רעיון...!

WoLfN

New member
הוקיי...

מצטער שלא היית במפגשצ'אט, פשוט הייתי באיזה מסיבה מטומטת...>_______< טוף, תעשו סיכום מפגשצ'אט...

star_female

New member
אממ... אני יודעת כמה שפות תכנות

ל-web, אבל ראיתי שחלק פה כבר מכירים אותן (JS, ASP, VBS, כמובן HTML למרות שזאת לא שפת תכנות בדיוק...). אבל אם אתם בכל זאת רוצים עזרה אין לי בעייה לעזור בזה.
אבל רק בקטע התכנותי, כי אני לא טובה בקטע הוויזואלי ממש. ^^; לגבי העברית, אני חושבת שאפשר לכתוב רגיל בעברית, ולהגדיר את השפה בדף, לדעתי גרסאות של נטסקייפ ומוזילה אמורות לתמוך בזה (אחרת לא היו להן כל כך הרבה משתמשים בארץ, לא? למרות שאף פעם לא ניסיתי אז אני לא בטוחה). ולגבי חוקי/לא חוקי, גם קבצי מוזיקה הם לא חוקיים, ולכן אני חושבת שעדיף לעשות אתר לא חוקי שיהיו בו גם שירים וכאלה. לתפוז בטוח תהיה בעייה עם זה, אז אני חושבת ששרת חיצוני יהיה טוב. למרות שאני לא בטוחה ש-lycos זה רעיון חכם כי אי אפשר לעשות שם remote linking, לא?

Serf SaN

New member
דווקא כן...

אני מכיר כמה אנשים שטואי (החברה שדיג'ימון שייכת לה!!! מי שלא יודע!!) תבעו אותם והם נעלצו או לסגור ת'אתר או להוריד ממנו את כל הדברים הלא חוקיים....אבל זה רק אם יש שרת פרטי נראה...חינמי רק יפנו למנהל השרת ויורידו אותנו

WoLfN

New member
המ....

משום מה, לא נראה לי שאנשים של טואי ייכנסו לאתרי מעריצים של דיג'ימון בעברית. תקני אותי אם אני טועה...>_<

WoLfN

New member
המ...

לא נראה לי שאנשי טואי יודעים לקרוא עברית... [ואם זאת הודעה שניה אז תפוז הוא זבלבלבלבלבל]

star_female

New member
תראי...

אם אנחנו מתייחסים לגרסה המקורית בכלל זה כבר אומר שאנחנו עושים משהו לא חוקי (אחרת איך ראינו אותה? איך יש לנו תמונות ממנה? איך אנחנו מכירים את השירים בלי לשמוע אותם? אין קלטות או דיסקים להשגה של הגרסה המקורית עד כמה שאני יודעת, לפחות לא עם תרגום לאנגלית, וקשה להאמין שכולם קנו את הדיסקים עם השירים...). אפילו אם זה לא נשמע טוב, זאת האמת. לדעתי לא צריך להרגיש רע בקשר לזה, כי את הגרסה שאנחנו יכולים לראות בארץ ראינו, ואין לנו איך להשיג את הגרסה היפנית המקורית. ואני ממש לא חושבת שטואי יתבעו כמה ילדים מישראל על זה שהם עשו אתר עם כמה שירים ואולי גם קליפים להורדה והתרשמות מהגרסה המקורית. ואם הם במקרה יעלו על האתר הזה ויחליטו שהוא מספיק מסכן אותם, הם בטוח ישלחו מכתב כלשהו לפני צעדים משפטיים, ובמקרה הזה באמת יהיה כדאי להוריד את הקבצים ה"לא חוקיים" מהאתר.

Serf SaN

New member
אני בן...../images/Emo3.gif

ואלף, אולי הגזמתי, אני לא בטוח שתבעו אותו זה לא ממש סיפור שהוא אהב לספר...יכול להיות שהם פשוט אמרו לשרת שיש מידע לא חוקי והשרת פשוט מחק אותם...זה מה שבטוח.. וחוץ מזה, עובדה, זה לא שהם יודעים עברית, הם שוכרים מישהו...ונכון, אולי הם לא גולשים באתרים ישראליים אבל תמיד יש אנשים מלשנים הבן-אדם הזה גם שלך מכתב לטואי וגם הציף את הפורומים עד שהיו חיבים למחוק אותם..

star_female

New member
אני יודעת שאתה בן

הגבתי למאיה.
מה שאני אומרת זה שאם נשים את האתר בשרת פרטי ונעלה אליו כמה קבצים (ולא יותר מדי, אני מעדיפה שזה יהיה יותר אתר אינפורמטיבי + השערות וכאלה דברים מאשר אתר הורדות...) רוב הסיכויים שאף גורם רשמי שקשור לתוכנית, בארץ או בחו"ל, לא ישמע עליו אפילו. ואם כן, זה יהיה כבוד גדול מדי לדעתי בשביל לא להקשיב להם.

Serf SaN

New member
אני בן...../images/Emo3.gif

ואלף, אולי הגזמתי, אני לא בטוח שתבעו אותו זה לא ממש סיפור שהוא אהב לספר...יכול להיות שהם פשוט אמרו לשרת שיש מידע לא חוקי והשרת פשוט מחק אותם...זה מה שבטוח.. וחוץ מזה, עובדה, זה לא שהם יודעים עברית, הם שוכרים מישהו...ונכון, אולי הם לא גולשים באתרים ישראליים אבל תמיד יש אנשים מלשנים הבן-אדם הזה גם שלך מכתב לטואי וגם הציף את הפורומים עד שהיו חיבים למחוק אותם..

gill142

New member
האמת היא שיש עוד משהו

אין הרבה סיכויים שישימו לב אלינו, אלא אם לאתר תהיה גם גרסה אנגלית או שכולו יהיה באנגלית, ונהפוך אותו לעולמי, והוא יפורסם במנועי חיפוש, והוא די יצליח, אז יש סיכוי ככה: 99.1% שלא תופסים/מתייחסים אותנו 0.5% שמבקשים מאיתנו להוריד את הדברים הלא-חוקיים מהאתר 0.2% דורשים מתפוז/השרת שאנו מאחסנים עליו את האתר להוריד אותו 0.2% מזהירים אותנו על פתיחה בהליכים משפטיים נגדינו אם שלח פעמיים זה בגלל תפוז

Serf SaN

New member
לא רעיון טוב..כל כך..לדעתי..

אנחנו אמרוים לעשות אתר ישראלי, שיהיה היחיד לישראל שעובד...אם נעשה רק באנגלית אז לגמרי אין לנו סיכוי שיכנסו...בעעעע

gill142

New member
אתה צודק פשוט

יש גם מחסור נראה לי באתרים באנגלית של דיג'ימון, אז חשבתי שאם כל חברי הפורום יסכימו אז יהיה נהדר אם נעשה גם גרסה אנגלית וניתן לאתר שלנו פרסום עולמי גם כן, האתר שלנו יצליח בהרבה יותר, פשוט אני יודע שמלא אתרים עושים ככה, אבל כמובן שהכל תלוי, במה שכל החברים בפורום יקבעו!

star_female

New member
שצי גרסאות זה רעיון לא רע

אבל כדאי קודם להתחיל עם גרסה בעברית, ואם יהיה לנו כוח לתרגם הכל, אז נעשה גם את זה.

gill142

New member
ברור, אחרי שנסיים כולנו לבנות

את האתר בעברית, ואם נרצה ויהיה לנו כוח, נוכל לתרגם אותו לאנגלית, צודקת.

למעלה