רציתי את דעתכם

siv30

New member
אני ממש לא מבינה את זה

אגב עכשיו בדקתי את חשבונית הרכישה האחרונה שלי מצומת והמחירים של ספרי זב"מ- כינרת ומודן ממש לא היו מציאה. לכן לא ברור לי על איזה מחירי שפל הוא מדבר. נהפוך הוא, המחירים שאני רכשתי את הספרים הם מחירים קטלוגיים מלאים שעומדים על 80- 90 ש"ח לספר.

siv30

New member
אוף, לפעמים בוער לי ואז

אם אני לא מסוגלת להמתין (זה קורה לי לפעמים שמנגנון דחיית הסיפוקים שלי לא עובד כראוי) אין ברירה אני רוכשת גם במחיר קטלוגי.

siv30

New member
ובכלל רק לידיעה כללית

אני חולת קניות באינטרנט, ואין חודש שאחד מאתרי המכירות של הספרים לא יוצאים מועשרים ממני. אבל בספרים קורה לי לפעמים, לטעמו של בן זוגי יותר מידי פעמים, שאני נכנסת לחנות סתם בשביל להתרשם (בשביל כמובן להזמין מהאינטרנט) ויוצאת עם שקית ואז יומיים אחרי זה מגיעה החבילה מהדואר, שמי אם לא בן זוגי שיחיה, אחראי על המסעות בג'ונגל הצבי האדום והשגת החבילה המיוחלת (ממש אינדיאנה ג'ונס במסע אחר החבילה האבודה). בעעע...ממש זוועטותון. ואני חייבת , פשוט חייבת שיהיה לי את כל מה שאני רוצה שיהיה לי. כלומר, ישנם כאלה שהם בגדר המלצה ואז הם נכנסים לרשימה, אבל ישנם כאלה שממש בוער לי בידי, אני לא יכולה להרדם אם אני לא משיגה אותם מיד! (אבל מיד כמו שזעטוט אומר) ומעמידה אותם למשך שנה בשורה עם כל יתר ה- 800 ספרים האחרים שלא קראתי. נכון שפרוייד היה מתענג על התסביך האדיפלי בשלב האורלי שאני תקועה בו?

Arana

Well-known member
מנהל
או שזה השלב האנאלי

של האיסוף והקושי לשחרר?

siv30

New member
אני מבטיחה לך

ואת יכולה בקלות לוודא עם בן זוגי, אני בשלב האורלי

siv30

New member
אני בטוחה שלך יש יותר

מהיכרותי עם קצב הקריאה שלך, הם מסודרים במדפים האחוריים בספריה שלי, אבל לאט לאט המקום הולך ונגמר כך שעוד מעט אני אצטרך לשקול הקמת ספריה נוספת על הקיר המקביל ואז בן זוגי באמת ירצח אותי.

prizman

New member
במלא הצניעות אני שואל

מה הטעם ברכישת ספרים שלא ברור אם יקראו בכלל או לחלופין אם הם שווים קריאה. לעניות דעתי זו יותר אובססיה מאשר אהבת קריאה.

siv30

New member
אני קוראת

בקצב שלי ובזמן שלי והם כ-ו-ל-ם יקראו אתה לא מכיר את האובססיביות שלי

זה דבר בלתי נשלט כמו.....

בערך כמו שבעלי והבן שלי (ועוד כל מיני גברים שאני מכירה) בזמן שהם צופים בטלויזיה במשחק כדורגל או כדורסל או כל כדור-שהוא נותנים למאמן ולשחקנים עיצות מהבית ומסבירים לו למה הוא והם אידיוטים ומה באמת צריך לעשות עכשו הבנת?

siv30

New member
../images/Emo6.gif

או כשלוחצים על הברקס כשיושבים ליד הנהג.

prizman

New member
מצטער אבל לא ממש.

במיוחד כשאני משער שלא התכוונת לומר שיש בעיה משפחתית, גם ההקבלה לא מובנת לי. כשאת אומרת בלתי נשלט זה די מקביל למה שאני קראתי אובססיה. לא? מאיפה בכל זאת נובע הצורך לקנות ספרים שלא יקראו? ממה שראיתי את בהחלט אשת ספר כך שאת לא צריכה להוכיח שום דבר לאף אחד. עדיין נשארתי בלמה. גם לגבי SIV.

צודק , זאת החלט אובססיה

אני אוהבת לקנות ספרים. זה התחיל בזמן שלמדתי לתואר שני , ועבדתי והייתי כבר אמא ל 3. יצא אז הספר של חיים פוטוק , שאני מאד אוהבת. התלבטתי וקניתי ל......."אחר כך", כפרס אם אסיים את הבחינות. (אגב , אחר כך זה כבר הגיע) וכך זה המשיך. כשיוצא ספר , שאני יודעת שארצה לקרוא אותו אני חייבת אותו לידי , זמין. פשוט חייבת. אני באמת לא יודעת לדחות סיפוקים. אגב , אני גם קוראת כפייתית. ומי אמר שלא אקרא את כל הספרים???????? אני בהחלט מתכוננת לחיות לפחות עד גיל 120 או יותר.

prizman

New member
לפי יחסי קניה/קריאה

כשתגיעי ל 120 ואני מאחל, יהיו על המדף 8000 ספרים שלא נקראו למרות ההספק בקריאה. נו שוין. שישאר גם משהו לנכדים.

אני בטוח אגיע לפחות עד 120

אני פולניה. ואתה סתם מקנא. רוצה שאאמץ אותך כנכד?

siv30

New member
בקצב של קריאת ספר ביומיים

אען בעיה גם להגיע ליותר מזה. הממוצע שלי הוא ספר לשלושה ימים במצב רגיל וספר ליום וחצי בחופשים, אז אני בטוחה שאיגע ליותר מ- 120

למעלה