רעיון...!

Wolf GiRL™

New member
אני לא בטוחה שזה כזה חשוב....

כי לא בטוח שבאמת יהיה לנו מקום להורדות גדולות של פרקים שלמים/סרטים/משחקים מלאים וכו' (אולי יהיה לנו מקום לקבצי מוזיקה ולקטעים מפרקים), ואני חושבת שהאתר צריך להתרכז לרוב במידע כתוב אבל זאת צריכה להיות החלטה של כולם. ולגבי העניין שרק סטטה יכולה לעדכן(ההודעה הראשונה שלך בשרשור), אני הבנתי שהיא יכולה להקים מערכת עידכונים שכל חברי הפורום יוכלו להשתמש בה.

gill142

New member
אוקיי בקשר לעדכונים ומי אמר ש

את ההורדות נאכסן על תפוז, אני לא מאכסן שום הורדה על תפוז, אני יעלה אותה לשרת חינמי טוב שאני סומך עליו, וצריך מידע כתוב, אבל גם עוד דברים כדי שהאתר יהיה טוב, ואני יכול להתחיל לעבוד על הלוגו

WoLfN

New member
המ... זאת קצת בעיה...

אתה לא ממש יכול להתחיל לעבוד על לוגו, אם אין לנו שם... X_X טוב, צריך להחליט על שם, דאמיט>< טוף, ההצעה היחידה שהייתה בינתיים היא "דיג'ימון תפוז", מה שלא נשמע משכנע במיוחד... X_X אולי "דיג'יתפוז?"
נהההה

Wolf GiRL™

New member
............

אפשר פשוט להעלות את הכל על שרת אחד ולסיים עניין, אבל צריך הסכמה כללית.

WoLfN

New member
בהחלט.

אם השרת האמין של גיל הוא מספיק גדול, אז אפשר להעלות עליו את כל האתר... או שפשוט נהיה תחמנים ונפתח שני משתמשים

gill142

New member
כמה דברים:

עדיף שתיים, שרת של הורדות של האתר, ושרת שעליו יאוכסן כל האתר, כי אני מתכנן לפתוח כמה חשבונות ב lycos הצרפתי, שזה 50 מגה כל חשבון, ועם מעלים על כל חשבון מקסימום 49 מגה, אז יש עוד מגה פנוי שגורם לחשבון ולהורדות שעליו לעבוד תמיד (מניסיון, העלתי 15 קבצים, 49 מגה על חשבון לייקוס הצרפתי, משנה שעברה לא נפל לי!) עכשיו, הסיסמאות לחשבונות יועברו במסרים לחברי הפורום בלבד! אחרי שהאתר יהיה גמור, כי אני לא רוצה שיבוא לפה איזה חרא אחד, יראה את הסיסמה והשם משתמש והופ, הוא ימחק את האתר. בשרת השני, של תפוז, יאוכסנו דפי ה HTML דפי ה ASP&PHP אם תפוז תומך בהם ויש פה מישהו שמתמחה בהם, תמונות אפשר לאכסן גם כן פה. הודעה, שלדעתי כל חברי הפורום מסכימים אליה::: אסור להכין דפים בוורד ולשמור אותם כדפי אינטרנט, אלא אם משתמשים בתוכנה שהופכת דפי אינטרנט מוורד לדפים במצב נורמלי. אני חושב שרוב בפורום יסכים, וזה מכמעט בלתי-ניתן לערוך דפי אינטרנט שנוצרו בוורד. לעומת זאת, למי שיש FrontPage, כל גרסה, יכול להשתמש בו. עוד דבר שצריך לבדוק, וזה: האם לרוב חברי הפורום יש Internet Explorer, והאם מי שיודע מפה לבנות אתר, יודע לבנות אותו בעברית ויזואלית, אני לדוגמה רגיל רק ללוגית, ככה שצריך לבדוק אם האתר יהיה בעברית לוגית או ויזואלית. עברית לוגית זה עברית שניתן לראות רק ב Internet Exploer וויזואלית ניתן לראות בכמעט כל דפדפן כולל אקספלורר. הבעיה היא שקשה לכתוב אתר בעברית ויזואלית מפני שצריך לכתוב הרבה דברים הפוך, בעברית לוגית כותבים מימין לשמאל, כרגיל.

WoLfN

New member
המ...

זה לא אומר לי הרבה... ^^; כאילו, אין לי בעיה להביא תמונות, ומידע, וכאלה, אבל להעלות אותם- No Chance! אני לא מבין כ-ל-ו-ם בזה. ממש כלום -______- כאילו, אני יודע להעלות דברים לשרת, לא שזה עוזר לי במיוחד... X_X

gill142

New member
מידע תוכל להעביר לי לדוגמה

ואני יהפוך את זה לדף HTML, תמונות תעלה לשרת, ותבקש ממשהו להכין דף תמונות. עוד משהו, ההורדות בשרת של לייקוס, מומלץ וכמעט חובה להעלות דרך תוכנת FTP

Wolf GiRL™

New member
אמממ...

אני לא מבינה בזה כלום! בשבילי רוב ההודעה הזאת היא ג'בריש, אז עדיף שאלה שבאמת מבינים בזה יבנו את האתר ואלה שלא ידאגו לתמונות ומידע. אני חושבת שעדיף שלא נשתמש בתפוז כי רק סטטה יכולה לעדכן וזה לא שווה הרבה אז עדיף להתרכז רק בשרת שלך.

Wolf GiRL™

New member
נכון....

אבל לא בטוח שזה רעיון כל כך מוצלח לעבוד עם תפוז, במיוחד עם כל הצרות שלו.

WoLfN

New member
נצל"ש!

אני מנצל"ש את עצמי... ם.ם אבל זה קשור לנושא!: מחר בשעה שש אחרי הצהריים [
... גיל מבין] יש מפגש בצ'אט, בנוגע לאתר שלנו. מצטער על ההתרעה המוקדמת, פשוט רצינו שליסטה תהיה גם...

Serf SaN

New member
סליחה מר.האתר הזה הוא שלי

סליחה סליחה סליחה, תזכיר לי, ממתי זה אתר שלך?!?! או, אני אעשה ת'לוגו אני אעשה את העיצוב, השרת יהיה שלי ורק אני יכול להעלות אליו דברים, ורק אני מכין דפים, ורק אני קובע פה!! לא קצת הגזמת?! אתר של כולם זה אתר של כולם אתה לא מכין לוגו ולא בטיח ואתה לא הולך לתכנת שום אתר לבד נעשה סקר על איזה שם כדאי, כל אחד שירצה יכין לוגו ונעשה סקר גם על זה ואין פה שום דבר לבד!! ועכשיו שאני חושב על זה, לא נראה לי כך כך טוב הרעיון שיהיה משתמש אחד וכולם ידעו ת'סיסמא, כי מה יקרה כשמישהו יריב עם הילדים בפורום (דוגמא) וירצה להתנקם? זה ממש לא רעיון טוב..צריך לעשות שלכל אחד יהיה משתמש שיוכל להוסיף דברים ורק מישהו אחד (שזה קצת ברור, דיג'יליסטה) יצטרך לאשר דברים, כדי שלא יעלו זבלים, ואולי גם לתקן מבחינת כתיבה.

WoLfN

New member
WTF?!?!

מה עובר עליך?! לא אמרתי שהאתר הזה שלי! תסתכל בהודעה ותראה שכתבתי "האתר שלנו", אז מה פור הל אתה רוצה ממני?!

WoLfN

New member
סליחה?!

גיל מנסה לעזור, זה הכל. הוא הציע שהוא יעשה את הבאנר. אם אתה מתנגד- תודיע לנו, ותעשה באנר בעצמך. ועם השרת והכל- זאת גם עזרה.

Serf SaN

New member
מה שהתכוונתי זה

שהוא ישר קופץ ואומר שהוא מכין לאתר והוא כאילו שהוא היחיד פה בפורום, ואם לאף אחד לא יהיה באמת אכפת שהוא יכין את הלוגו ולא תערך שום הצבעה, אז כן, אני מתנגד. ואני לא דיברתי על השרת, זה הוא באמת הציע.

gill142

New member
אממ, כנס ותקשיב

אולי לא הבנת את הכוונה שלי, אמרתי שאני יכין לוגו, כי חשבתי שכבר הוחלט פה השם "דיג'ימון תפוז", ורציתי להכין לוגו, כדי להציג אותו פה, ולראות אם הוא מקובל על כל חברי הפורום, האתר הזה לא שלי בזה אתה צודק מאוד, האתר הזה הוא של הפורום, אבל כל אחד מחברי הפורום יכול לתרום לאתר איכשהו, ואני מכיר מקומות שאפשר לאחסן הורדות, ואני גם מכין לוגואים לא רע, ולכן חשבתי שאני יוכל להכין לוגו ושחברי הפורום יגידו לי מה דעתו עליו, אם הלוגו אינו מקובל על מישהו אחד בפורום הוא לא יהיה, כי זה האתר של כל הפורום ולא רק שלי או שלך או של כל אחד אחר. גיליתי אחרי זה מנדב, כי כנראה לא הסתכלתי נכון בהודעות שעדיין לא הוחלט השם, ולכן אני יחכה, וכשיהיה שם לאתר, אני רוצה לנסות להכין לוגו, כמו שכל אחד אחר מהפורום מוזמן לנסות להכין לוגו ולהציג אותו בפורום. אולי בטעות לא רשמתי את זה ככה אך זו הייתה הכוונה שלי

למעלה