רציתי את דעתכם

nony11

New member
ברור שזו אובססיה.

ואחת הטובות, דרך אגב. ניסיתי להחליף את האובססיה הזו באחרות - לא שווה. התגובה הזו היא קבוצת התמיכה לאובססיבים שכרגע הקמתי. "שלום קוראים לי ן. אני צובר ספרים אובססיבי (אנחנו אוהבים אותך ן). פעם בשבועיים מגיעה לי הביתה חבילה של ספרים בדואר. אני עובר ליד חנות ספרים, נכנס לשאול מה השעה וקונה שני ספרים במחיר קטלוגי (יופי ן, אוהבים אותך). אני לא משאיל ספרים גם לחברים הטובים שלי. אם במקרה אין לי ברירה, אני מתקשר אל השואל פעם ביום ושואל מה עם הספר. אם הוא לא מחזיר את הספר מספיק מהר, אני קונה לי את הספר הזה שוב. אני יכול לעמוד חצי שעה ליד הספרייה שלי, ולחפש ספר שנדמה לי שאיננו. אם הוא איננו, אני קונה אותו שוב. אני עוצר ברחוב, נובר בערימות פסולת ומחפש ספרים. פעם בחודש, אני חוזר הבייתה עם ערימה של ספרים שמצאתי ומחביא אותם בין הספרים הישנים שאשתי לא תראה. היא תמיד רואה. אני גונב ספרים מחברים שאני יודע שלא ישימו לב. אני תמיד נכנס עם ספר לשרותים אפילו שיש לי רק פיפי. אני תמיד לוקח ספרים לנסיעה אפילו כשאני מקפיץ את הילד לבית ספר. מי שרוצה להוסיף - מוזמן. ן.

prizman

New member
בתור נין

עד אז יהיו יותר ספרים. עדיין מי שקורא ספר ביומיים וקונה מעל 3.5 ספרים בשבוע צריך לבדוק מה לא בסדר בתהליך.

כנראה שצריך להקים את ק.א.

קוראים אנונימיים, כי מסתבר שגם לי יש את המחלה הזו. אני עוד אקח את זה צעד קדימה: אני לא יכולה לסבול את המחשבה, שאני ארצה לקרוא ולא יהיו לי ספרים זמינים שעוד לא קראתי, אז חוץ מהספרים שלי, אלו שרכשתי אני גם שואלת ספרים מחברות ואת אלו שרכשתי אני משאירה למקרה חרום!

Arana

Well-known member
מנהל
"השטן לובשת פראדה"

גם אני קניתי בסופרמרקט (אח, מי ייתן והתופעה תתמשך ותתגבר. לראות ספרים ב-30-40 ש"ח נראה לי פתאום מוזר). הוא קצת רשימתי מאחר והוא מתאר את קורותיה של הגיבורה לאורך כמעט שנה, ונוטה לכיוון ה"עשיתי א', עשיתי ב', הלכתי לשם, חזרתי, עשיתי ג' " וכו', אבל הוא משעשע, והערך המוסף: מי שמסיים לקרוא את קורותיה של אנדריאה המסכנה (ואאל"ט יש יסוד אוטוביוגרפי חזק בספר, כלומר - כן, יש דברים כאלה במציאות!) לעולם לא יחשוב עוד שהעבודה שלו מגעילה והבוס שלו מרושע. בדוק.

PopPy

New member
לא הפסדת שום דבר יוצא דופן

כשביקשתי בצומת שם היה לי קצת זמן לישרוף וחפרתי קצת יותר פנימה אל כלוב המוזלים - הספרים ברובם חוזרים על עצמם, ולא מצאתי שום "מציאה". רק את ענבי זעם, והוא מופיע בכל המכירות המוזלות של צומת על בסיס קבוע. בכלל, לא שמתי לב למבצעים שמשכו את העין בסטימצקי או בצומת של אילת, יצאתי מצומת שם רק עם פינגווין אחד (עם אריזה יפה במיוחד
).

thegreengirl

New member
בחג ראתי מבצע מטורף

בסופר מרקט "סופר סנטר", היו שני רבי מכר במבצע 1+1 ("צופן דה וינצ'י", "נקמה" של שרה אנג'ל ועוד כל מיני רבי מכר כאלה ואחרים) ... אם אני לא טועה היה שם גם את הפירמה.... זה יוצא בערך 30-40 ש"ח לספר...

prizman

New member
ראיתי את המבצע

הייתי מעדיף כבר לקנות עוף בגריל של הסופר סנטר מאשר את הספרים שבמבצע.

prizman

New member
אמא שלי הייתה אומרת

עד שלא מנסים לא יודעים. מצד שני תמיד כשהביאה לי משהו שאני שונא אמרה אבל תמיד אהבת את זה. תבחרי לשרה איזו אופציה שאת רוצה.

טאסנים

New member
אני לא יכולה לדעת את שלא ניסיתי

אני מעדיפה להשאר בחוסר ידיעה לגבי טיבו ולקרוא משהוא אחר.

nony11

New member
אמא |הדגש|שלי|סדגש| הייתה אומרת

אם לא מנסים אז לא נכשלים. צודק לגביי הקניות. בכלל, כל הדיון הזה על מחירי ספרים מתייחס לספרים כמו אל לחם אחיד. בטח שהם מוכרים את צופן דה וינצ'י שעבר זמנו ואת שרה אנג'ל שזמנה כלל לא התחיל. אין מצב שהחברה האלה מפסידים כסף ו\או מחלקים מתנות. הסיבה היחידה שהם מוכרים ספר בזול, היא שהביקוש שלו ירד. בדרך כלל - מסיבות טובות. לא יודע. כל הדיון הזה ממש לא נוגע לי. אני באופן עקרוני לא קורא ספר בן פחות מחמש שנים. כל הסצנה של רבי המכר צפופה לי נורא. יש לי וויש ליסט, וכל מה שיש שם הוא אנאכרוניסטי נורא. אני עושה סקר מהיר ברשת, קונה כמה ספרים וזז הלאה. ן.

למעלה