רעיון לשרשור נחמד!!!

חח יש מצב לקנוניה הומואית :)

למרות שזה power PUFF girls והומו זה POOF.. אבל אומרים את זה דומה נראה לי..

ליאו אני חולללה על השיר

הזה ויש לי את הידיסק של הלהקה , מהאלבום אני אוהב את השיר הזה , i'm only happy when it's rain ,super vixen וstupid girl

probably

New member
יש לי.

puttons! זה בצרפתית, הומו. אני לא יודע איך כותבים את זה אבל- סו אן זיזי. --> זה אומר, מוצץ פינים. וזהו נראה לי.

חביב..

סו אן זיזי? חחחח נשמע מצחיק.... הרגע נזכרתי שאני יודע איך אומרים הומו בגרמנית- שוול = schvool (לא מבחינת האיות, אלא מבחינת הצליל)...

חחחחח

ידעתי שמישהו יגיד את זה..... והגיוני שזה אתה!! גרררררררר.... ומה זה rug muncher? מנשנש שטיחים?!

../images/Emo204.gifמלקקת שטיחים. D:

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

יאאאאא..... מישהו אמר לך את זה? או שזה לא קשור אליך וסתם שמעת את זה איפשהו?

אמרו לי את זה כמה פעמים בעבר

אבל זה בקטע של לצחוק כזה, אתה יודע .... אבל כשחושבים על המשפט לעומק זה באמת טיפה עצוב.

מי אמר לך את זה?

ולי זה ממש לא נשמע מצחיק.... כל מיני בדיחות על הומואים זה ניחא, אבל להגיד שאתה מאכזב הורים? זה כבר עובר את הגבול מבחינתי...

Sinner16

New member
אני מתפלא שלא אמרו..

אם כבר הומו ברוסית- גלובוי. [Galuboy] הפירוש הישיר של זה- צבוע בתכלת. הפירוש החופשי- הומו. מוזרים הרוסים האלה. [אני לא רוסי, אני מולדובי.]

אגב...

איך זה באמת? זאת אומרת, מה הקשר בין הומו לצבע תכלת? ניחא זה היה סגול או ורוד... אבל תכלת? אגב 2, אתה חדש פה? כי אני לא זוכר שראיתי את הכינוי שלך פה בעבר...

Sinner16

New member
אני רואה שכבר ענו לך על הקשר..

בקשר אליי.. אני לא חדש, אני פשוט לא כותב כמעט בכלל בפורום. גם להכנס לא יוצא יותר מדי.. המממ. וזהו. אם תפשפש אני בטוח שתצליח למצוא משו שכתבתי פה אי פעם בפורום.. P:

sergew2

New member
כן כן..

לרוסים אין הרבה הגיון במינוח שלהם...
ד"א את "גלובוי" כן הזכרתי למאיר לבן...=)))

נכון, הזכרת...

זה כל מה שיש לך? אין עוד כאלה ברוסית?? תראה, שרשור שלם נפתח בעקבותיך ובהשראתך.... רק בשביל הרוסים הכל פה משורשר, כבוד למגזר!!! (ניסיון לא משהו לחקות חיקוי מצחיק בארץ נהדרת
)

למעלה