רעיון למשימת מוצ"ש

Mוניk

New member
רעיון למשימת מוצ"ש

אז ככה! יש לי רעיון למשימה חמודה ואתם תחליטו אם זה מתאים או לא כל החלטה מקובלת עלי. וזה הולך ככה 1) אם הייתה ניתנת לכם היזדמנות לצאת לבילו של כייף נטו (ללא זימה) במי הייתם בוחרים, החברים שאיתם תצאו חייבים להיות חברי הפורום מפה אז במי תבחרו, וספרו למה בחרתם באותו חבר/ה (לבחור בשני חברים לא יותר) תפרטו כמה שיותר, חופשי. 2) אילו הייתה ניתנת לכם אפשרות לשנות דברים בחייכם, מה הייתם משנים או מה רציתם לשנות ולא התאפשר לכם (פרטו כמה שיותר) 3) פנטזיות: (גם פנטזיות מיניות) מה הפנטזיה הכי גדולה שלכם שהייתם רוצים לעשות ולא עשיתם, או מה הפטזיה שלכם היום. זו רק פנטזיה (אז תשתוללו חופשי) 4) אילו ניתנה לכם אפשרות לחזור כמה שנים אחורה, לאיזה שלב הייתם רוצים לחזור ולמה. חייבים לענות על כל השאלות לפי הסדר. הייתי פה מוניק

Crossface

New member
אוקיי, הנה

1. עם מוניק וטאקי כי אני מכיר הכי הרבה והן מציחקות וחמודות ונראה לי יהיה כייף (ואירושימה כבר לא כאן אז בגלל זה לא בחרתי בה) 2. הייתי מעלים את הכרס שלי ואת האסטמה שלי, הייתי עם יותר ביטחון עצמי, הייתי פחות עצלן, הייתי יותר עשיר, הייתה לי חברה יפה. 3. פנטזיה מינית גדולה מין בשלישיה עם 2 בנות, פנטזיה ארוטית מתחת למפל מים. 4. הייתי חוזר לצבא, היה לי מאוד נחמד

Mוניk

New member
וי וי קרוסי,, מה היינו עושות לך../images/Emo3.gif

אל תשאל טוב כי פו אני לא אוכל לתאר לך אז... שששש צ'או קרוסי
מוניק

Mוניk

New member
חחח קרוסי טופ אני אלחש לך

לא פו מעע שכולם יקראו ניראה לך לילה טוב ותחשוב על זה
קרוסי
מוניק

תלתלית

New member
אני סקרנית

ואת זה כולם יודעים.
לכן המשימה הזו זה דבר נפלא! |כוכב|אשמח להיפגש לארוחה ענקית עם חן ומוניק נראה לי שירוצו שם קטעים... ואחר כך הייתי רוצה שנרקוד ונרקוד, למשל בהופעה של ...דנה ברגר? מה אתן אומרות? למה בחרתי דווקא בכן? דבר ראשון כי כה בא לי ישר איך שהתחלתי לכתוב, וגם כי אתן כל כך מתוקות ודואגות לי, שלפגוש אתכן רק ישלים את השמחה שבלהכיר אתכן... חבל שאפשר רק שני אנשים.. כי יש לי עוד מלא... |כוכב| לא הייתי משנה כלום, גם את הטעויות הייתי טועה שוב ושוב כי הן מה שאני, ואני לא רוצה לוותר על שום חלק ממני. רציתי לשנות הרבה דברים, ולפעמים הם רק הסתבכו יותר, או נעלמו, לפעמים הייתי אומרת אם הייתי מספיקה, או עושה יותר, או קמה שעה קודם וכאלה, הדבר שהכי בולט לי במחשבה זה שאולי הייתי יותר צריכה לנסות להתקבל למוסד שבו רציתי ללמוד מלכתחילה , אבל אין לבכות על חלב שנשפך וכו'... |כוכב|- פנטזיה- אין לי משהו ספציפי, אבל אני אחשוב על זה. היא וודאי הא קשורה למדבר, את שאר הפרטים אספר לכם בהזדמנות אחרת... |כוכב|- הייתי רוצה לחזור... לתקופה של לפני שהשתחררתי בהצבא- היתה לי שם אהבה אמיתית, הייתי תמימה באמת. מתגעגעת לשם. במחשבה שנייה, טוב לי פה. אין לי כח לעבור הכול שוב.... סיימתי כבר חמישה סמסטרים! יש לי כח עכשיו לחזור אחורה??? חחחחח.. }{
מוניקי

חן (*_*)

New member
חחח...חתיכת משימה ../images/Emo3.gif

אז ככה- 1)יציאה לבילוי של כייף, עם (בטוח שרק שני אנשים????
)- עם תלתלית ומוניק, איתן יש לי קשר רצוף וכייפי, ומהרגע הראשון הייתה כימייה בינינו.(זה לא שאני לא אוהבת הרבה אחרות/ים. 2)לגבי שינוי בחיים, אהממממממממממ........... (קצת רגיש העניין), -לו יכולתי למנוע אז, את חזרתו של בעלי בתשובה, ובכך לשנות הרבה במערכת היחסים הזוגית, הייתי יותר ממאושרת. הייתי רוצה גם להצליח בגמילה מעישון. 3)פנטזיה???? אתם יושבים טוב????????? חחחחחחחחחחחח................ טוב, אז הפנטזיה שלי ללמוד טייס!!!!
. 4)לא הייתי רוצה לחזור אחורה ממש בזמן, אלא, להיות עם השכל של היום, כשהייתי צעירה ויפה אז
. שיווווווו...........איזו חשיפה הרבצתי כאן. בבקשה לא לזכור לי את זה לעולם
. שבוע טוב לכולללללםםםםםםםםםם
ותודנ למוניק על הרעיון.

טוב,בלי ידיים אמרת ?../images/Emo13.gif

אז אני בוחר במוניק כי היא מזה מסוכנת אבל אם כתבה..בלי ידיים אז אני רגוע.. גם הרופא שלי מרשה לי וגם עם טאקי,למרות שהיא נראית לי מזה מסוכנת.. ועם ידיים..לא אומר,זה הסוד שלי..

Mוניk

New member
אני מסוכת ,, יו יו למעע מרקי../images/Emo12.gif

אני עדינה מאמי נישבעת לך
קקטוס
צ'או מוניק

אהובה.א

New member
אז ככה...המשימה שלי

אחרי מחשבות מעמיקות... 1. הייתי מוכנה לבלות עם מוניק וטאקילה באיזה ספא כייפי.... ככה , בלי בגדים עלינו... ושחתולון יעשה את המסג'.....כי נראה לי שעם הצפורניים שלו זה יסתדר טוב אצלי.... 2. לשנות? לא חושבת שהייתי רוצה.....להישאר בגיל הזה עוד 40 שנה.... לעצור את הזמן.... לבדוק אפשרויות פיננסיות מעבר לים..דוד סם או משהו כזה... 3. פנטזיה? מממממ אם היה לי כעת מליון דולר הייתי בונה לי בריכת שחיה עם ז'קוזי , ספא , עם הרמון של גברים שיפנק/יפקנו (מחק את המיותר) אותי ויכינו לי ארוחות שחיטות , שיעסו לי את הגוף כל היום , שינקו לי את הבית , שיכבסו ו....מממממ 4. הייתי רוצה לחזור לצבא.... הייתי בים (שארם) כל הצבא וזה היה מדהים... שבוע טוב לכולם

אהובה.א

New member
לא , חן

שירתתי בחוף הים דהיינו , עשיתי בטן-גב כל השירות.... אבל היתה לי תקופה יפה ב"בת גלים" - אוניית חיל הים שהיתה בשארם בזמנו... במשך ארבעה חודשים חייתי שם עם חבר... למעשה , אני לא סובלת אפונה , גרתי באילת רק חצי שנה ולא שנה.....ושירתתי בשארם בפיקוד... התשובה הנכונה היא שהייתי עם השחקן ריפ אוליבר , (לימים הוא נהרג באחד ממשחקי ההיאבקויות שלו).

חן (*_*)

New member
איזה כייף היה לך.....בעצם גם עכשיו-

אני שירתי בזמנו בבסיס טירונים בשטחים(סיפורים על כך יש לי במכביר, ואולי אספר), ובמקום בנוף מהמם, אני חיה במרכז עם זיהום אויר.

למעלה