רעם ביום בהיר

deena

New member
מניין=

10 גברים שעומדים יחדיו לשאת תפילה.

../images/Emo25.gif

זה הדבר היחידי שיכולת לומר באמת. כי לעניין כנראה שאין לך הרבה מה לומר

לא מכיר במזעור נזקים...

יודע שכזו חשיבה,את הנזקים יוצרים...נאמן לעצמי ומהתחלה.עקבי כמו סרגל,לא סוטה בכלל.לא בהכרח מקשר בין דרישה ותוצאה.כי לכל אחד מהשנים מקום...לכן גם קוצר "ההצלחה".כי שום דבר לא מיקרי...ויתרת עליה,ולאורך הזמן ככה זה יתקבל.לא משנה מה זה תגיד או תעשה.לא כל קרב הינו מלחמת חורמה,ולהגיד הדברים לא מחיב מלחמת סוף העולם...עקביות,תמיד היתה שם המשחק,ואתה,או נכון יותר ביתך,משלמת את מחיר העלמותה,גם אם עושה זאת ב"אווירה נוחה"....

רות 2

New member
הפסד לביתך...

עייפות היא זו שמביאה אותך לוותר על זכותך ועל כיבודו של חוזה ...? צדק את מחפש עם הזמן ........? טוב נו ..מי אני או מישהו כאן שיבוא ויבקר את ההחלטה ... זו בחירתך שלך וגם היא לא פחות מבחירתה של האם נעשית על חשבונה של הקטנה ... אני הייתי נילחמת (והמילה הזו לעיתים נישמעת דרמתית מידי בומבסטית מידי "נילחם".. בסך הכל מכתב וצו שלא אתה צריך להכין/להתעסק אלה עו"ד ולתת לבית משפט להחליט..) אבל.. זכותך! בחירתך! החלטך אתה צריך לחיות עימה .... רק טוב......

my sunshine

New member
קוראת אותך

ודמעות בעיניי. יכולה להבין את הכעס שחשת. את הכאב אך לצערי , לא את הויתור. יודעת שאני לא הייתי מוותרת. ולו רק בגלל הילדה. חושבת שמגיע לה יותר מזה. לא מגיע לה אבא בשלט רחוק. הרי עצם המרחק שהיה ביניכם עכשיו היה קשה, אז מה יהיה עכשיו? ומה תענה לה כשתשאל אותך בעוד כמה שנים איך ויתרת עליה? חושב שהיא תקבל את זה שלא רצית מלחמות? מאבקים על גבה? עד כמה שקשה לומר את זה, במקרה הזה הייתי נלחמת בחירוף שיניים. ולא מוותרת על זכותי לביתי.

אל תרים ידיים, אל תתעיף....

בעוד כמה שנים תבוא אליך נערת פרחים עם תלתלים ופרחים בשיער (ההוא שעושה לה צמות נשאר אי שם במרכז) ותשאל "איפה היית כל השנים אבא
" אז נכון שאין מלחמות יפות או נקיות אבל אל תתן לנקודת ה'אל חזור' הזאת לחמוק מבין האצבעות וגם אם התוצאות יהיו לא כמו שציפית אתה תדע שעשית הכל בשבילה, בשבילכם...

לאיש מהכותבים כאן

אין זכות לומר לך מה עליך לעשות. יפה היה אילו כל אחד הביט בצלחתו שלו. שהרי למעשה, אם תעשה שלא כשילובם של צו ליבך, מצפונך ומחשבתך, תעשה שקר בליבך וזה האחרון יחמיץ אט אט עד שלא רק שלא תסבול את המציאות שנוצרה אלא שגם לא תסבול את עצמך. עשה מה שאתה חושב שנכון לעשות ואל תחשוש לשנות את דרכך אם חל שינוי בנסיבות או בדעתך. שיהיה לכם בהצלחה.

אפפפפפפפ ../images/Emo178.gif

כמה שאלות, כמה ליבטים יש לבני זוג גרושים???? למה אין חוק מדיני/מצפוני/עקרוני שכל מה שקשור לילדים לא יהיה עליו ויכוח??? למה היא צריכה לקחת אותה לאילת (למרות שמבינה את אותה) ואתה צריך להשאר עם השאלות, הליבטים,נדודי השינה, המחשבות????? אוףףף לא מקנאה בך??? אבל יודעת שאני מעריצה אותך על כח ההגיון שבך וחוסר המלחמה. כמו שמכירה אותך, אתה עוד תראה,תשמע,תחבק,תנשק,תסניף את היפיופה הזאת גם אם היא תגור באנטרטיקה

נועם**

New member
../images/Emo20.gif בחיי ... רעם ביום בהיר.

קוראת את המילים שלך, מאתמול בליליה , כבר שלוש פעמים.... קוראת את התגובות.... יודעת שלא אוכל להיות בנעלייך כדי לומר מה הייתי עושה, כי, אין לי את מערך הנפשות הפועלות, את הנסיון שצברת עם השנים בהתמודדות בסיטואציות שונות מולן, אני לא מכירה את האשה הזו שמוכנה להרחיק ככה אב מביתו, ולמה כל כך חשוב לה לעשות את המהלך הזה ולא מהלך אחר. כמה התמודדויות זימנה לך , ועמדת בהן בכבוד. אותך אני מכירה עכביש, סומכת עלייך ועל שיקול דעתך, יודעת שמה שתעשה הוא הטוב ביותר עבורכם, מחבקת ומחזקת...
מנשקת ו...........מאחלת רק טוב.

כמה שאלות...

וסליחה מראש אם היא בנאלית ואלי נראית אפילו מטומטמת... האם שוחחת איתה והזכרת לה שהיא מפרה הסכם חתום ביניכם? כן, אני יודעת שזה מובן מאליו שהיא מודעת להסכם שנחתם, אך האם היא מודעת לכך שאתה מוחה נגד הפרת ההסכם? עוד לפני צו מניעה, לפני מלחמות, לפני הכל. האם תקשרת לה בצורה ברורה שיש פה הפרה של הסכם ואתה מבקש הסבר לכך? גם אם זה לא יעזור, אני חושבת שאתה מחויב לעצמך, לדרוש שאנשים יכירו ויכבדו הסכמים שנעשו איתך. ואם הם רוצים לשנות הסכם קיים, אז זה לא בהודעה חד צדדית "אני עוברת לאילת", כאילו אל קיים הסכם. זה חייב להיות ב"הסכמנו משהו ועכשיו הייתי רוצה לשנות אותו - אפשר לדון בזה?". הסכמה שלך לכל דרך אחרת, ולא רק בנושאים שנוגעים לילדה, היא בעצם שיתוף פעולה עם פעולה חד צדדית. בכוונה אני לא מתייחסת לפן הרגשי כאן, ולא מתייחסת להשפעה של זה על המתוקה הקטנה ועל מערכת היחסים ביניכם. חלילה לא מתעלמת מזה ולא מקטינה בחשיבות ובמרכזיות של זה בקבלת ההחלטה שלך. אבל נראה לי ששורש הבעיה נעוץ במקום אחר... ובעצם שוש
כתב זאת בצורה תמציתית מאד. בהצלחה יאירי

בכלל לא בטוח

בכלל לא בטוח שבהסכם יש סעיף שמגביל את המרחק או הרדיוס ממנו היא יכולה להתרחק.

כמה תשובות

בהסכם הגירושין נכתב שבמידה והאישה תדרים 40 ק"מ דרומית לאילת ישונו הסכמי הראייה , החוק לא מתיר להגביל את האמא , עם כל הכאב תהיה כאן הסכמה הדדית בין היא תבוא לאחר מאבק ופסיקה של שופטת או שהיא תגיע לאחר שנחליט ביננו. הרבה אומרים להילחם על הסדרי הראייה של הילדה על מה בדיוק להילחם על להביא אותה אליי עוד פעם על חשבון האמא טוב הרווחתי עוד 200 ש"ח ולילה עם הילדה מי אמר שזה טוב לילדה לטרטר אותה בטיסות שבוע אחר שבוע במטוס לבד מאילת לנתב"ג , אחרי שדנתי במצב ביני לבין עצמי ומצפוני הגעתי למסקנה שאני ממש לא יודע מה לדרוש על מה להתעקש האם לדרוש את טובתי את טובת הילדה , לצאת בהצהרות לוחמניות זה הכי קל אבל פתרון מעשי ממש לא קיבלתי מאף אחד , זו ילדה בת שבע שתצטרך לטוס לבד במטוס 5 פעמים בחודשיים לפי ההסכם העקרוני במתכונת הזו נשמור על איזון בין תדירות הראיה לבין המנוחה של הילדה ,

my sunshine

New member
קוראת שוב ושוב

וזה לא נותן לי מנוח. חושבת עליך חושבת עליה יודעת עד כמה קשה הסיטואציה קשה לשים את עצמי במקומך, למרות שאת תגובתי הקודמת כתבתי ממקומי שלי. אך יודעת שבוודאי עברת לילות רבים ללא שינה.. ולהחלטה הגעת לאחר לבטים קשים. אז כל שנותר לי לעשות זה , רק לחזק את ידיך ולקוות שתעבור את התקופה הזו בצורה הכי קלה שאפשר.

d a n i e l s 5

New member
סוג של נחמה...

בטיסותי הרבות לאילת יוצא לי לא מעט פעמים לשבת ליד ילדים שטסים לבד , ילדים שטסים לסופ"ש אבא (בדרך כלל זה אבא) יש לי כבר כמה חברים קבועים. יש גם אבא אחד שבכל יום רביעי טס בצהריים וחוזר בטיסת לילה , יום שהוא עם הבנות שלו. אז רק רציתי לספר לך שזה לא כזה נורא לטוס לבד הטיפול שהם מקבלים מהדיילים ובכלל הוא ממש יפה. וואלה , מנסה לנחם אותך, מקווה שהצליח לי.

החתולית

New member
אתה יודע שאני מתה עליך, נכון ?

כי אם לא ידעת עד עכשיו, אז עכשיו אתה יודע. אז חוץ מזה שאני מתה עליך, אני מבינה אותך עכשיו יותר מאשר קודם, ומבינה את ההחלטה הרגישה שלך. החשיבה שלך נכונה ונובעת מהמקום הטוב ביותר שאפשר, ואני מקווה בשבילך ובשביל הנסיכה המדהימה שלך שהדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. חיבוק ענקי (ונישוק קטן גם).

למעלה