רעיון\תאוריה

זאב אש

New member
רעיון\תאוריה

אני עובד על תאוריה מסוימת לסוג אחר של כישוף תגידו לי מה אתם חושבים ( יכול להיות שזה כבר קיים אם כן תפנו אותי לחומר בנושא) התאוריה שלי אומרת ככה בכול מצב שאנו נתקלים בחיים יש כמה וכמה אפשרויות למה יקרה במצב הזה לפי דעתי הכישוף בעצם משליך אותך לאחת האפשרויות האלה לפי בחירתך ולפי הכוח שלך התאוריה שלי זה פשוט לדמיין את המצב שאתה רוצה ולהפעיל את כוח הרצון שלך עליו כדי שיקרה התנסתי אם זה קצת וזה פועל די נחמד, אני ישמח לשמוע את דעתכם בברכת האור זאב אש

תמיר302

New member
אההם

ככה עובדות רוב צורות הכישוף,כמדומני...

Evil Gremlin

New member
לא צריך לנופף במקל קסמים

והכל יקרה..... מהשאמרת זה בעצם העקרון של מאגיה

Yali 17

New member
תאוריה ?../images/Emo31.gif

שלום לך זאב אש, איפה הניקוד והפיסוק ? בקושי הבנתי על מה אתה מדבר ! ואחרי שהצלחתי לסדר את הטקסט- התאוריה הקטנה שלך, היא דבר מובן מאילו. אתה לא יכול לשנות את המציאות שלך על ידי מחשבה. כישוף גם לא עושה את זה ( זה בכלל לא כישוף ), את החיים משנים רק ע"י מעשים בפעול. זה לא שאם תדמיין ,שתפגוש את אהבת חייך בכל הכוח ובכל "העוצמה ", היא לפתע תופיעה משום מקום, כמו "פוף ". החיים הם לא " אלאדין " !

TheBlueOne

New member
../images/Emo31.gif

" זה לא שאם תדמיין ,שתפגוש את אהבת חייך בכל הכוח ובכל "העוצמה ", היא לפתע תופיעה משום מקום.." בתור אחת שמגדירה עצמה כ*עוסקת* בתורת הכישוף, את אמורה לדעת שדימיון וניתוב רצונות הוא חלק גדול מכלי העבודה במאגיה. נכון, לא יהיה *פוף* , אבל כן ניתן להשתמש בכך כדי להשפיע.

Yali 17

New member
" פוף " ../images/Emo28.gif

שלום לך blueone, כמה דברים : איפה ציינתי בדיוק שאני עוסקת בכישוף ? ההגדרה שלך למאגיה רחוקה מאוד מההגדרה שלי. " את אמורה לדעת שדימיון וניתוב רצונות הוא חלק גדול..." one ring to rule them all

TheBlueOne

New member
../images/Emo151.gif

כרטיס אישי: "מקצוע: Witchcraft" אם ההגדרה שלך למאגיה היא טבעת זהב (24 קראט) - אז כן אנחנו רחוקים מאוד

RainBird

New member
שלום יעלי, מי את? ומה הרקע שלך בתחום שאת *כלכך* מתכחשת לאמירה שלו? המאגיה מבוססת על שינוי מציאות שאינו מובן על ידי המדע המערבי. הדעה שלו רלוונטית כמו כל תאוריה אחרת. והרבה פעמים נורא רציתי משהו, ובגלל זה קיבלתי אותו במפתיע. אנשים שמאומנים מאגית יודעים לפרוט על הרגשות שלהם כמו כלי מכוון היטב. לפעמים אני יכול ליצור מקסם שבו דברים יראו כמו שלי מתחשק שהם יראו. וככה להוביל כמות נכבדת של אנשים לעשות כרצוני. זה הבשר של המאגיה. ואת כנראה לא מבינה בה דבר. ארדן.

Yali 17

New member
אשליות...../images/Emo121.gif../images/Emo153.gif

כמה דברים : שמי לא יעלי - זה ילי ya li, לא קשה, נכון ? הרקע שלי אינו חשוב, אני לא מתיימרת להיות מישהי, אבל מצד שני אני לא צריכה להיות " מכשפולה " כדי להעביר ביקורת, או להעיר הערות פה. " אנשים שמאומנים מאגית.... וככה להוביל כמות נכבדת של אנשים לעשות כרצוני ", פיסקה של אדם שממלא את חיו באשליות. אתה לא באמת משנה מציאות, בעזרת דמיון שעובד שעות נוספות אתה יוצר עולם דמיוני וקסום, ( לה לה לה כמה כיף לי ) כדי לפתור את הבעיות שלך. אני מוצאת את הבשר הזה כלא כשר. לא מבינה דבר ? if you say so....

RainBird

New member
את מתיימרת להבין משהו במאגיה מבלי להיות או לעסוק במאגיה. ועוד לקטול. אם אני לא משנה מציאות, אז ההגדרה הבסיסית של מאגיה שהולכת ככה :"שינוי המציאות על ידי כוח הרצון באמצעים שאינם מובנים למדע המודרני" ציטוט של רבים כמו דורין ווליאנט, אליסטר קראולי, דונלד מישל קאריג וכדומה (סליחה אם טעיתי באיות אשמח לקבל תיקונים לתרגום השמות) אז כנראה שהמאגיה לא עובדת נכון? *מרים גבה* ואם המאגיה לא עובדת יקירתי, או לפחות את לא מאמינה בה, אין לך מקום כאן. ועוד יותר, אין לך מקום לקטול את אלו שמאמינים בה. ארדן.

Yali 17

New member
אתה רוצה לדעת ?

אם אתה זה מעניין אותך, הייתי מכשפה. ואני מכירה הרבה הגדרות לכישוף, כיביכול, אבל אני מגדירה כישוף בצורה אחת ויחידה : " שינוי סדרי עולם ע"י השבעות על כוחות עליונים בשמות סוד ורזים, הכוללים פעולה טיקסית סימבולית. " הגדרה למכשפה : " אישה או גבר שקושרים את גורלם עם עולם הסיטרא-אחרא ועם כוחות הטומאה, ומקבלים מהם כוחות גדולים, והם בקיאים ברזים ובשמות הקודש, ואיתם עושים מני דברים כדי לשנות את סדרי העולם : " בלחישה יכולתי לעורר ריב ומדון, ולהצית זעם בין אדם לרעהו, לרסן חיית טרף כרצוני, להביא רעה או להכשיל אדם בדרכו, בנגיעת שפתיים הייתי עוצרת דם הניגר מפצע... " ~דינה~ ככה אני רואה את הדברים.

זכותך המלאה

להאמין במה שאת רוצה. אבל למה את חושבת שמה שאת מאמינה בו הוא יותר טוב ממה שמישהו אחר מאמין בו?

Yali 17

New member
כוכב השחר ....

אני יודעת מה הן הזכויות שלי, ואין צורך שתזכיר לי אותם. וכן אני חושבת שמה שאני מאמינה בו הוא האמת, וכל השאר זה שקר. בדיוק כמוך ! ובדיוק כמו האחרים. אבל בכל זאת, אני שומרת את כבודו של האחר, ובחיים לא אשפיל אותו בשל דעותיו. אם הוא נפגע מהערה בונה שלי, אז שיעבוד על הביטחון שלו !

RainBird

New member
"הייתי מכשפה." מי חנך אותך? אחרי חניכה מאגית אי אפשר לא להיות מכשפה. המאגיה הופכת להיות חלק מהחיים שלך. ואם זה לא נכון, אז "הייתי" אומר שמעולם לא היית מכשפה. סיטרא אחרא זה השטן נכון? את מקשרת את הפעולות המאגיות לעבודת השטן אם כך? את קוראת לכל מכשפה בפורום הזאת טמאה? גישה יהודית בריאה, אבל מוסתת. שוב, הגדרה לדבר לא יכולה להעשות מחוץ לדבר. אם את יהודיה, את לא יכולה להגדיר נוצריה, לפחות לא מבחינת מהות פנימית מכיוון שאת לא כזאת. גם מכשפה לא היית, אז בבקשה, תמנעי ממני לגרור לוויכוח זה או אחר. מה גרם לך לראות את "טעות" דרכיך ולהשתנות? המאגיה לא פעלה לפי רצונך? גילית שהעולם לא סובב סביבך והתעוררת? היה כישוף שנכשל או נהרס וקיבלת טראומה? אני רק שואל את זה כדי להבין את העיניין שלך בלהטריד חברי פורום באמירות כה זדוניות ולהאשים אותם בטומאה ובעבודת השטן. ארדן.

Yali 17

New member
ארדן חמוד....

אני לא מבינה מדוע אתה נסער ושוצף כל כך... תחילה : מי חנך אותי ? אני נכנסתי לעולם זה מרצוני האישי, הכישוף היה החיים שלי, לא אמרתי אחרת. ודבר שני, אל תכניס לי מילים לפה, חמוד. לא קראתי לאף מכשפה בפורום זו טמאה. כל המכשפות הוויקאניות והפאגניות, עפ"י התפיסה שלי הן לא באמת מכשפות. מכשפה שעשתה כמוני והתחברה לסיטרא אחרא ( עולם הרועה וכוחות השחור ) היא כן עוסקת בטומאה. מה שגרם לי להשתנות, ארדון חמוד, היה שהמאגיה גרמה לי "לאבד את הדרך" ( לא אוסיף ולא אפרט ). אני לא יודעת מאיפה קיבלת את הרושם, שאני חושבת שהעולם סובב סביבי, אך צר לי להודיעך , שאינני חושבת כך ולעולם לא חשבתי כך. אמירות זדוניות ? האומנם ? כמו שציינתי כבר פעם, אדם בעל ביטחון עצמי גבוהה, שיודע ובטוח באמונתו, לא יתערער בגלל דברים שאחרים מבאים לפניו. אין לי בעיה להעיר את ההערות שלי, ולהכניס אנשים לפרופורציה. להטריד את חברי הפורום - אמרת ? את כזה מצחיקול'. אינני מאשימה אף אחד ולא שופטת אף אחד, רק אלוהים עושה את זה, ואין לי שום כוונה להתערב בתפקידו. שבוע קסום שיהיה
נ.ב ארדון חמוד תנשום קצת...

את יכולה גם להגיד

שאדם שרירי וחסון, לא יכאב מהאגרוף שתתני לו בפנים, אבל זה לא יצדיק את האגרוף בפנים. ולמקרה שלא הבנת את המשל, זה שאנשים כאן מתערערים או לא מתערערים בעקבות האמירות המאוד מזלזלות, לא נותן לך שום זכות להמשיך ולדבר בחוסר כבוד..

Yali 17

New member
אבל זה מה שאתה לא מבין...

אם בנאדם אומר " ראיתי גובלין אתמול ברחוב ". אין זה חוסר כבוד להגיד לו " אני חושבת שאתה צריך ללכת לפסיכולוג אם אתה באמת מאמין שראית וכ' וכ' ". אם הבנאדם נפגע זו בעיה שלו, הוא העלה הודעה שכזו. הרי בשורה התחתונה למה הוא מצפה ? שיגידו לו שהוא צריך לזמן את הגובלין ולמגר אותו, או משהו בסגנון. אבל בגלל שאני לא מאמינה בקיומם של שדונים, אני אגיב בצורה אחרת. אם לא נעים לו מה שאמרתי הוא יכול לענות לי, ולהסביר את הטענה שלו. אחרי הכל לא קראתי לו משוגע, טיפש או דביל !

קודם כל,

אני בחורה, אישה, נקבה, קפיש? תודה. שנית, אני מבינה בהחלט, ואני מבינה שלא את קובעת מתי אדם צריך ללכת לראות פסיכולוג ומתי לא. בדר"כ כשפונים אלינו אנשים ואומרים לנו שהם ראו שד בחדר שלהם (וכו'), אנחנו מסבירים להם יפה שהסיכויים מאוד קטנים, ושסביר להניח שזה היה צל של מתלה מעילים. אנחנו לא אומרים להם "לכו לפסיכולוג! YOU SICK FUCKS" בגלל שגם אנחנו היינו מעדיפים לשמוע תגובה נעימה ומסבירה מאשר "תלכו לפסיכולוג". אחרי הכל, לא קראת לו משוגע, אבל כן אמרת לו ללכת לפסיכולוג, ומי הולך לפסיכולוג? בד"כ אנשים שלא בריאים בנפשם, ז"א אנשים חולים, ז"א שקראת לו חולה, וזה בדיוק מה שאמרתי, את זה קוראים בין השורות. אז או שתלמדי לקרוא, או שתלמדי להתייחס לבני אדם בצורה מכובדת, או שאין לך מה לחפש בכל חברה שהיא, לא רק בפורום הזה.

Yali 17

New member
אני מצטערת

מים כחולים, אני לא רואה בהערות כמו : " אני מציעה שתלך לפסיכולוג " דבר פוגע !!! אני הלכתי לפסיכולוג לא פעם אחת. ובכך שיעצתי לאותו אדם ללכת לפסיכולוג לא טענתי שהוא משוגע או חולה נפשית ( את זה הפסיכולוג יקבע ! ). ואם אדם אומר שהוא ראה גובלין שצוחק עליו , אני לא רואה פסול ליעץ לו לפנות לעזרה מקצועית. ידידה לכיתה שלי סיפרה שלי שהיא מרגישה שסוף העולם קרב, היא סיפרה לי על זה שיש לה קול בראש שאומר לה שגשם של אש ירד ביום השישי ה-13 ( אני רצינית ), כמובן שדברתי איתה, וסיפרתי על כך לרכזת השיכבה. ולא מסכימה איתך, אנשים הולכים לפסיכולוג גם לשפוך את מעיניי נפשם. הרי לכולנו יש שריטה, כזו או אחרת.

למעלה