שמעתם ח'ברה? פאגנים, וויקאנים - מישהו לקח לכם את ההגדרה האישית מהידיים והחליט שאתם לא מכשפות! כמה קל ונחמד עם העולם שלנו היה הולך לפי רצונותיו ומחשבותיו של אדם אחד. ועכשיו אני אפרט ואטען את הטענות שלי בנוגע לאמירות שלך. "ארדן חמוד" בבקשה. אני לא חמוד. וזה בא ממקור של הנמכה ולא ממקום של תמיכה והערכה, אל תגיבי אפילו על הנושא. " אני לא מבינה מדוע אתה נסער ושוצף כל כך... תחילה : מי חנך אותי ? אני נכנסתי לעולם זה מרצוני האישי, הכישוף היה החיים שלי, לא אמרתי אחרת." גם לא אמרת את זה. חניכה אישית זה דבר מקובל, *אבל* את מראה בורות בנוגע לעולם הזה בצורה כה חמורה שאני מטיל ספק. "א קראתי לאף מכשפה בפורום זו טמאה. כל המכשפות הוויקאניות והפאגניות, עפ"י התפיסה שלי הן לא באמת מכשפות. מכשפה שעשתה כמוני והתחברה לסיטרא אחרא ( עולם הרועה וכוחות השחור ) היא כן עוסקת בטומאה." אני אתן לפאגנים ווויקאנים אחרים בפורום לדבר על זה. אני פאגני בעצמי אבל אני אפילו לא מסוגל למצוא התייחסות ראויה. "מה שגרם לי להשתנות, ארדון חמוד, היה שהמאגיה גרמה לי "לאבד את הדרך" ( לא אוסיף ולא אפרט )." ברור שלא תוסיפי ולא תפרטי, המקרה ברור. התעסקת במשהו שלא הבנת וחטפת סטירה. זה קורה לרוב אלו שלא מבינים דבר במאגיה ובאים בגישה של "לקחת" מהמאגיה ולא "לתת". לצפות שהעולם ישתנה בלי עבודה קשה אימונים והקרבה מצדך. זה מראה על הכישלון שלך כמכשפה כלשהיא, למרות שלזכותך אני מכיר בעובדה שלא תיתכן מכשפה שלא יודעת דברים בסיסיים במאגיה. פשוט ככה. ושוב. אני לא חמוד. לא חמוד שלך, ולא חמוד של אימא שלי. "אני לא יודעת מאיפה קיבלת את הרושם, שאני חושבת שהעולם סובב סביבי," מהעובדה שאת זורקת את המחשבות שלך בצורה לא יאותה ואומרת שהדרך שלך היא הדרך היחידה ואת לא מסוגלת לקבל שום דעה חוץ משל עצמך שלא לדבר על זה שאת מדברת מתוך אי ידיעה באמנות. אני אישית כמעט 8 שנים במאגיה. אני יכול לדעת. "אמירות זדוניות ? האומנם ? כמו שציינתי כבר פעם, אדם בעל ביטחון עצמי גבוהה, שיודע ובטוח באמונתו, לא יתערער בגלל דברים שאחרים מבאים לפניו. אין לי בעיה להעיר את ההערות שלי, ולהכניס אנשים לפרופורציה. להטריד את חברי הפורום - אמרת ? את כזה מצחיקול'. אינני מאשימה אף אחד ולא שופטת אף אחד, רק אלוהים עושה את זה, ואין לי שום כוונה להתערב בתפקידו" את אדם שלא יודע לאיית כראוי. את שופטת בשרשור זה דעה של אדם בזילזול. איך את יכולה להצטדק? פגעת באדם שבא עם כאבו לפורום. ושאר שטויות שאמרת בלי לחשוב פעמיים. אני בטוח. וחוץ מזה, אני לא אתייחס להערה בנוגע לאלוהים כי אני לא מאמין בו. להפך, לי אישית יש נטייה לבוז לדת היהודית, אבל את מחשבותי שלי אני משאיר לעצמי ולא מפיץ אותן בפורום יהדות. אז בבקשה תחסכי ממני את הצער. "נ.ב ארדון חמוד תנשום קצת..." ארדן. ואני נושם מצויין תודה. אני לא נוטה להתרגז מאנשים שלא שווים את האינטלקט או את הזמן שלי. אבל אני מעריך את הדאגה בכל זאת. יום טוב. ארדן.