רעיון\תאוריה

זה פוגע

כי זה מראה שאת לא מתייחסת ברצינות למה שסיפר. אין לי שום כוונות להמשיך בוויכוח הקטנוני הזה. אם את לא רואה איפה הזלזול שלך אני מקווה בשבילך שהאלוהים שלך יראו לך. כל טוב.

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif נא להפסיק

הדיון הזה יורד לפסים אישיים ונעשה מכוער מרגע לרגע (ואלו בינינו שלא מבינים את זה, חבל. אני זו עם הגישה למחיקה). נא להעביר למסרים או לכל דרך תקשורת אחרת שאיננה הפורום.

RainBird

New member
שמעתם ח'ברה? פאגנים, וויקאנים - מישהו לקח לכם את ההגדרה האישית מהידיים והחליט שאתם לא מכשפות! כמה קל ונחמד עם העולם שלנו היה הולך לפי רצונותיו ומחשבותיו של אדם אחד. ועכשיו אני אפרט ואטען את הטענות שלי בנוגע לאמירות שלך. "ארדן חמוד" בבקשה. אני לא חמוד. וזה בא ממקור של הנמכה ולא ממקום של תמיכה והערכה, אל תגיבי אפילו על הנושא. " אני לא מבינה מדוע אתה נסער ושוצף כל כך... תחילה : מי חנך אותי ? אני נכנסתי לעולם זה מרצוני האישי, הכישוף היה החיים שלי, לא אמרתי אחרת." גם לא אמרת את זה. חניכה אישית זה דבר מקובל, *אבל* את מראה בורות בנוגע לעולם הזה בצורה כה חמורה שאני מטיל ספק. "א קראתי לאף מכשפה בפורום זו טמאה. כל המכשפות הוויקאניות והפאגניות, עפ"י התפיסה שלי הן לא באמת מכשפות. מכשפה שעשתה כמוני והתחברה לסיטרא אחרא ( עולם הרועה וכוחות השחור ) היא כן עוסקת בטומאה." אני אתן לפאגנים ווויקאנים אחרים בפורום לדבר על זה. אני פאגני בעצמי אבל אני אפילו לא מסוגל למצוא התייחסות ראויה. "מה שגרם לי להשתנות, ארדון חמוד, היה שהמאגיה גרמה לי "לאבד את הדרך" ( לא אוסיף ולא אפרט )." ברור שלא תוסיפי ולא תפרטי, המקרה ברור. התעסקת במשהו שלא הבנת וחטפת סטירה. זה קורה לרוב אלו שלא מבינים דבר במאגיה ובאים בגישה של "לקחת" מהמאגיה ולא "לתת". לצפות שהעולם ישתנה בלי עבודה קשה אימונים והקרבה מצדך. זה מראה על הכישלון שלך כמכשפה כלשהיא, למרות שלזכותך אני מכיר בעובדה שלא תיתכן מכשפה שלא יודעת דברים בסיסיים במאגיה. פשוט ככה. ושוב. אני לא חמוד. לא חמוד שלך, ולא חמוד של אימא שלי. "אני לא יודעת מאיפה קיבלת את הרושם, שאני חושבת שהעולם סובב סביבי," מהעובדה שאת זורקת את המחשבות שלך בצורה לא יאותה ואומרת שהדרך שלך היא הדרך היחידה ואת לא מסוגלת לקבל שום דעה חוץ משל עצמך שלא לדבר על זה שאת מדברת מתוך אי ידיעה באמנות. אני אישית כמעט 8 שנים במאגיה. אני יכול לדעת. "אמירות זדוניות ? האומנם ? כמו שציינתי כבר פעם, אדם בעל ביטחון עצמי גבוהה, שיודע ובטוח באמונתו, לא יתערער בגלל דברים שאחרים מבאים לפניו. אין לי בעיה להעיר את ההערות שלי, ולהכניס אנשים לפרופורציה. להטריד את חברי הפורום - אמרת ? את כזה מצחיקול'. אינני מאשימה אף אחד ולא שופטת אף אחד, רק אלוהים עושה את זה, ואין לי שום כוונה להתערב בתפקידו" את אדם שלא יודע לאיית כראוי. את שופטת בשרשור זה דעה של אדם בזילזול. איך את יכולה להצטדק? פגעת באדם שבא עם כאבו לפורום. ושאר שטויות שאמרת בלי לחשוב פעמיים. אני בטוח. וחוץ מזה, אני לא אתייחס להערה בנוגע לאלוהים כי אני לא מאמין בו. להפך, לי אישית יש נטייה לבוז לדת היהודית, אבל את מחשבותי שלי אני משאיר לעצמי ולא מפיץ אותן בפורום יהדות. אז בבקשה תחסכי ממני את הצער. "נ.ב ארדון חמוד תנשום קצת..." ארדן. ואני נושם מצויין תודה. אני לא נוטה להתרגז מאנשים שלא שווים את האינטלקט או את הזמן שלי. אבל אני מעריך את הדאגה בכל זאת. יום טוב. ארדן.

חבל על הזמן

מתוך ההודעה של ארדן: "לא קראתי לאף מכשפה בפורום זו טמאה. כל המכשפות הוויקאניות והפאגניות, עפ"י התפיסה שלי הן לא באמת מכשפות. מכשפה שעשתה כמוני והתחברה לסיטרא אחרא ( עולם הרועה וכוחות השחור ) היא כן עוסקת בטומאה." אני אתן לפאגנים ווויקאנים אחרים בפורום לדבר על זה. אני פאגני בעצמי אבל אני אפילו לא מסוגל למצוא התייחסות ראויה. ארדן חבל על הזמן.. אכפת לי איך היא קוראת לי לפי התפיסה שלה? LOL

ואם אני אמשיך

לפי התפיסות שלה אז יודע מה, בחורה שקוראת לעצמה מכשפה, שחברה עם כוחות הרשע והשטן (תגידי, בכבודו ובעצמו?), ואיך שהוא חזרה להיות יהודייה מאמינה היא ממש לא כוס התה שאתייחס אליה ברצינות. מעדיפה ארל גריי, או תה ירוק תודה.

Yali 17

New member
מים כחולים

אכן לצערי, פנתי אל עולם הטומאה, למרות שתמיד ידעתי את אלוהים, אלוהי אברהם יצחק ויעקוב, למרות שתמיד ידעתי כמה חמורים המעשים שלי, ושאני אענש עליהם במוקדם או במאוחר. בגלל אירוע קשה, עשית תפנית חדה, וביקשתי את סליחת האל, אני חוזרת בתשובה לפניו. את העונש על העבר אקבל, את זה אני יודעת באמת האחוזים, אבל בזמן העתיד, בעזרת השם, אתקן את מעשי. ולא את מים כחולים הקוראת אל לב האדם, ורואה את נבכי הנפש. אז באמת תדעי מה אני ? מי אני ? ואיך כדי לך להתייחס אלי ? את שופטת מהר מדי....

Tatu4Taty

New member
בטח שידעת את אלוהים

כל התפיסה שלך לגבי מהי מכשפה היא איננה התפיסה הנהוגה ובטח לא המהות המקורית שלה אלא המהות שהיהדות הדביקה בה. אין לי כל ספק שאת מאמינה באלוהים, ויותר מזה, אני חושב שאף פעם לא הפסקת להאמין בו - פשוט הלכת לפי ספר התנ"ך והיהדות ועשית ההפך ממה שכתוב שם. הבעיה היחידה היא שזה לא ממש היה ההפך, את בעצם עשית כל מה שהם רצו שתעשי כדי להוכיח את נקודתם לגבי ה"רוע" שטמון במאגיה. היהדות משוחדת לגבי הנושא וכך גם את - ההיכרות היחידה שהייתה לך עם עולם המאגיה והכישוף היא בעצם ה"היי" שקיבלת מהמחשבה שעשית משהו שובב ואסור. השטן או איך שלא תרצי לקרוא לו היא הגדרה יודיאו-נוצרית בעליל ולא דבר שהמכשפות המקוריות בעבר האמינו בו. גם הרעיון שמכשפה היא בעצם אחת בגורמת נזק היא הגדרה יודיאו-נוצרית ובעצם מהווה את ההפך הגמור ממה שמכשפות היו בעבר - מקור תמיכה לאנשים, לעיתים רופאה מסוג כלשהו, "זו ההולכת בין העולמות" ועוד אין ספור תפקידים שהיו להן. אני אסכם את דבריי ואגיד שכמו שהינדואיזם לא הולכים ללמוד מרבי כך גם לא הולכים ללמוד ממנו כישוף.

RainBird

New member
קבל ח"ח. זה הניסוח הכי אמיתי ששמעתי על הנושא כבר הרבה זמן חזק ואמץ! "כמו שהינדואיזם לא הולכים ללמוד מרבי כך גם לא הולכים ללמוד ממנו כישוף. " תרשה לי לצטט אותך בכמה מקרים טוב?

Tatu4Taty

New member
אוי, אני מרגיש אהוב.

זה בסדר, תצטט חופשי.

ילי נשמה כפרה.

הצגת את דרך ההתייחסות שלי לאנשים שראויים לה. את חוזרת בתשובה אמרת? יש לך כמה מצוות בין אדם לחברו שצריכות שיפור דחוף.. ולא אוסיף... כי אני לא אלוהים, ואת תעשי מה שאת רוצה.

Yali 17

New member
ארדן, תבין

יש לי את כל הזכות להגיד שעפ"י תפיסתי הפאגנים והוויקאנים הם לא באמת מכשפים, אחרי הכל זו דעה שלי והדבר הוא לגיטימי, זה כמו שאתה מאמין שלא קיים אלוהים. אז אני ארוץ לכל היהודים ואגיד ( כמו שאתה עשית ): " שמעם מישהו לקח לנו את אלוהים " ! הטענות שלך מצחיקות, זה ברור שמוסלמי יגיד שיהודי לא ממלא את שליחות האל, וברור שיהודי לא יאמין בישו. " מישהו לקח לכם את ההגדרה האישית מהידיים ? ", לא לקחתי לאף אחד שום דבר, אם אתה חושב שאתה מכשף, שיבושם לך, יקירי ! אני לא ! אבל זה לא אומר שאני אזלזל בך, או יפגע בך. אתה מחפש אצלי דברים שלא קיימים. אם אתה לא רוצה שאני לא אקרא לך חמוד, אין לי בעיה. " התעסקת במשהו שלא הבנת וחטפת סטירה ", אתה די צודק, כישוף אמיתי, ארדן, הוא דבר חזק מאוד, שמעוות את נפש האדם, ומשנה אותו לרעה, וזה מה שהוא עשה לי. בגלל שאני ואתה רואים באור שונה את המאגיה, ואת מהותה אתה לא תבין אותי ואני לא מבינה אותך. חבל מאוד שלא הבנת שהכלים איתם אתה מודד את העולם שלך, אינם הכלים שלי ! אם אני אכן לא שווה את האינטלקט שלך ואת הזמן שלך, אז מדוע אתה טורח להגיב לכל מילה שלי ? אתה יכול ללחוץ על כפתור ה-X בפינה הימינית למעלה, ולחסוך לך הרבה מאוד זמן. אחרי הכל אתה " מכשף אינטלקט " ואני הטיפשה.

ToryMaster

New member
את לא טיפשה

אבל את תפסיקי להגיב בדיון הזה ואני מקווה שתעני לי על המסר. הדיון הזה נ ס ג ר.

Yali 17

New member
אני לא באפי...

אני לא באפי ציידת הערפדים, ואינני מעוניינת "לקטול " אף אחד ! יש לי הזכות המלאה להעיר הערות למפסרמי ההודעות השונים כראות עיניי ! ( אני לא מנבלת את פי ) כל מפרסם הודעה צריך לדעת, שהוא יכול גם לקבל ביקורות קשות, שיתמודד. מה שלא הורג מחשל...

וכשמבקרים אותך

את מתעלמת בהפגנתיות או מעלימה עין, כשם שאת עושה בפורום תיאולוגיה (שם את דווקא לא חוסכת במילים מזלזלות ופוגעות) וכשם שעשית כאן מספר פעמים. אז אל תרצי על ביקורת, כאשר את זו שאינה מסוגלת להתמודד עם כזו. "נאה דורש, נאה מקיים".

Yali 17

New member
יקירי , כוכב השחר...

כשמבקרים אותי, אני לא תמיד עונה, כי לא תמיד ראוי שאעשה כך. עין אינני מעלימה לעולם. אתה מוציא דבתי רעה, אדון כוכב השחר, בכל פורום אני שומרת על שפה נקיה ! ואם המנהלים בפורום כזו או אחר, לא העירו לו, לך אין את הזכות לעשות כן ( או יותר נכון, בסיס ). אני בהחלט מסוגלת להתמודד עם כל ביקורת. נאה אני דורשת, וכמו כן נאה מקיימת. דברי לפעמים קשים ובקורתיים, אך זו זכותי המלאה להעיר הערות! אני מאמינה שאני שומרת על כבוד האחר, תוך שימוש בשפה נקייה מקללות ואיומים.

גם הנחש

בגם עדן דיבר בלשון נקייה.. בכל זאת הצליח לטפטף את הארס שלו. את יכולה להמשיך לדבר כמה שאת רוצה בשפה יפה נקייה, רהוטה, עיניינית ודיפלומטית, אבל יש מה שנקרא "לקרוא בין השורות" ובין השורות אצלך, קולטים הרבה ארס. אם תרצי או לא תרצי.

ToryMaster

New member
כראות עינייך?

ומה תאמרי כשיגיבו לך בחוסר כבוד נוראי, ובזלזול כמו שאת מתאמצת וטורחת להפגין בכל הודעה והודעה שלך? הוזהרת במסר, ומכיון שאיןלי דרך לדעת אם ראית או לא (כי לא הגבת), אני אזהיר אותך שוב. אני לא אסבול עוד הרבה מהגישה המזלזלת, המתנשאת, המסיונרית ונטולת הכבוד שלך. את לא תסתובבי בפורום ותגידי לאנשים שהם טיפשים, שהם לא מבינים כלום, ושהם טמאים.

למעלה