רעיון לשרשור

Kimbal1

New member
רעיון לשרשור

מה דעתכם לפתוח שרשור בנושא "סיפורי שידוכים"? אני בטוח שזה יהיה שרשור פורה ביותר.

Night Light

New member
המממ

היה לי חבר מגיל 16 עד 19 ומגיל 19 עד 19 וקצת, וברגע שהשני יצא מהחיים שלי אמא שלי עטה עלי עם רעיון השדכנית. אמרתי תודה לא, היא אמרה שמשפחות מיוחסות צריכות להשתדך כראוי דרך שדכנית, התעלמה מהלא שלי, ודיברה עם השדכנית. ואני התעלמתי, והמשכתי בחיים שלי. באותו זמן במקום אחר, בחור צעיר חיפש לעצמו שידוך. השדכנית שלו הציעה לו בחורה יפה, אינטליגנטית, נחמדה, בוגרת אולפנא וסטודנטית במקצוע נחשק בבר אילן. אותו בחור, שפוחד פחד מוות מנשים חכמות, אמר לה "עזבי, זה לא בשבילי". והיא אמרה לו "תשמע, אולי יש לך מישהו שכן מעוניין? כל מי שהצעתי לו את הבחורה הזו אמר לא מאותה סיבה". והוא אמר: המממ... יש לי חבר שאולי יתאים... היא הרימה טלפון לאמא שלי ואמרה רק שהיא מצאה מישהו. אמא שלי שאלה מה אני חושבת ואחי הצעיר שמע ואמר "אני חושב שפגשתי אותו. הוא קצת מוזר". "מוזר?" שאלה אמא שלי בחשש? "מוזר?" אמרתי אני בהבעת ניצחון "אם כך אני מוכנה לפגוש אותו". אחרי הדייט הראשון אמרתי לחברים "אני חושבת שהוא לא בשבילי, אבל אני אצא איתו עוד פעם אחת, בשביל להיות בטוחה שזה לא רושם ראשון". אחרי הדייט השני כבר הייתי קצת מאוהבת בו (גברים. כשאתם לא לחוצים אתם הרבה יותר שווים, לדעתי). אחרי 8 חודשים התחתנו. כן, כן, אמא שלי לא אוהבת אותו. הוא לא מספיק טוב בשבילי. משפחות מיוחסות מתחתנות דרך שדכנית, עאלק.

Kimbal1

New member
שתי שאלות

א - אז את לא יוצאת? ב- אז מה, גם אצל כיפות סרוגות יש שדכנים?

Night Light

New member
שתי תשובות

ב. כן, ברור. אבל התהליך של השידוך שונה. קודם כל, לא מכריחים אף אחד. דבר שני, אפשר לצאת כמה פעמים שרוצים, בהנחה ששני הדדים מעוניינים, ולא חייבים להחליט מיד. דבר שלישי - הרוב לא משתמשים בשדכנית. הרוב פוגשים מישהו בתנועה או באוניברסיטה או דרך חברים. א. יוצאת לאן? יוצאת בשאלה? למה, כי אמא שלי רצתה שאני אשתדך דרך שדכנית??? גדלתי בבית דתי ליברלי. אני לא מתאימה לשטאנץ של נשים דתיות, ולא לשטאנץ של נשים חילוניות. אבל בנישה הדתית שמצאתי לי - אני שלמה. אין לי צורך לצאת בשאלה או לחזור בתשובה. אלוהים שלי הוא "אבינו אב הרחמן" ולא "אל נקמות ה'".

יצאתי עם 22 בחורים,

אז יש לי 22 סיפורים!!! מתוך פחד שיגלו אותי אלו שמכירים, אני נאלצת להיזהר ולשמור חלק לעצמי. בחור אחד שיצאתי חשב שאנחנו הולכים להתארס, וניסה לבקש את ידי כבר בפגישה השנייה. מה שהוא שכח זה שלפני 10 דקות הוא דיבר איתי על ההלכות של כתמים בהלכות נידה. איך יודעים אם אישה אסורה או לא לפי הצבע של הכתם שמגיע לרב.
אין מילים!!!! אתם מבינים למה סירבתי?

עוד אחד אבל לא שלי!!!

בארה"ב יש מסעדה יוקרתית שכל השולחנות נמצאים על ריצפה מסתובבת. יום אחד הלכה בחורה לפגוש שם בחור, ואחרי שעתיים של שיחה מאוד מעניינת הם החליטו ללכת. כשהיא קמה היא שמה לב שכנראה כשהיא הורידה את הנעליים שלה בעמצא הארוחה, זה עבר את הגבול של הריצפה המסתובבת, והנעל שלה היה בצד השני של החדר!!!!

מחופש

New member
בטח לא נגמר בשידוך

כי את עדיין רווקה!!! אי לכך חייבים לומר שהפגישות נגמרו בסיפור שונה משידוך ואני לא ייכנס כאן לפרטים מטעמים מובנים את הסיפורים היפים אנו מחכים לשמוע מכלי ראשון אז בבקשה............

היו לי כל מיני שידוכים "נחמדים"

היה למשל אחד שהגיע לפגישה עם חולצה חומה עם נקודות לבנות... הפגישה התקיימה בבוקר יום השואה (מה זו היציאה המפגרת הזו???) ובאמצע עמדנו דום בצפירה... היה אחד שנרדמתי לו באמצע... והיה דייט שנגמר כעבור רבע שעה. החלטתי שאין לי כוח לכלות את זמני על איש משעמם שכמוהו, אז פשוט הודעתי חד וחלק שנגמר. <מיכלי מקווה שסיפוריה המטורפים נגמרו בשלב זה של חייה>

avidadon

New member
אבא שלי עדיין מנג'ז לי,

אבל זה חלק מההכחשה שלו לכל מה שקורה איתי..

למעלה