו היא בהחלט לא חרא!!!! היא הדמות הנשית האהובה עליי! זה היה אך ורק דוגמה ואת רואה זה עבד כי אם הייתי אומרת דון זה לא היה פוגע בזבוב (באמת שאני לא מבינה את שנאתכם אליה, אבל חפיף) את רואה איך קפצת ישר כשאמרתי ווילו זו הייתה המטרה

Lizz

New member
לידע כללי של כולם + שאלה רצינית

כן, יש אנשים, ואפילו הרבה, ששונאים את ווילו. לא, אני לא אחת מהם. אבל לידע כללי: כל דמות ודמות אהובה ע"י כמה אנשים, ושנואה ע"י כמה אנשים אחרים, וזה לא אמור להפתיע אתכם או אפילו לגרור דיונים ארוכים. איך דיון כזה יועיל למישהו? אתה אוהב מישהו, ואני לא, אתה לא תשנה את דעתי ואני לא אשנה את דעתך, מה הטעם? ברצינות, תענו לי - זה גורם לכם אושר לריב עם אנשים?

אנשים,

לא הגזמתם טיפונת? כלומר, ברור שאי אפשר לקלל דמויות/אנשים/וואטאבר, אבל אם סתם בא לך לכתוב שאתה לא אוהב את מי שזה לא יהיה, אני לא רואה למה אי אפשר. כלומר, קצת חופש ביטוי, לא?

Cyber Cat

New member
הפואנטה היא שזה יצור הרבה הודעות

קטנות ולא מועילות ולא מוסיפות תוכן לחיים של אף אחד. אבל אם מנמקים למה לא אוהבים אותן, זה כן מוסיף תוכן, ולכן זה מותר. הכל כדי לשמור על רמת הפורום. לדעתי זה חוק מעולה. Cyber Cat מתחנפת למנהלים

למעלה