רעיון\תאוריה

Yali 17

New member
מנהלת יקרה !

מנהלת יקרה, אכן קבלתי את המסר שלך בפורום, אך לא הבנתי מדוע. אם יגיבו על דברי "בחוסר כבוד ", התעלם או אשיב לאותו אדם, כמובן שבדרך ארץ.את טוענת שאני מגלה חוסר כבוד בתשובות שלי, ובשבילך, מנהלת יקרה, עשיתי "ריצאק " על ההודעות שלי, ולא מצאתי ולו באחת מהן את המילה " טיפש ", "בור ", " או "טמא ". את מוציאה את דברי מהקשרם. יש לי הזכות המלאה לענות לאנשים, ולהעיר הערות לאנשים המפרסמים את הודעתם כאן ( אחרי הכל הם מפרסמים דברים בשביל לקבל תגובה ), משום שאחרי הכל אני עושה זאת בדרך-טובה, ובשפה נקייה. אני לא רואה שום בעיה להגיד לאדם " דתך היא חסרת בסיס ", זו לא הערה שאמורה לפגע, ורק אנשים בעל ביטחון עצמי ירוד, התערערו ממנה. ההפך - הערה כמו זו, צריכה להענות בתגובת הסברה עיניינית, שתעמיד אותי על טעותי, או תסבירי לי מדוע הדברים שונים מהצורה בה הצגתי אותם. אין לי בעיה שאנשים יגידו לי, שאני בכלל לא מבינה כלום, או שאני מתבססת על דעות טיפשיות, בגלל זה יש לי פה, ואני אענה לכל הערה. אינני רואה הערות מסוג זה כפוגעות בכבודי, משום שכבודי מונח במקומו, ואני בטוחה בעמדתי, ולכן אני מאמינה שאין סיבה שאחרים יעלבו מהערות מסוג זה. הערות כמו " תסתמי ת'פה שלך יא זונה " לא יופיעו אצלי לעולם. מי שאינו מעוניין שאגיב על ההודעה שלו מוזמן לבקש זאת ממני, ולא אעשה כן. מנהלת יקרה, אני מצטערת שקיבלת את הרושם שאני מתנשאת ומזלזלת, ואני שואלת אם ב"תכלס " יש לך עילה ?

ToryMaster

New member
יש לי כל עילה שבעולם

החל מהשעה 22:03, את עוברת על תקנון הפורום המפורש להפליא, בניסוחים חסרי הכבוד, המזלזלים, והמתנשאים שלך. הדיון הזה לא ימשך על גבי הפורום, אם תרצי להמשיך ולהתדיין על הנושא, המסרים שלי פנויים בשבילך.

DiVineTouch

New member
הדרך שבה הסברת

את התאוריה שלך מזכירה לי את הסבר השיטה המאגית בסדרת הספרים של מחזור שער המוות

זאב אש

New member
תגובה משלי:)

נתחיל לאט לאט לyali בתאוריה שלי לא דיברתי על שינוי במציאות אלה הובלת המציאות לנתיב אחר לפי בחירתי ולא לפי בחירת הגורל וגם בעניין של הניקוד אין לי מושג איך מנקדים בחיים שלי לא למדתי אני דיסלקט אז בגלל זה השגיאות כתיב נמשיך אני בכיף ישמח לשמוע מה זה מחזור שער המוות כי אם הוא יעזור לי לשפר את הרעיון אז בכיף והמשך נוסף אם אתם אומרים שזה הבסיס לכול הכישופים אז למה אתם צריכים את עזרי הכישופים למיניהם (פגיון חרב מטה וכו' )?

ToryMaster

New member
אני על סף לצאת מהכלים

ביקשתי לסגור את הדיון הזה כמה פעמים? נמאס. עוד הודעה אחת - טרור

Yali 17

New member
מה הבעיה שלך ?

אני לא מבינה למה את סוגרת את הפיות שלנו ? מה הבחור כבר אמר ?

למעלה