רעם ביום בהיר

רעם ביום בהיר

הכתובת הייתה על הקיר שיחת טלפון לקונית משהו , אני עוברת לגור באילת . מי, מה, רגע, למה מה איתי לילה ראשון הייתי חולה מאין חום כשקר לך ואתה בתוך שמיכת פוך לילה שני היה זמן עיכול לטחון את הנושא ואני כולי כעס ורוגז עליה על מה שהיא מעוללת, על הפרת ההסכם שנחתם לפני שבועות בו אסור לה לעבור לאילת וכל הדרמה תשנה את הסדרי הראייה ובתוך הזמן הזה אני איתה כבר שלושה שבועות משכיב אותה מעיר אותה אפילו קיבלתי שעות אם כדי שאהיה איתה יותר . שלושה שבועות אמה לא ראתה אותה, פעמיים הילדה דיברה איתה ביוזמתה לקחה לה פריז כששאלתי אותה למה היא לא מתקשרת היא ענתה שהיא רוצה אבל לא נעים לה ממני .. ניגשתי עם צו מניעה לבית המשפט ולא הגשתי אותו , ראיתי איש כבול באזיקים ובנו נגרר אחריו בוכה גילו כגילה של בתי אמרתי עד כאן, בי נשבעתי שלא אפגע בבתי לאורך כל הדרך נמאס לי מכל התהליכים הכוחניים החלטתי לוותר לא להילחם עייפתי, שתיסע לאילת תתחיל חיים חדשים שיהיה לה טוב שיהיה להם טוב אז אראה אותה פחות אבל תהיה תקשורת בריאה לא יהיה כעס באוויר . רק הזמן יגיד אם צדקתי יכול להיות שהצעד הזה יגרום לריחוק ביננו אעשה את המירב שלא לא מגיעה לנסיכה הזו לסבול אני לא אלחם באמה אבל אני אלחם על הקשר שימשיך להיות טוב היא לא אחראית לקבלת ההחלטות של אימה . רק הזמן יגיד אם צדקתי ..

swansea

New member
קיבלת החלטה בוגרת

שלא קל לקבל... אפילו מאד קשה. אני מקווה שהתיקוות שלך אכן יתגשמו. <אגב, מעניין אם אתה יכול להוריד לה את המע"מ מהמזונות>

תימניה

New member
כן.....

הרבה פעמים אנחנו בולעים את הצפרדע, כדי לא לפגוע בילדים שלנו. עוד יהיו ימים טובים מאלה.

jesie12

New member
נשמה שלי ../images/Emo24.gif

כרגיל..טובת הילדה תמיד נגד עיניך..

../images/Emo24.gif איש כמוך....

בטוח שצודק בהחלטה... במיוחד החלטה שכזו הרת גורל עבורך ועבור הקטנה.
המון כוח איש...

n o g a1

New member
אין פה צדק יש כאן תבונה

ולדעתי פעלת בתבונה , הצדק לא חשוב. נכון לא צודק להרחיק את המתוקה הזו ממך , אך המרחק גיאוגרפי הוא. נכון לא צודק שאתה נותר חסר אונים , מתוסכל ועצוב. אך .... שום מרחק גיאוגרפי לא ירחיק את המתוקה הזו ממך. אמה מחפשת את האושר שלה ויתכן והוא שם , אושרה גם אושר של הילדה. ואתה... תמיד תיהיה שם , עם החיבוק שלך ואלפי הנשיקות שימלאו את מחסניה עד לפגישה הבאה.

old friend

New member
אני עונה לך מהמקום שלי

לא יודע כמה זה נוגע אליך הנסיונות לאורך הדרך הדברים לראות עד כמה אפשר לעבור את הגבול עד כמה אפשר למתוח את החבל בסופו של דבר אתה יוצא המופסד אתה והבת שלך הוויתור עכשיו נותן לך שקט רק בטווח הקצר בטווח הארוך היא יודעת שאתה תוותר היא יודעת שעם קצת כעס וקצת אי הקשבה היא תשיג את שלה השאלה כמה זה טוב לך כמה זה טוב לילדה שלך אני למדתי מהר מאוד שאין לי מה לוותר היום חמש שנים אחרי כשהיא יודעת שלא שווה להלחם על הגב של הילדה שנינו הפסקנו לאכול צפרדעים. אבל זה מתאים לחיים שלי לא יודע אם זה מתאים לך

ת י א ה

New member
יש משהו בדבריו של אולדי ../images/Emo141.gif

כואב לי לקרוא על המעשה שהיא עומדת לעשות. פשוט לא פייר. לא כלפי הילדה, ולא כלפייך. אני מעריכה אותך, עכבישי, על הויתור שמטרתו לא לפגוע בילדה (בפרט לאור המחזה המזעזע שראית היום בבית המשפט). השאלה היא האם הויתור נכון גם לטווח הארוך, כמו שכתב אולדי. לא יודעת. באמת שלא יודעת מה נכון לעשות. יש לך בבית
שהיא גם בעלת מקצוע מוכשרת שתיתן לך עצות טובות יותר מעצותי. רק טוב, תיאה

בדד1

New member
לפחות

תנסה לקבל אותה יותר ב"חופשים" ובחגים ואנ'לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שלא תצטרך ללחוץ יותר מדי

motronix

New member
טעות עשית וכמו שאמרת הזמן יגיד

אבל כמוך יש עוד הרבה ואין חכם כבעל ניסיון

galia1962

New member
גמני חושבת שטוב עשית../images/Emo24.gif

לביתי יש חברה שאביה גר באילת. וכשרוצים ואוהבים הקשר נמשך למרות המרחק. ואת החיבור היפה והמיוחד שיש בינך לביתך אף אחד ושום מרחק לא יוכל להרוס. חיבוק ממני על האבא המדהים שאתה

מיקי 43

New member
אתה גדול בעניין הזה

לא רבים היו נוהגים כמוך שרק יהיה טוב לילדה ולך

החתולית

New member
אוי מתוקי ../images/Emo10.gif

כמה קשה, כמה עצוב וכמה מרגיז לקרוא את הסיפור שלך. אני מסכימה עם הדברים של אולדי, לא בטוחה שהויתור מראש נכון. נראה כאילו זוגתך לשעבר יודעת שלא חשוב מה יקרה, אתה תוותר כדי לא להילחם. לכן היא מרשה לעצמה להפר הסכמים, לא ליצור קשר ולעבור לאילת המרוחקת כל כך. מרגיז אותי נורא העניין הזה.

ליל ס

New member
עם כל הכאב..

עשית מעשה נבון, אמיץ. ברור שאפשר להמשיך ולריב ולהפעיל צווים וכך הלאה וכך הלאה.. בטווח הקצר אולי הפסדת, בטווח הארוך בטוח הרווחת. והזמן, באמת יגיד אם צדקת.

יעלילה1

New member
מצטרפת לאלה שחושבים שהחלטה

בוגרת קיבלת. משתתפת בכאב... חושבת לעצמי כמה שזה קשה, ואיך עושים כזה צעד בלתי מתחשב? באמת אין לה שום דרך אחרת? וילדתך ללא ספק תעריך את זה יום אחד, את האבא החם ואוהב שיש לה.

למעלה