אל תגזים.
אין קשר. פשוט אין. אני יכולה לומר לך שלא אהבתי כל כך את אנג´ל בעונות הראשונות, לא העמקתי אל תוך דמותו ובשבילי הוא היה החבר שבא והולך, אפל ומהורהר. רק לקראת סוף השלישית התחלתי לחבב אותו. אני בכלל לא מתפלאת שאנשים לא אהבו אותו. זה בהחלט תלוי באדם, ולא תלוי ב-אם אתה מעריץ את באפי או לא. מה לא בסדר בלהתמקד בדמויות אחרות ולאו דווקא בגיבור הזכר? בעונות האלו גם קרו דברים לווילו, לזאנדר, לקורדיליה, ג´יילס, לא חסר. הוא אולי שיחק את הדמות הזכרית, זה לא אומר שצריך לאהוב אותו. ואני לרגע יתקדם לעונות שאחר כך- ריילי הוא הדמות הזכרית, הרבה אנשים לא אוהבים אותו. באותה מידה אפשר לא לאהוב את אנג´ל. ואל תקפצו עכשיו להשוואות בין אנג´ל לריילי, אני יודעת שיש הבדל די גדול, אבל אם אתה משתמש בעניין של גיבור זכרי, תכליל את זה גם לגבי העונות שלפני כן. ´אני לא אוהב את באפי´=´אני לא אוהב את אנג´ל´? Watch it, אנג´ל אולי היה שחקן עיקרי אבל שחקן משנה. באפי היא הגיבורה, אל תחליף כאן דברים רק בגלל שאתה יותר אוהב דמות מסויימת מהדמות הראשית. לגמרי הגיוני לא לאהוב את אנג´ל וכן לאהוב את באפי, אלו 2דמויות שונות לגמרי. אותו הדבר ההפך. ואל.