רעיון...!

WoLfN

New member
רעיון...!

אולי נפתח אתר על דיג'ימון? באמת, אני רציני. אנחנו יודעים המווווווון על דיג'ימון, ואני מניח שחלקנו יודעים HTML ושפות נוספות [NOT ME!!!], כך שזה לא ממש בעיה... תנו הצעות.

cody54

New member
יאיי.

אפשרות שאין לפסול. אני יודע Html ועוד כמה שפות תכנות אינטרנטיות (פעם ידעתי יותר, אבל אני עדיין זוכר ;) כמו CSS למשל. אני תומך ברעיון |בעד|

בעד בהחלט!

הרבה פורומים פתחו אתרים בנושא של הפורום, ובגלל שאין כלכך הרבה אתרים של דיג'ימון (לפחות לא כאלה שמתעדכנים) זה יכול להיות שווה. אם יהיו לנו גם אתר זה יהיה ממש מגניב. אפשר להעלות ציורים, שירים פיקים של חברי הפורום, ואפילו תאריות שלנו!:)

Serf SaN

New member
בעד :]

זה יהיה ממש מגניב! אחרי שדיג'ימון נטוורק נסגר (האתר הכי גדול וטוב לדיג'ימון, דה) חייבים אתר דחוף! ותמיד אפשר לעלות לשם תמונות..וציורים.. ואני גם מבין בHTML ממש ממש טוב והיו לי מלא אתרים...ואני יכול לעצב את האתר בפוטושופ! (נראה אם יהיה לי זמן, כבר יש לימודים @.@) בכל מקרה, רעיון ממש טוב

Wolf GiRL™

New member
גם אני בעד!

ואם אני לא טועה (שמעתי את זה בפורום אחר) למנהל (במקרה הזה סטטה) ישנה אפשרות לבקש מאה מגבייט מקום איחסון מתפוז לאתר בנושא הפורום שלו, מישהו שמע על זה? כי אם זה נכון, אנחנו נהיה מסודרים מבחינת מקום.

WoLfN

New member
הוקי,

עכשיו שאנחנו סגורים על זה שאנחנו בונים אתר, צריך להתחיל לעבוד עליו. דבר ראשון- שם. תנו הצעות...

Serf SaN

New member
חחחחחח

זה הולך להיות ארוך.... לדעתי דיג'ימון תפוז..הכי נחמד...ושם בלוגו הכוכבים עם תפוז ביד או אוכלים תפוז, או מקלפים תפוז, או שותים מיץ תפוזים, ועוד! חח..יש מלא דברים שאפשר לעשות.. והכל עיצוב כזה כתום אפור כזה מתכתי ומגניב..משהו כמו זה אולי...(אני מדבר על המתכתיות) http://www.x-men.10x.co.il (ד"א, זה עיצוב שלי ~_~)

Serf SaN

New member
ואולי גם...

כמו שמישהו אמר פה...אולי יתנו לנו איחסון של 100 מגה בייט...ואולי גם נקבל כתובת digimon.tapuz.co.il זה יהיה ממש מגניב וגם ממש מתאים לאתר!

gill142

New member
בעד והחלטה חשובה שצריך לקבל

אני ממש בעד, וגם אני חשבתי על זה לפני כמה זמן. אני יוכל אולי להשיג שרת חינמי להעלות עליו את האתר במקרה שתפוז לא ייתן לנו 100 מגהבייט
. אני יודע JS, HTML, CSS, וקצת SQL, ככה שאני יוכל לעזור. עוד משהו זה שאנחנו חייבים להחליט משהו אחד, כל הפורום: האם האתר הולך להיות חוקי או לא חוקי, אם הוא יהיה חוקי אז לדעתי לא יהיו בעיות עם לקחת שרת דרך תפוז, אבל צריך לזכור שרק ליסטה תוכל לעדכן ולהוסיף ככה שבמילא אני לא חושב שזה ממש שווה (בלי לפגוע בליסטה, רק נראה לי שלכל הפורום צריכה להיות גישה לאתר ולעדכונים וכו'). אם האתר יהיה לא חוקי, בטח יהיו בעיות עם תפוז
, אבל למצוא שרת חינמי זה לא בעיה. היתרון בלא חוקי זה שנוכל לתת שם הורדות, מה שלא אפשרי אם האתר חוקי. אני מאוד רוצה בעקרון לתת הורדות, ויש לי הרבה מה לתת, דברים מצחיקים ואמיתיים. אז צריך להחליט, אז לרשום פה ככה: [בעד/נגד האתר] ו[חוקי/לא חוקי], לדוגמה אני הייתי רושם: בעד ולא חוקי. אממ, זהו, ונדב, כל הכבוד על הרעיון המעולה!

WoLfN

New member
../images/Emo9.gif

לא נראה לי שיש בעיה עם זה, כי בסימיל [=האתר של פורום משחקי סימס וסים סיטי] יש הורדות לסימס, אז... בכל מקרה צריך לשאול את אנשי הפרדס [נדבקתי מליסטה!
] אם אפשר או לא...

Serf SaN

New member
תלוי איזו הורדה זאת...

יכול להיות שזה סקינים שאנשים הכינו לבד..זה ממש לא הפרת חוק..זה ממש תלוי...תני פה את הלינק נראה

Serf SaN

New member
וואי, באמת החלטה קשה...

בלי הורדות זה לא אתר שווה...\: וסתם מידע שכולם כבר יודעים זה לא הכי משהו...אפשר אולי לתת להורדה רק דיג'יגדילות או חלקים מפרקים ולא פרקים או סרטים שלמים..כי אז זה ממש להפר את החוק..אני לא יודע אם אפילו דיג'יגדילות זה חוקי..\: בעעעעעעע

אחלה

אני יכל ליתרום קצת אני יודע html js asp (עכשיו הזמן של ההיתלהבות) קיבלתי 75 בבגרות אבל זה לא נחשב כי בבגרות עצמה קיבלתי 90 פשוט היה לי מגן גרוע כי המורה יותר קשוחה מהבוחנת ובהתחלה חשבתי לבנות את האתר על דיג'ימון אבל בסוף עזבתי ובנתי אתר מיסכן על החבורה שלי (ניגמר)

Apikachu L

New member
אני לא הכי מבינה במחשבים

אבל ממש אשמח לעזור. במיוחד בעיצוב וכאלו.

WoLfN

New member
אההההההההההההה!!!!!

הצילו! גרגמל רודף אחריי! האאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!! [הקפצה, ד"א
]

WoLfN

New member
אנשים!

תעזרו, לייק! תציעו הצעות, או שתתחילו לעשות משהו X_X

Wolf GiRL™

New member
אמממ...אוקיי.

קודם כל צריך שסטטה תבקש את מקום האיחסון ואם תפוז יגידו לא אז אפשר ללכת על השרת שגיל הציע. נראה לי שזה יכול לחכות למחר שלסטטה יהיה מחשב נורמלי שלא נתקע כל הזמן.

gill142

New member
אני מקפיץ כדי שתודיעו על חוקיות/לא

אני מקפיץ תנושא כדי שהפורום יחליט עם האתר הולך להיות חוקי או לא חוקי, עם הורדות או בלי, זה מאוד חשוב!

למעלה