אני לא חושבת שאת צודקת בקשר...
לאנג´ל ובאפי. זאת אומרת, כן שניהם מצריכים להתקדם כבר וכל זה אבל אי אפשר.. זאת אומרת, דבר ראשון נראה לי שגו´ס יודע שאם הוא יגרום לאחד מהם מממש מממממממששששששששששששש להמשיך הלאה וכל זה אבל כאילו ממש (יותר מריילי או... ספייק) אז זה כאילו ממש יפגע באנשים. זאת אומרת, הצופים של הסדרה (בינהם אני) יודעים, מצפים, מחכים שבאפי ואנג´ל יחזרו להיות ביחד כי הם ה-זוג. למען האמת, הסיבה היחידה נראה לי שאהבתי את אנג´ל הייתה רק בגלל שהוא היה עם באפי.. ולקח לי המון המוווןןן זמן לאהוב אותו..אני אפילו לא אמרתי שהוא חמוד אף פעם רק לאחר כמה זמן ואז שהם נפרדו וכל זה אז פשוט דיי הפסקתי לאהוב אותו... אני אוהבת, ואהבתי אותו רק בגלל באפי. עכשיו, באפי- אני מתה עליה, זאת אומרת נראה לי שזאת הדמות האהובה עליי בסדרה. זאת אומרת- חשבתי שרבים יגידו- ברור.. אבל עכשיו אני מפקפקת בזה כי הבנתי שזה שהיא הדמות הראשית זה לא אומר שחייבים לאהוב אותה. ואני עכשיו מבינה שזה נכון. אבל אני אוהבת את באפי בגלל ש- לא יודעת, אני מרחמת עליה כל כך. זאת אומרת הכל קורה לה!!! וזה כל כך מרגיז. כל פעם שהיא בוכה אני נשברת מבפנים או משהו כזה.. אני פשוט לא מסוגלת!!! היא כל כך מסכנה..

אמא שלה (אני ממש לא אהבתי את אמאשלה- אני חושבת שהיאהייתה דפוקה, והיא גם לא כל כך הייתה קשורה לסדרה, זאת אומרת.. מידי פעם ככה היו רואים אותה, אבל לא ראו שהיא ובאפי כל כך קשורות אז לא כל כך התחברתי אליה) מתה וכל פעם שבאפי בכתה אני פשוט, נשברתי!!!! ובכלל, בכל הפרק זה היה פרק קשה לצפייה הרס לי את כלהיום!! הייתי בדיכאון ובכיתי המון.

,
6 כשבאפי חזרה לחיים ונראתה כל כך מבולבלת, ועצובה גם אני הייתי!!!!!!!! ממש ממש ככה.... אוי אני כל כך מתבחרת אליה. זאת אומרת איזה גיבורה מסכנה!!!! ממש מתעללים בה:,( אממממממ איבדתי את עצמי... חחחחח

וד.א אני חושבת שדון היא יפה אבל כל פעם שהיא פותחת אתהפה לא יודעת למה אבל ממש בא לי שהיא תסגור אותו... אוף, זה קורה גם לכם? אני לא יודעת מה יש בה שמעצבן אותי כל כך... אולי בגלל שהיא כזאת, מפונקת? לא, לא מפונקת. זאת פשוט הדרך שהיא מדברת בה.... ררררררררררררר טוב. זהו.. אני איבדתי את עצמי שהתחלתי לנמק למה אני אוהבת את באפי

אני לא אאשים אף אחד שלא קרא את זה..סתם הודעה ארוכה לחינם!

: