רק לא אינג´ל!

לiלה

New member
אני ראיתי את 1,2,3...

אני ראיתי את כולן ואני עדיין לא אוהבת אותו

Lizz

New member
הצביעות העיקרית

נמצאת בין אותם חברי פורום שטוענים שמותר לדבר כך על דמויות מסוימות אבל לא על אחרות. אישית אני שונאת את אנג´ל, אבל אני לא טורחת לחלוק את רשמיי עם הפורום הזה כי דיון אינטליגנטי לא יתפתח מזה. אני לעומת זאת לא שונאת את ריילי, אבל מזמן הפסקתי להיכנס לכל דיון שעיקרו "אוי כמה שריילי דפוק" בגלל שאין מי שיקשיב פה, וזה סתם בזבוז של הכוח שלי.

למה לא?..

את שונאת את אנג´ל, תסבירי למה, תפתחי נושא. מה הבעיה? זה לגיטימייש יותר דיונים על ריילי, כי יותר אנשים כאן לא אוהבים את ריילי, וכבר דשנו בנושא כל כך הרבה פעמים.. אולי את לא היחידה שלא אוהבת את אנג´ל. כל עוד זה מפורט, לא עובר על חוק העלבת הדמויות, תרגישי חופשי, ובאשר לחברי הפורום- להשתדל לא לקחת דברים אישי. ואל.

Lizz

New member
ניסיתי בעבר הרחוק

וזה לא ממש היה שווה את זה.. ודרך אגב, רק לידע כללי (לא שלך, ולנטיין. זו תשובה לשאלה אחרת) - כן, אני רואה באפי מאז העונה הראשונה. לא אהבתי את אנג´ל במשך שלושת העונות שלו בבאפי. סלחתי לרגע, בחצי העונה הראשונה שלו בסדרה "אנג´ל", ואז הוא חזר להיות אותה דמות שהוא היה קודם ואני החלטתי לא לשכוח ולא לסלוח עוד :) ולמה? לא ניכנס לאופי שלו וליבבותיו ולעובדה שהוא היה מניאק גם כשעוד היה חי, וכזכור, ערפד הוא *לא* שונה לגמרי מהאדם שהיה. בוא רק נזכיר שהוא פגע קשות בכל דמות שאהבתי (ספייק, ג´יילס, דרוסילה, ווסלי, לדוגמה). בוא נזכיר לרגע את תסביך "אני מרכז היקום" שיש לו, וגם לאקסתו באפי... אוי, התחלתי להסביר את עצמי, אפילו בלי כוונה :)

14מתן

New member
אני מסכים עם Lizz

תמיד אני אומר שאני לא אוהב את אנג´ל וקופצים עלי 10 אנשים אז הפחתתי מלהגיד את זה...

ANGEL N

New member
תגידו מה שבא לכם!!!

תשמעו אין לי בעיה, אתם יכולים להגיד מה שבא לכם. מה זה החוק המוזר הזה: חוק העלבת דמויות. מבחינתי תגידו מה שבא לכם, כמה שבא לכם, איך שבא לכם. ואם אתם לא אוהבים את אנג´ל זה סבבה, למרות שאני ממש לא מבין איך. זה כמו להגיד "אני לא אוהב את באפי", ידוע לכם שהוא הגיבור הזכר בשלושת העונות הראשונות של הסידרה!

dr15

New member
אני לא אוהבת את באפי

ואני לא צוחקת איתכם זה לא שאני שונאת אותה או משהו, זה פשוט שיש כל כך הרבה דמויות אחרות שאני אוהבת יותר שהיא ממש בתחתית הרשימה אצלי, ליד אנג´ל... לא סתם, אני אוהבת את באפי הרבה יותר מאנג´ל, אבל הבנתם את הרעיון שלי

talrv

New member
חוק העלבת דמויות

זה חוק שבא בגלל שאם מישהו מלכלך בצורה מגעילה על דמות שאתה אוהב זה לא נעים לך, אז יש חוק שאומר שצריך לנמק למה אתה לא אוהב אותו או להשתמש בהערות יותר נחמדות, משהו כזה. אני יכולה להבין איך לא אוהבים אותו, וזה ממש לא קשור לאיזה עונות ראו. חיבה לדמות באה מהתכונות שלו ורמת ההזדהות של הצופה עם הדמות, וכך גם השנאה (ככה לפחות אני רואה את זה). יש צביעות מסויימת בנוגע לריילי מול אנג´ל כי לריילי אין יותר מדי אנשים שיעמדו לצידו כמו לאנג´ל, נדמה לי שרק dawn14 ממש אוהבת אותו ואת השחקן (תקנו אותי אם אני טועה). לדעתי, לכל אחד יש את הזכות לאהוב מישהו ולא לאהוב מישהו, ואנג´ל הוא אחד האהובים שלי אבל לא של מישהו אחר, זכותם. וזה ממש לא קשור להבנה של הסדרה, כי אני מכירה אנשים שמבינים מצויין את הסדרה ולמרות זאת מעדיפים את באפי עם מישהו אחר,
עם ספייק לדוגמא, ויש להם טענות ונימוקים וכל מה שלא תרצה. סוף וזה לא כמו להגיד ´אני לא אוהב את באפי´. אנג´ל הוא דמות משל עצמו, לא משנה אם הוא הגיבור של הסדרה שלו או של העונות הראשונות כטענתך. אפשר באוה מידה לא לאהוב את באפי, ולראות את הסדרה בכל מקרה. מקווה שהבנתם את הנקודה.

Cyber Cat

New member
את טועה

אני ממש לא רוצה לפתוח את הדיון הזה, אבל ביקשת שנתקן אותך אם את טועה, אז כן, את טועה, dawn14 היא לא היחידה כאן שאוהבת את ריילי. זה הכל. Cyber Cat מתקנת

talrv

New member
אוקיי.. מתנצלת..

יש כאן כמה וכמה אנשים נחמדים ונורמליים לחלוטין שאוהבים את ריילי.. ייאי פור יו! תאהבו את מי שאתם אוהבים....

לiלה

New member
את מאותם אנשים...

יש את האנשים נאלו שאוהבים שמיד את הדמויות הראשיות (באפי) לא כי האופי שלן הוא טוב (או רע) או כל דבר דומה אלה רק כי הן הדמויות הראשיות וכי הם מרגישים את הצורך לאהוב אותן. אותו הדבר עם אישנג´ל אני חושבת שהרבה אנשים אוהבים את איג´ל כי הם כאילו מרגישים "מחוייבים" כלפי הסדרה אבל אם מסתקלים עליו טוב מגלים שהוא לא כזה טוב ואני ממש לא אוהבת את כל הקטע של הערפד ה"אומלל" שרק צריך שיוהבו אותו. הדמויות האהות עלי הן (לפי הסדר): 1)ספייק ב)ג´יילס 3)זאנדר ואני חושבת שאני אוהבת דווקה אותן בגלל שהן לא מושלמות ובגלל שיש להם אופי יותר מורכב.

WillowFreak

New member
אוקיי ראשית : זאנדר מורכב יותר...

מאנג´ל? כמה שאני אוהבת את זאנדר (ואני אוהבת!!) אני ממש לא חושבת שהוא יותר מורכב מא-נ-ג´-ל!!!! אנג´ל הוא אחת הדמויות היותר מורכבות בבאפי ובכלל... ומה בדיוק נראה לך מורכב בזאנדר? אני מנסה להבין, באמת.... אבל ככל שאני יותר מנסה אני לא מבינה מה את מוצאת בו בדיוק שמורכב כל כך? לדעתי היופי בדמותו של זאנדר הוא הפשטות שבו... זאת שכובשת אותנו כל פעם מחדש...

לiלה

New member
יש הרבה יותר מורכבות

אני באמת לא יודעת אם זאנדר כל כך מורכב אבל מה שבטוח זה שהוא יותר מורכב מאינג´ל שמהרגע הראשון שמכירים אותו אפשר לקלוט שהוא: טוב בישן מסור מעונה וחוץ מאם יקרה משהו יוצא דוםן (יקחו לו את הנשמה) הוא ישאר ככה לעולמי עד

talrv

New member
אממממ.. לדעתי

שניהם מורכבים, במידות מסויימות, יותר ופחות, לכאן או לכאן, כל אחד בדרך שלו..... זאנדר מורכב יותר ממה שאנשים חושבים, אני חושבת שזה יותר הדרך שהוא מציד את הכל בפשטות למרות שזה לא פשוט כמו שהוא עודה לחיים שלו זה בדיוק מה שכובש בו (מצטערת אם אני קצת לא ברורה, מקווה שהבנתם את הפואנטה..). וגם אנג´ל מורכב בדרכו שלו. ואם "לולה" לא רואה את המורכבות שבדמות זכותה, ואני לא חושבת שנוכל לעשות הרבה כדי לשנות את דעתה.. אויייי.. זאנדר, עליו ועל המורכבות שבו (ותאמינו לי שיש הרבה) אני יכולה לדבר שעות....

ANGEL N

New member
נכון...

אני אוהב את ANGEL רק בגלל שהוא הדמות הראשית. באמת לא הבנתי למה אני אוהב את הדמות הזאת. תודה שעזרת לי להבין!! זה לא בגלל שהוא הדמות שהכי מענינת אותי בסידרה וכל השינויים שהוא עובר, זה גם לא בגלל שהאהבה שלו ושל באפי היא אחד הדברים הבלתי אפשריים מבחינת הסידרה ובסוף זה קרה, זה גם לא בגלל שיש לו עכשיו את אחת הסדרות היותר מרתקות, זה רק בגלל שהוא הגיבור, את צודקת. תקשיבי אחותי אני לא יודע מאיפה בא לך הרעיון המטורף הזה שאנחנו אוהבים את באפי או את אנג´ל בגלל שהם הגיבורים הראשיים, זה ממש לא נכון. אבל אני יכול להגיד לך שאין שום סיכוי לעסק הזה לפחות מבחינתי!!!

אל תגזים.

אין קשר. פשוט אין. אני יכולה לומר לך שלא אהבתי כל כך את אנג´ל בעונות הראשונות, לא העמקתי אל תוך דמותו ובשבילי הוא היה החבר שבא והולך, אפל ומהורהר. רק לקראת סוף השלישית התחלתי לחבב אותו. אני בכלל לא מתפלאת שאנשים לא אהבו אותו. זה בהחלט תלוי באדם, ולא תלוי ב-אם אתה מעריץ את באפי או לא. מה לא בסדר בלהתמקד בדמויות אחרות ולאו דווקא בגיבור הזכר? בעונות האלו גם קרו דברים לווילו, לזאנדר, לקורדיליה, ג´יילס, לא חסר. הוא אולי שיחק את הדמות הזכרית, זה לא אומר שצריך לאהוב אותו. ואני לרגע יתקדם לעונות שאחר כך- ריילי הוא הדמות הזכרית, הרבה אנשים לא אוהבים אותו. באותה מידה אפשר לא לאהוב את אנג´ל. ואל תקפצו עכשיו להשוואות בין אנג´ל לריילי, אני יודעת שיש הבדל די גדול, אבל אם אתה משתמש בעניין של גיבור זכרי, תכליל את זה גם לגבי העונות שלפני כן. ´אני לא אוהב את באפי´=´אני לא אוהב את אנג´ל´? Watch it, אנג´ל אולי היה שחקן עיקרי אבל שחקן משנה. באפי היא הגיבורה, אל תחליף כאן דברים רק בגלל שאתה יותר אוהב דמות מסויימת מהדמות הראשית. לגמרי הגיוני לא לאהוב את אנג´ל וכן לאהוב את באפי, אלו 2דמויות שונות לגמרי. אותו הדבר ההפך. ואל.

Cyber Cat

New member
יש כאן משהו שאני לא מבינה

למה כל הזמן מופיעות פה הודעות בסגנון "ההודעה מיועדת ל_____"? הרי ברור לגמרי, מתוך האינדנטציה של עץ הההודעות, לאיזו הודעה הוספת את התגובה. ברור שלא תמיד זאת ההודעה שבדיוק מעל הודעת התגובה שלך, אבל - אז מה? זה עדיין ברור. אני רואה כל כך הרבה הודעות מהסוג הזה בזמן האחרון (יכול להיות שלאו דווקא מהפורום הזה, אני לא זוכרת), ואני לא מבינה למה. Cyber Cat

B a n j o

New member
בגלל שלואל

חוץ מהנטייה לראות ספויילרים איפה שאין... ואז לשים ספויילר בעצמה, יש גם נטייה לא לשרשר למקום הנכון לפעמים... לא נורא, אנחנו סולחים ואוהבים למרות הכל...

למעלה