רעיון...!

Wolf GiRL™

New member
סליחה מר. אני לא יודע לקרוא הודעות.

נדב אף פעם לא אמר שהאתר הזה שלו ולפחות הוא מנסה לקדם אותו שלא כמוך, הכל יעבור סקרים ואם האתר הזה באמת יצא לפועל כולם ישתתפו אז תתחיל לחשוב לפי שאתה שולח את ההודעות שלך. ובנוגע לעריכה, סטטה היא בן אדם עסוק והמחשב שלה הוא לא בדיוק היצור הכי משתף פעולה בעולם, נכון צריך מנהל אתר שתהיה לו שליטה מסוימת על התכנים אבל אני לא רואה מה הבעיה שכל אחד ידע את הסיסמא, זה נקרא לבטוח באנשים.

Serf SaN

New member
אני מר. לא יודע לקרוא הודעות???

שמת לב מה כתוב מעליך??? אני לא דיברתי אל שום נדב, אני דיברתי אל גיל, ואם את לא יודעת לקרוא כמו שצריך אל תקראי לי מר. לא יודע לקרוא אלא לעצמך

Serf SaN

New member
זה שאני חדש זה לא אומר

שנולדתי עם טכניקת השירשור המפורסמת של תפוז -_________________-

אתה באמת לא יודע לקרוא הודעות.

שלחתם באותו זמן. היא לא ראתה את ההודעה שלך כי היא בדיוק שלחה את שלה.

אם האתר הזה יהיה רק שלך אז אני לא

בעד. חשבתי שזה יהיה אתר של הפורום, ואם יעלו לשם דברים של כולם, אז אין שום סיבה שהוא יהיה שלך! זה ממש מכעיס, מילא היית אחד הותיקים, אבל אתה סתם חדש פה, אין לך זכות להתעצבן ככה על אנשים ולהשתלט!}-{ אתה רק שבוע בפורום ואתה כבר משתלט ומחליט החלטות! מה זה רק אתה קובע פה ורק אתה מכין דפים?! זה ממש מעצבן ןזה ממש חוצפה!]-{

קורורו

New member
זו רק אי הבנה!!!

תפסיקו לריב נו...

מצטערת הייתה לי טעות בהבנה...

אתמול אחרי ששלחתי את ההודעה, קראתי את שלך שוב והבנתי שלא הבנתי נכון את מה שכתבת. רציתי לשלוח הודעה ולכתוב שאני התבלבלתי, אבל לא הספקתי. ליסטה את יכולה למחוק את שתי ההודעות שלי?(זאת הייתה הודעה כפולה)

אם האתר הזה יהיה רק שלך אז אני לא

בעד. חשבתי שזה יהיה אתר של הפורום, ואם יעלו לשם דברים של כולם, אז אין שום סיבה שהוא יהיה שלך! זה ממש מכעיס, מילא היית אחד הותיקים, אבל אתה סתם חדש פה, אין לך זכות להתעצבן ככה על אנשים ולהשתלט!}-{ אתה רק שבוע בפורום ואתה כבר משתלט ומחליט החלטות! מה זה רק אתה קובע פה ורק אתה מכין דפים?! זה ממש מעצבן ןזה ממש חוצפה!]-{

קורורו

New member
מספיק... פשוט... די... ../images/Emo3.gif..

הכל פה זה אי הבנה, לא מתוך רוע - אז תפסיקו לריב...

קורורו

New member
אה ו...

אין לי בעיה עם האתר - יהיה דווקא נחמד! אבל אין לי מושג בדברים האלו...
... חצי מההסבר ההוא למעלה בשרשור (שכתוב הסברים וכאלה...) לא הבנתי. סליחה, אמרתי חצי? כולו!!!

Digi Lista

New member
זה רעיון שעלה המון פעמים...

אני מוכנה לעזור מבחינת כתיבה ותמונות אבל בעבר דברים כאלה לא הצליחו המון פעמים ואני בספק אם עכשיו כשאין מה לחדש בנושא דיג'ימון מבחינת פרקים/סרטים וכו'(עד הודעה חדשה) האתר יהיה פעיל במיוחד....

gill142

New member
למען האמת יש עוד לחדש, יש ../images/Emo58.gif!

אני לרוב משוטט באתרים מחו"ל (מחסור באתרים ישראליים של דיג'ימון) ולפעמים אני מוצא דברים חדשים, מידע חדש על המנגה, עונה חמישית, סרט תשיעי שאמור לפנות דרך חדשה לעונה חמישית, מנגת המשך לוי-טימר, קטעים מהסרטים היפנים של דיג'ימון שאפילו בגרסה היפנית נחתכו ועוד, אז אם מחפשים טוב, אפשר למצוא אתרים שנותנים עדיין מידע (בעיקר אתרים באנגלית מארה"ב, גרמניה ויפאן)

Digi Lista

New member
גם אני משוטטת בדיוק כמוך...

ועדיין חלק מהדברים לא מבוססים מספיק...

gill142

New member
מקפיץ כדי להזכיר לכולם על המפגשצ'אט

היום בשש אחר-הצהריים (בעוד פחות משעה), במפגשצ'אט נדב רוצה שנדבר על האתר ועוד כמה דברים נראה לי. בבקשה לבוא, ונדב מאוד רוצה (הוא אמר לי) שליסטה תבוא, אז ליסטה את מאוד מוזמנת.

gill142

New member
מקפיץ כדי להזכיר לכולם על המפגשצ'אט

היום בשש אחרי-הצהריים, בעוד פחות משעה, כולם מוזמנים לבוא לצ'אט, עושים מפגשצ'אט כדי לדבר על האתר. אני מזכיר שנדב ביקש שליסטה תבוא, אז אם את פה תבואי. אממ, זהו, ועם שולח פעמיים זה בגלל תפוז

למעלה