רעיון לשרשור נחמד!!!

עדכון קל

ממפקד בפורום אירוויזיון עולה שחובב אירוויזיונים עובר להיות כינוי לדתי

יש ציבור שלם של פרומואים...

"תגיד אגזוזנים, נושכי כריות, תגיד מאותגרים סטרייטית, מנקי ארובות, אבל אל תגיד פרומואים
תגיד חברים טובים מאוד של בניזרי, מעריצים של אילנה אביטל, רואים משמר המפרץ רק בגלל דיוויד הסלאוף, קונים פלייבוי בשביל המאמרים. תגיד רקדנים מעולים, מבזבזים חצי מהמשכורת על חנות כלי בית, לא רואים את הפרצוף של הבנזוג שלהם בקיום יחסי-מין, תגיד ממריאים, חלילנים, יש להם המון ידידות, תגיד רגישים, שמאלנים, תופסים תחת, לובשים תחתוני בוקסר הפוך, מדברים למיקרופון, כורי פחם..." כל הזכויות שמורות לאלוהים (טל פרידמן).

../images/Emo6.gif

רואים משמר המפרץ רק בגלל דיוויד הסלאוף =>
וכ"כ נכון!!! "קונים פלייבוי בשביל המאמרים" =>
אבל דווקא לא כ"כ נכון.. חחח

../images/Emo88.gif../images/Emo26.gif

אוחז כיורים עומד לפני פינוקיו וגורם לו לשקר
(מאיש משפחה)

../images/Emo88.gif הוא היה מוסיף אבל..

אין מילה כזאת בבוכרית! בהחלט נותן כמה פתרונות לשאלה למה בוכרים ברובם סתומים ואפלים.

חחחחח

אבל ככה לזלזל בעם שהבן זוג שלך שייך אליו? *מצקצק בלשון* לא בסדר... תיזהר שהוא לא ישלוף את הקוברה שלו ויתחיל להצליף בך... או בעצם, חכה בסבלנות עד שהוא יעשה את זה?

לוח?

מה המשמעות של זה? שעון החול/ כל מישהו רוסי או בעל ידע ברוסית- לטיפולכם

Its me again

New member
"לוח" ЛОХ לא נראה לי כל כך

לתת את הפירוש המילולי לעברית לא נראה לי שאני יכול .. לדעתי זה קללה כללית יותר לא דווקא קשורה להומואים .... למרות שפעם זכור לי שאמרו שזה : ЛОХ = Любитель Обсасивать Хуйи אוהב למצוץ זיינים ... אבל לא נראה לי שבאמת משתמשים בזה במובן הנ"ל ... לדעתי כיום לוח = פראייר כזה ...

sergew2

New member
נכון..

היא לא מסמנת הומו אלא סתם קללה כללית ל"פראייר" או "טיפש"..

למעלה