רעיון לשרשור נחמד!!!

sergew2

New member
נו הזכרתי..

ברוסית, אלה כל מה שאני מכיר: ז'ופּניק, פֶּדִיק, גלובוי, פידוֹר(ס)...אם אזכר, ארשום עוד משהו..
ואני מודה לך על הכבוד שנתת לי בפתיחת שרשור זה

....

אבל תכתוב גם את הפירוש... מה זה פדיק? מה זה פידור(ס)? ומה מודה על הכבוד? תוריד מכנסיים!! (חחחח סתם סתם, פשוט אני זוכר שמישהו כתב פעם משהו כזה וזה נורא הצחיק אותי...
אני לא כזה, באמת שלא! אני מלאך... תראה אפילו הוכחה- זה אני:
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מצחיק.... כזאת בדיחה של אוהבי מכושפות, אבל.... למה הסדרה נגמרה, למה?!@
אנשים, אפשר דקת דומייה והספד קצר על הסדרה?

sergew2

New member
בגדול..

כולם אומרים אותו דבר בערך: "הומו"..אבל יש פה ושם "דקויות": "ז'ופניק"-אוכל בתחת.. פידור(ס)(כפי שנאמר מתחת)-קללה גסה(שד"א שנואהגם עליי) שבד"כ מיועדת להומואים..
גלובוי-זה כמו "הומו", פשוט מילה מתורבתת יחסית להומואים...
ד"א...אני יודע שאתה מלאך...לרגע אפילו לא פקפקתי בכך

Its me again

New member
פידאראס = Пидар

פידאראס זה קללה מגעילה ברוסית ( אחת המגעילות שאני אישית לא אוהב ) ... אני זוכר שכשיצאתי מהארון לחברים שלי הם שאלו אותי אם מפריע לי שהם אומרים פירדאס למישהו ... חמודים :) זה אומר = מזדיין בתחת ... בתרגום גס

Its me again

New member
יש קשר לצבע ..

לא נכון להגיד שאין קשר לצבע .. זה טיה טיפשי אבל בכול זאות אני אגיד את מה שנראה לי ... תכלת = בנים ורד = בנות כך תמיד היה בגיל בצעיר אצל ילדים .. כלומר אצל ההורים ... משהו תכלת לתינוק אם הוא בן ומשהו ןרוד לתינוק בת .. אז הרוסים לא כאלו חסרי הגיון ... :)

מכור למתחילות מחדש

מעריץ של מדונה חובב אירווויזיונים מעריץ גורדי שחקים צופה באודטה מכור לטלנובלות בוכה בסרטים מדבר על רגשות קורא קוסמופוליטן

סליחה אבל...

גם הומואים לא צופים באודטה וזה מעליב לומר שכן! אגב, אם סטרייטים לא צופים באודטה והומואים לא צופים באודטה- מי לעזאזל צופה בה?!

הממ

אני
אבל זה היה רק כשהייתי על ההליכון ולא היו לי אוזניות וזה הדבר היחיד שבא עם כתוביות למטה.. באמת!

אני מזועזע...

פשוט.... מזועזע! וכוכב נופל כבר הוכיחה שאתה כן מעריץ שלה.... מתלהב מזה שהבאת משלוח לקיוסק שלה? שנאמר, מיכאל+אודטה= אהבה לנצח נצחים???

טוב נו.. עליתם עליי!

הנה אני ואודטה (כלומר, אודטה ואני) כשחגגנו ביחד בפורים האחרון :) שימו לב לשרשרת שאני עונד - זה אודטה בכבודה ובעצמה הביאה לי ממש כמה דקות לפני שהתמונה צולמה כשהיינו מאחורי הקלעים..

ChildOfTheWoods

New member
מה איך הגעת לאודטה?!?!?!...

אני מת על התוכנית הזאת... זה ממש ממש מצחיק... באמת... תראו פעם...:)

אתה רציני?

אתה לא רואה שזה זיוף שנעשה בצייר או איזושהי תוכנה פשוטה אחרת?

סחטיין על השרשרת...

גברית משהו!!!
וסחטיין גם על ה- copy-paste שעשית באמצעות תוכנת צייר, אני משער...?

למעלה