רק לא אינג´ל!

dr15

New member
אני עד 9

כבר כמה ימים שהאינטרנט מענה אותי ולא רוצה לתת לי את 10 ואיך אני מתה לדעת מה קורה כי את זוכרים מה קרה ב9 *קריצה, קריצה*

לנצח1

New member
../images/Emo58.gifחחחחחחחחחח קריצה קריצה :)

ברור שזוכרים מה קרה ב9.. :) קרציה קריצה:) רגע.. זה מה שאני חושבת שאת חושבת שקרה ב9...?? בית נטוש?

dr15

New member
ייששש!! ראיתי 10!

היה פרק נחמד מאוד, כלומר הפרק היה בסדר את הסוף אבל ממש אהבתי
הסוף כשווילו ובאפי ישבו על המיטה ודיברו ואחרי זה וילוו שוכבת על המיטה ויש לה כאלה, נו לא זוכרת איך קוראים לזה, מה שקורה למסוממים כשהם נגמלים וגם אחרי זה רואים את באפי על מיטה שלה עם מלא שום מסביב וצלב ביד(קטע ממש טוב!) ג´יילס נורא חסר ליף הוא היה אחת הדמויות האהובות עליי ועכשיו יש כזה חור פרק קודם זה עוד לא כל כך הפריע, אבל עכשיו...

14מתן

New member
מזל שהוא אל היה !

הוא היה צועק לי על ווילו ! כמו שהוא עשה בflooded

dr15

New member
כמובן שזה מתאים

מבחינת העלילה והכל (כלומר שהוא לא נמצא), אבל אתה מבין למה אני מתכוונת נכון אני לא מסוגלת להסביר את עצמי בעניין אבל מקווה שהבנת

Idomania

New member
דווקא את 12????

לא יכול להיות זה כאילו הפרק של העונה השישית!!

לנצח1

New member
כן.. דווקא אותו

וד.א תודה שאת גורמת לי להתאכזב יותר...!!!!!!!! האינטרנט היה פתוח 4 שעוצת (לא בגללי.. אמא הפעליה ותו בלי לשים לב!!) וזה לא זזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה חר*!!!!!!!! ושאף אחד לא יספיילר לי את זה!!!!!!!!!!!!!!! אף אחד!! אני גם ככה יודעת יותר מידי ולא רוצה לדעת יותר... אנ ימנסה לשכוח!!!!!

Idomania

New member
דרך אגב אני בן..

ואני חייב להחליף כינוי!! אבל תעשי לי טובה שתסיימי לראות את הפרק.. תפתחי עליו שרשור!

לנצח1

New member
בסדר,זאת אומרת

אם אני אזכור וכל זה ... למה שאתה לא תעשה את זה? אה, בעצם אל תעשה את זה... כי אז אני אתפתהואכנס!!! אל תעשה את זה :) וסליחה לא ידעתי שאתה בן :)

B a n j o

New member
למה ?

למה את לא קוראת את כל ההודעה ?????
אמרתי שזה לא שאני שונא אותה אבל היא ממש בלתי נסבלת ! היא נהייתה ממש מגעילה ולא נחמדה... אבל אמרתי שראיתי רק עד פרק 5 אז אני לא יודע איך זה ממשיך אבל היא באמת הרגיזה בפרק הראשון

WillowFreak

New member
כן אני יודעת...

היא באמת "קצת" מעצבנת בתחילת השישית.... גם אני מאוד התפלאתי עליה..
אז אני קצת מבינה אותך... ובאמת חבל שזה ככה כי אם אני (!?) WillowFreak לא הכי חיבבת אותה אז מצבה באמת לא טוב... ספויילרון לשישית אבל יהיה טוב - היא תשפר ובגלל זה סלחתי לה על עוונותיה (כאילו שגם אם היא לא היתה משתפרת לא הייתי סולחת לה...
)

14מתן

New member
WillowFreak, עליך לא הייתי מאמין !

איך את אומרת כזה דבר
זאת וילו וזה לא היא מעצבנת,
6 זה ג´ילס המתלהב הזה שאמר שהיא טיפשה ! אבא שלו טיפש !

WillowFreak

New member
לא!!!! לא הבנת ../images/Emo7.gifספויילר תחילת 6

כשאמרתי שווילו היתה קצת (ואני מדגישה-קצת..) מעצבנת התכוונתי לזה שבתחילת העונה, במיחד מפרק 5 עד 10 (חוץ מ-7) היא התנהגה לא כתמיד.. לא אכפת לי איך שהי התנהגה לבאפי או אניה או אפילו זאנדר - הופ ! הופ ! הם יכולים לקפוץ לי ! (בלי להעליב... שלא תבינו לא נכון אני אוהבת את כולם, אבל היי -ווילו..) במיוחד דון!! אהבתי במיוחד איך שהיא התנהגה לדון ב-6X10 (כן ירבו התייחסויות כאלו אליה-חבל שהיא יצאה רק עם פצעים קלים... מישהו יכול להסביר לי למה לא הרגו אותה כבר אז וזהו?) אבל העניין הוא שמאוד(!!) התפלאתי על ווילו ועל איך שהיא לא הצליחה לשלוט על עצמה!!
גם בקשר להתמכרות לקסמים (ובכוונה אני מדגישה כי כולם מבינים למה זה מקביל במציאות...) ובמיוחד לאיך שהיא התייחסה לטארה אהובתנו!!! רק בגלל שתי הדברים הנ"ל אמרתי שהיא קצת עצבנה - לא יותר !! מצידי שתחריב את העולם ותהרוג את כל יושביו אבל שתתייחס יפה לטארה ולעצמה!!! הופ !! הופ!! כולם יכולים לקפוץ !!! אבל אין לך מושג כמה כאב !!! לי לראות אותה בהיי ובקריז שאחרי !!!
בכיתי רק בגלל זה !!! הייתי בהלם(!!) אפילו כמה ימים אחרי זה !!! התמונה הזו שלה שוכבת בקריז במיטה, סובלת בלי טארה לידה ובלי אף אחד שיכול לעזור לה גמרה אותי לחלוטין!!! דיי.. נו... יופי עכשיו נזכרתי..
אוף!!! הכאב הכאב!!! אז בבקשה שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב לנצח את ווילו לא משנה מה !!!!!!!!! (ואני משארת שגם אתה....
)

WillowFreak

New member
ובקשר לג´יילס...

לא רק אבא שלו טיפש גם אמא שלו טיפשה!!!!! שיסתום את הפה ויגיד תודה!!!!!
(שוב יצא לי חרוז... מה יש לי עם חרוזים בזמן האחרון?!? שונאת את זה...)

dr15

New member
אבל הוא צדק

תגידו לי שהוא לא צדק! הוא ראה מה קורה לה והוא אמר לה לטובתה מה אתם חושבים שהוא לא חשב על טובתה? הוא שם לב לפני כולם למה שמתרחש ורצה לעצור את זה לפני שייקרא מה שקרא אז זהו! חחחחחחחחח, סתם, נרגעתי...

talrv

New member
דווקא בקטע הזה אני לא מסכימה..

(ספויילרים לשישית, עד הפרק הרביעי - רביעי זה היה?? טוב לא משנה, נגיד שעד החמישי למרות שאני בספק) לא יודעת אם ההודעה באה מהאהבה לווילו או באמת כי את מאמינה שהוא לא היה צריך לצעוק עליה, אבל השיחה ביניהם הייתה מתאימה ונכונה.. ווילו הייתה צריכה להיות הרבה יותר אחראית, ולהחזיר את באפי מהמתים זה היה מעשה מסוכן ולא אחראי ומישהו היה חייב להעיר לה על זה וג´יילס הוא בפירוש הבנאדם לעשות את זה.. ומה שווילו עשתה לא היה בכלל אקט של חוכמה... סורי להגיד לכם.....

WillowFreak

New member
לא אקט של חוכמה - אקט של אהבה

ספויילרון לתחילת שישית את צודקת בהחלט שמה שווילו עשתה לא היה אקט של חוכמה, כמו שכבר ציינתי זה היה אקט של אהבה ודאגה כנה לבאפי... תחשבי על זה, הרעיון שבאפי יכלה להיות לכודה בגיהנום נשמע די הגיוני, כי הרי היא קפצה לתוך השער שפתח אותו!!! אז ווילו דאגה לנשמה שלה - וכן גם התגעגעה מאוד לבאפי... במה שהיא עשתה היה קצת ניצוץ של אנוכיות, כי ווילו הרגישה שהיא עדיין לא מוכנה לוותר עליה. ב-6X02 כשהיא חשבה שהדבר הזה שאמור היה להחזיר את באפי נשבר והיא הבינה שזהו - אין צ´אנס להחזיר אותה, היא בכתה והתאבלה כאילו בזה הרגע הודיעו לה שבאפי מתה ולא בסוף העונה החמישית.... את מבינה ווילו לא ממש הפנימה את הקטע שבאפי מתה.... אז כן, את צודקת השיחה שלו עם ווילו באמת היתה במקום אבל הוא לא היה צריך להיות כל כך חריף בתגובה שלו!!! לצעוק עליה ולקרוא לה טיפשה?? הוא הרי יודע שווילו היא מהשקולים בסקוביז אז מה, היתה לו בעיה לקחת אותה לדיבור רציני ולהגיד לה את מה שיש לו בראש בצורה נורמלית במקום לקרוא לה טיפשה ולעצבן אותה עוד יותר?? הוא יכל לדבר איתה והסביר לה בשקט ובהגיון שמה שהיא עושה - ההתדרדרות שלה לקסמים - זה לא בסדר ולא במקום ואולי כבר אז ווילו הייתה מפנימה את זה ולא היתה מגיעה למצב שאליו היא הגיעה אחר כך.... (התמכרות קשה לקסם) הרי לג´ילס היתה השפעה רבה מאוד על ווילו ואם הוא היה נוהג בצורה קצת יותר שקולה בשיחה שלו איתה - לדעתי דברים היו נראים הרבה יותר שונים כרגע ספויילר סוף 6 הרי כשהוא חזר כדי לעצור אותה ווילו השתמשה בזה (במה שהוא אמר) נגדו!! כל הזעם שהיא חשה כלפיו אז יצא באותו הרגע!!! סוף ספויילר סוף 6 בכל מקרה זה התסריט ואני לא חושבת שיש על מה להתווכח, אם זה היה משפיע על ווילו אחרת אילו ג´יילס היה מתנהג בדרך יותר שקולה או אם השיחה הזו היתה בכלל נחוצה.... אבל הייתי חייבת לציין את מה שאמרתי רק בשביל להגן על ווילו ועל אהבתי עליה כמובן

למעלה