רעיון לשרשור נחמד!!!

רעיון לשרשור נחמד!!!

גם אם קצת מוזר והזוי.... בהשראת השרשור עם sergew, חשבתי שיהיה חביב אם כל אחד יכתוב קללות ומילות גנאי להומואים (או לסביות) בשפות שונות.... אותי זה פשוט נורא עניין לשמוע מסרג'יו איך נשמעות מילות גנאי להומואים ברוסית, ואחת מהם, ז'ופניק, נורא הצחיקה איתי כי היא מזכירה ג'ובניק.... אז אם אתה מכירים עוד מילים כאלה בשפות שונות ומשונות, תכתבו אותם כאן.... ואל תייבשו!!! מקסימום תכתבו "לא מכיר" או "איזה שרשור מוזר" או "מאיר לבן, אתה ממש הזוי"... (סתם, אל תכתבו את זה...) בקיצור, תחלקו מה שיש לכם (אם יש לכם)...

../images/Emo47.gif מה יורי קשור? חחחח

זה וויט לייטר כתב את ההודעה....... שאגב, וויט לייטר הוא ליאו... מה שאומר שאולי עליתי על קונספירציה ואתם אותו אדם?

.....

מי זה האתם שהתייחסת אליהם? אני הוא אני ורק אני, ואין עוד אחד אחר שהוא אני, כי אני הוא אני ואין עוד כמוני... אלא אם כן שכפלו אותי ואז יש אני ועוד אני במקום אחר... (אין לי מושג מה כתבתי עכשיו, זה בעקבות השעה... נא לא להתייחס ברצינות...)

כימיקלים? ../images/Emo12.gif

אני אפילו לא יודע מה זה כימיקלים... ואני לא משתמש בכאלה בכלל.... חוץ מהכדור הכחול למצב רוח, והאדום שאני בעצם לא יודע מה הוא עושה...

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif מעניין..

אתה לא יודע אבל אתה טוען שאתה לא משתמש ואז מפרט לי את הצבעים ואת ההשפעות שלהם
ומניחה שכעת אתה יודע מה האדום עושה.

חחחחחחחחח

ביג מאמא, you are funny! (ואני מתכוון לזה בפירוש של מצחיקה, לא מוזרה.... או שאולי כן בפירוש של מוזרה?
)

../images/Emo13.gif

את משעשעת... אני יכול לאמץ אותך בתור "משעשעת ראשית" או משהו כזה?? (נשמע לא טוב... אז מזל שאני לא סטרייט, אחרת זה היה נשמע עוד יותר לא טוב
)

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif בוודאי שאתה לא יכול.

משעשע שחשת צורך להבהיר ולציין שאתה לא סטרייט. XD

לא נחמד מצידך!

וזה לא שחשתי צורך להבהיר שאני לא סטרייט כי זה מובן מאליו... זה פשוט שציינתי שאם כן הייתי סטרייט, זה היה יותר משעשע העובדה שביקשתי ממך להיות "משעשעת" שלי... זה הכל..

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif טוב אז תגיש בקשה..

למזכירות השעשוע הלוא היא המזכירה הפסיבית אובססיבית בעלת הפטיש. ונשקול את הבקשה עם ועדת כחול כהה שחברים בה מנהל הפורום ומואדם הפורום ורה"מ שנבחר על ידי הפורום.

מבטאים את זה "פאף"

וזה נראה לי סלנג בריטי להומו.. ובטי בוי זה מג'מייקה או משהו כזה.. (זה בא מ- Butt Boy) אם כבר queer, מישהו מזהה את השיר הזה? HEY BOY TAKE A LOOK AT ME" LET ME DIRTY UP YOUR MIIIIIIIIIND ILL STRIP AWAY YOUR HARD VENEER AND SEE WHAT I CAN FIIIIND YOU LEARN TO LOVE THE PAIN YOU FEEL LIKE FATHER LIKE SON THE QUEEREST OF THE QUEER...,"

אה, אף נשמע מוכר...

והשיר שכתבת פה נשמע משעשע, אין לי מושג מה הוא אבל... ומה זה השיר/דיאלוג בחתימה שלך? זה ממש מצחיק..

למעלה