רעיון למשימת מוצ"ש

חן (*_*)

New member
יופי טופי מוניק ../images/Emo66.gif

את לוקחת את כולם, ולנו נתת הוראה בשום פנים ואופן לא יותר משניים. אז זהו, אני מורדת. אני רוצה את כולללללללללללללללללללםםםםםםםםםםםםםםםםםם וחסר למישהו שלא יבוא!!!!!!!!!!!! מבטיחה לכם שיהיה כייף (רק לא לשכוח לעשות פיפי בבית, כדי לא לעשות אח"כ במכנסיים חחחחחחחחחחח.........). (חוץ מזה, מוניק נשמה, רציתי להגיד לך שאני אוהבת אותך, ואת אחלה
, ועם כל הכאב, בו אני איתך, אין ברירה, זו דרך העולם, ההורים נוטשים אותנו והולכים לעולמם, ןלהבדיל אלף אלפי הבדלות, הילדים נוטשים אותנו ויוצאים אל העולם הגדול. היי חזקה מתוקה. )

Mוניk

New member
חן נשמה,, תודההההההה../images/Emo25.gif

ונו טוב תבחרי עוד כמה חברה אני איתך בכל בכל מקרה אבללללללל מה, מה את כולםםם סה המוןןןןן חחחחחח טוב נסתדר אוהבת אותך חן
מוניק

Crossface

New member
גם אני כתבתי שזה לא פייר

ואני גם רוצה עם כולם. וזה נעלם אוף עם תפוז&$^#$@^&%##@

danistar

New member
התשובות שלי ..

1. אני הייתי חושב על מפגש פורום בכלל .. 2. השינוי הכי גדול שהייתי עושה זה להיפטר מהביישנות שרק הרסה לי . מעבר לכך אולי משהו בקריירה התקועה שלי ובחיי הרווקות .. 3. הפנטזיה הכי גדולה ?? תאמינו או לא .. חברה , שתהיה לי מישהי 4. הייתי חוזר לארה"ב שוב בכייף , הייתי חוזר לטרפ ההוא שבמקום להגיד כמה מילים שתקתי כמו דג , לא יודע אם זה היה עוזר אבל בכל זאת .. זהו אני עייף מכדי לחשוב ..

Mוניk

New member
דניסטאר

אם תבוא למפגש של המשימה כל הביישנות תעלם לך אתה תדבר שם אואואו כמו גדול אהה ואם אתה נוסע לאמריקה אז פליזז תארגן מזוודה גדולה וזהוו על תחשוב החיים זורמים ומסתדרים איכ-שהוא ויויויו מה אני עושה בשעה כזו רק קמתי לשתות זהו חוזרת למיטה לילה טוב דני}{ מוניק

שייכת

New member
למה צריך לענות על הכל?? למההההה ../images/Emo7.gif

טוב אז ביקשת, דרשת, כיוונת אקדח ברטה עם כדורי דום דום לרקתי אז לא נרדמתי כל הלילה וחשבתי על תשובות ראויות... חחחחחחחחח 1. לגבי השאלה הראשונה, אני מבקשת להשאיר אותה פתוחה מכיוון שאני מכירה כאן רק שלושה חברים מהעבר והם טאקילה, חתולון וליידי בל. לדעתי, שלושתם מקסימים, אבל אם זה מפגש של ONCE IN ALIFE TIME אז אני מעדיפה להכיר יותר אנשים לפני שאחליט מי הם שני הפייברס שלי למפגש הזה... (סמאללה, איזו רצינותתתתתתתתת
) 2. אין יותר מידי דברים שהייתי רוצה לשנות בחיים... אולי הייתי רוצה להתחתן כמה פעמים, למעשה, בכל פעם שאחליף בית ארצה להתחתן כדי לממן לפחות חלק ממחיר הדירה החדשה... אבל שלא תטעו, אני רוצה להתחתן רק עם בעלי אבל הוא לא רוצה להתחתן איתי...
דבר שני שהייתי משנה זה לא חוזרת מדרום אמריקה או ממשיכה לארצות הברית הקרובה או אוסטרליה הרחוקה ומשתקעת שם. שלא יפוצצו אותי ושלא אתפוצץ, תודה...
דבר שלישי ואחרון שהייתי משנה בחיים שלי זה לוקחת מדביר חרקים, אבל אחד טוב שיהרוג כמה ג'וקים בראש שלי (ויש שם הרבה) והייתי מתחילה את האמהות שלי בשלב מוקדם יותר בחיים. 3. הפנטזיות שלי: קורס צלילה (אני הידרופובית), קורס מצנחי רחיפה עם בעלי, אבל הוא פוחד להיות תלוי בן שמיים לארץ, 20 ילדים ולהיות ווטרינרית... 4. אילו ניתנה לי האפשרות לחזור כמה שנים אחורה, מן הסתם הייתי חוזרת לדרום אמריקה, גם לחלק מהשירות הצבאי ולחורף של 92 עם השלג שכיסה את הגלבוע ובעצם, את כל הארץ כמעט... פנטזיות מיניות אפשר לספר גם???? טוב.... אז תכינו בקבוק יין לבן, מוזיקה חושנית ו... זהו נווווווווווווו בוקר עכשיו והוא בעבודה...
שבוע טוב ובוקר טוב לכולםםםםםםםם

למעלה