רעיון למשימת מוצ"ש

חן (*_*)

New member
איזה כייף היה לך.....בעצם גם עכשיו-

אני שירתי בזמנו בבסיס טירונים בשטחים(סיפורים על כך יש לי במכביר, ואולי אספר), ובמקום בנוף מהמם, אני חיה במרכז עם זיהום אויר.

Mוניk

New member
אהובה זה יהיה בילוי מושלם

לא תתחרטי שבוע טוב אהובה
מוניק

אמממממ..... ../images/Emo9.gif

1. בילוי בכייף????? ולבחור רק בשניים? זה לא פשוט...
אני חושבת שהייתי בוחרת באירוקשימה. יש בה שילוב מעניין של הומור עם חוכמה. מרגישה שיכולתי לדבר המון איתה. וגם בקרוסי... היה מאוד מעניין אותי לראות אותו בעבודתו. 2. מה הייתי משנה? את מקום מגוריי. הייתי רוצה להצפין. 3. פנטזיה? לכתוב ספר. 4. הייתי רוצה לחזור לתקופה שבה הייתי סטודנטית. שבוע טוב!

והנה הם תשובותיי../images/Emo24.gif

1. שוברת את הכלל הראשון, הייתי רוצה לצאת לבלות עם כולכםםםםםםם כי כל אחד מכם מיוחד בדרך שלו!! ונתחיל המנהלת שהיא ממש חברתי משכבר הימים, מעל לשנה וחצי מכירה אותה ונפגשנו ואנחנו זורמות פשוט נפלא, חברה אמיתית, אשת סוד נפלאה
נמשיך במוניק מלאת חום האישה הזו כל הזמן מסוככת עלי שאני עצובה מעודדת סובלנית ותמיד חובקת
ממשיכה..חן כן חן עם ה{*_*} קוראת אותה כבר המון זמן פה ובעוד מקומות ומרגישה שהיא ממש נפש תאומה שלי בכתיבה, ובחיים בכלל, לאחרונה יצא לי להכירה קצת יותר לעומק, מקסימה שנונה מלאת חוכמת חיים וכייפית!
ועוד חתולון החביב, מלא בחוש הומור תמיד גורם לי להיות עם חיוך תמידי ויש את קרוסי הצעיר מלא באנרגיה ובאהבה לכולם,ואת תלתלית המקסימה ואהובה ושבלולית, ובלב אישה אוחחחחחחח מתה עליה
ועוד כל כך הרבה טובים ונהדרים כאן קשה לי לבחור רק 2 מצטערת כולם מקסימים ולבבים! 2. האמת אם הייתי יכולה לשנות דבר בחיים שלי הייתי מבקשת מההוא שם למעלה שישנה את מצבה הבריאותי של אמא שלי שחולה בסרטן הייתי רוצה אותה לידי עוד שנים רבות, אמן! וכמובן שהייתי רוצה לשנות את מיקומה של אחותי כלומר מקום מגורייה הונגריה כרגע ואני כל כך מתגעגעת אליה הייתי רוצה שתחזור לגור בארץ כאן קרוב ללבי. 3. הפנטזיה שלי שאני מאמינה שתממש בסוף השנה האזרחית הנוכחית
אחרי הלידה לנסוע עם בעלי לתאילנד לחוף המדהים ההוא שרואים בסרט של לאונרדו דה קפריו, ולעשות איתו אהבה שם..אוחח המקום הזה פשוט מטריף, וזו פנטזיה שתתגשם אמן ואמן! 4. לגבי חזרה בזמן, באמת בהרבה שלבים בחיי חלמתי לחזור בזמן לכל מני שלבים, אבל היום אני מרגישה על גג העולם אם זה מבחינה רוחנית ואם זה מכל הבחינות, לכן טוב לי מאוד היום והייתי רוצה להרגיש ככה לעד!! מוניק אחלה של רעיון! אהבתי

חתולון*

New member
שבוע טוב לכולם/ן

עכשיו אני אתעדכן על מה שהיה בפורום אחר הצהריים ואגיע למשחקים החמודים שלכם/ן לא מגלה ולא מגלה חחחחחחחחחחחחחח אח"כ נראה איך זה יתפתח שבוע טוב ונעים לכולם/ן!!!!!!!!!!!!!

טאKילה

New member
אז..ככה!!!../images/Emo4.gif

קודם כל למה בלי זימה???? אני רוצה עם זימה,,,
חחחחחחחחח 1.לבילוי משותף היתי יוצאת עם מרחףףףףף,שקט לא מגלה מה למה ואיך,תדמינו לבד כי הבילוי יהיה בהרים,עם תרמיל ממיות ושק שינה אחד,,חחחחחחחחחחח כמובן שכולכם: תצטרפו לבילוי הזה,בלילה כולנו יחד סביב מדורה עם בטטות וקפה,אהה אולי נצוד לנו איזה טלה תוהה,חתולון יהיה אחראי על המנגל, ליידי בל מכינה סלטים וסיפורים מדהימים ,בלב אישה תיתן הגיגים,(*_*) תחרוז לנו כהרגלה,מרקי יכין לנו טאקילה מהקקטוסים חחח איירשקרימה ואין יאוש בעולם יבעירו אתהמדורה עם חוכמה וקצת פסוקי תורה קרוסי אחראי על המוזיקה,ואנחנו מקבלים מופע ליצנות מרהיב כזה שגוזרים את סרט הסיפתח-בהצלחה- כל השאר ישירו נגילה מסביב למדורה,תלתלית אחראית על האוטובוס,היא מלאה מחשבה עליו באוטובוס,אהבתי..רגע אהובה מבחאה צידנית עם שלג מהצפון, ומי ששכחתי סליחה אמרתי כולם באים. 2.היתי רוצה להיות חתולה לתקופה מסויימת,חודש חודשיים בערך. למה ?? ככה!! לא אנמק חחחחחחחחחח 3.פנטזיות אני בדעה ש.. אסור להגשים בכדי לא לקלקל את טעמה הניפלא,יש מרקם חלומי מיוחד,וההגשמה מעבירה את הפנטזיה לקטגוריה אחרת,אני מעדיפה למות מתשוקה,ולהישאר עם הפנטזיה. 4.לחזור לשנות העשרה לתקן שם כמה דברים,כמובן עם המחשבה והשכל של היום משום שהראש של הגיל ההוא לא יודע מה טוב ומה רע..[לסגור קצוות פתוחים] שבוע טוב..

kuzary

New member
../images/Emo13.gif משימות

קשה הבחירה מבין חברי הפורום. כולם טובים ללא יוצא מין הכלל. ואני הצעיר בפורום עומד לעיתים נפעם מגודל הכישרונות הניגלים לעיני. לכן אזמין את כולם לבילוי של כיף בכתיבה, כתיבה ושוב כתיבה. וכמובן קריאה. השינוי העיקרי בחיי שהיתי מבקש לעצמי הוא לחיות את חיי שנית, אך עם הנסיון של גילי. הפנטזיה הגדולה מכולן (יש כמה) היא לא לדאוג לפרנסת המחר. שיהיה מספיק על מנת לחיות בנחת היום ללא דאגה למחר. ולגבי החזרה לעבר, היתי חוזר לגיל הכי מוקדם שהיה מאפשר לי להצטרף ללוחמים למען השלום בארץ.

Mוניk

New member
טופ הינה באתי!!!

1) הייתי לוקחת את חן, למעעע כי היא ג'ינג'ית פצצת אנרגיה צהובה אני והיא זה פיצוצצ משו משו (מבטיחה לכם)
, ואת טאקושית
כמובןןן אי אפשר בלי טאקילות חייבים הקפצות במשימה הזו, א' מכירה אותה טופ מפה ויש לנו מומולדת באותו יום
ב-31.3.03
(לא לשכוח) אז אני והיא תאומות בנוסף לחברות פה, ואת תלתלית
המקסימה באופן מיוחד נו באמת ואיך אפשר בלי אהובה בטוח היא תעשה לנו טיול בשלג ובטוח תפתיע אותי בעוד משו מואה אהובית,,, ודרדסית כפרעעע מתה עליייך באמת באמתתתת
אבל!!! חייבים, חייבים גברים נכון
אז קודמקול את קרוסי כפרעע סלי אתה תראה מ'זה בילוי אמיתי סוף סוף אופס קרוסי מואההה, וחתולון יאמי ממי ניראה לי הוא יפנק אותנו ממממ.....ויספר לנו סיפורים ופיספוסים וואו,כמה צחוקים חחח אני מתארת לעצמי ובסוף בטח יביא לנו סיפור לנומי נומי,, או או אבל, אנחנו לא נישן, ודניסטאר מאמי אתה במקור אתה שכן שלי כדאי לך לבוא גם למשימה, יהיה כייף מבטיחה. ולקינוח חייבים ת'עקיצה (תפרשו עקיצה איך שבא לכם)קקטוס ממוש חייבים אותך לבילו מושלם אופססס (מי עושה על האש) ,,,, מה מה, את מי שכחתי, טופ בואו גם (מכפת לי שמתי את כל מי שבא לי) מותר נכוןןן
2) הייתי רוצה להיות פחות רגשנית לגבי משפחתי בעיקר, אני מאוד רגישה וכל דבר דבר קטן פשוט כואב לי בלב חזק,,, לדוגמא הבת שלי בחו"ל אני כל יום בוכה, מאוד מתגעגת אליה זה הורג אותי,, למרות שכל בני גילה מטיילים בעולם,,, נו נו אני רגישה מדי,, אם הבן שלי יוצא לבלות, אני לא ישנה עד שהוא מגיע גם אם אחכה עד אור הבוקר. וזה היה פירוט על קצה המזלג(הרגישות זה חזק ממני). 3) פנטזיה וואואואואו יאמי מאמי הייתי רוצה להיות באי בודד עם שלוש יפיופים איטלקים כאלה קשוחים שיודעים לפננננ יו נואו אוחחח טוב תתארו לעצמיכם אופססססס. (בעיני הגברים האיטלקים הם משו מיוחד) 4) הייתי רוצה לחזור לימים שהורי עוד היו בחיים ופינקו אותי ובמיוחד לאמא שלי שלא מזמן נעלמה לי. ולפעמים אני מרגישה אבודה בלעדיה אופפפפ כמה שהיא חסרה לי. זה מה שאני מרגישה עכשיו רק אותה הייתי רוצה בחזרה והכל היה ניראה לי וורוד.
שבוע טוב לכולם
מוניק

חתולון*

New member
מוניק ../images/Emo24.gif כבר הספקתי לקרוא

יופי של פנטזיות, וקראתי גם את הדברים האמיתיים, יופי שאפשר לכתוב, יופי שאת מכירה את טאקי ואת חן, ונכיר בקרוב גם אנחנו, מבין אותך מאד בקשר לחזרה לימים שההורים היו בחיים, מבין אותך בדאגתך לילדים שיחזרו הבייתה, לבת שמטיילת בעולם... אני לא יכול לצערי, כרגע, לשפוך כאן את הלב, תסתפקו בסיפורים שלי... שמח שכולם/ן מזכירים אותי כשותף לטיול, מנגל, פנטזיה, אתם לא טועים... אני מת על טיולים, על כייף ועל כל דבר שנהנים ממנו. אני אוהב את כולכם/ן כן, את טאקי, מוניק, חן, אין יאוש, תלתלית, ברדקיסטית, אהובה, ועכשיו אני מסתבך כי שכחתי כמה, ציפיטפטת, ועוד..... לילה טוב וכייף שהצאתי אתכן, באדיבות טאקי שבוע טוב

חן (*_*)

New member
חתולון, אני מוחה !!!!!!!!!!!!!!!!!

א. חובה עליך לקרוא את כל מה שהפסדת, בלי דילוגים, בוחן פתע מחר !!!!!!!!!! ב. מה איתך? נוותר לך על הפנטזיות(שדרך אגב לא חייבות להיות מיניות, כפי שאתה מכיר אותי, גם לי קושי בהתבטאות מילולית בנושא), אבל, מה עם שאר השאלות?????????????. ג. הכי חשוב, גם אנחנו כולנו אוהבים אותך ואת סיפוריך היפים.

חתולון*

New member
תודה חן ../images/Emo24.gif אני משתדל

.... לקרוא הכל ולא לפספס ולהגיב כמה שיותר, אם פיספסתי משהו מותר להעיר, אני מקבל תמיד ברוח טובה תודה רבה שנית על האהבה שאת (אתם/ן) רוחשות לי.... (יש בעייה כרגע בתפוז שלא מאפשרת כתיבה ומשלוח תגובות מהירות)

חן (*_*)

New member
טוב, לא אלחץ עליך יותר בעניין

ההשתתפות במשחק. מבינה שלא נוח לך להיחשף.

חתולון*

New member
המשפחה הקרובה מכירה את הניק שלי

ואני לא יודע משחקים, אצלי הכל ישר!!!!!! לכן, לא יכול להביא לכאן פנטזיות, סיפורים וכו' שיחזרו אלי בדלת האחורית............... אני כותב הכל מהר, אבל שוקל כל מילה ולאחר שלחצתי שלח/י, אני יודע שאין דרך חזרה ולכן אני רגוע שעשיתי הכל...... אסור לי להזדהות, יתר על המידה

חתולון*

New member
שבוע טוב ומבורך, מוניק ../images/Emo24.gif

מקווה שאצלכם הכל בסדר ד"ש לג'קוב

../images/Emo3.gifאז האיטלקים,עושים לך את זה ?

מה אומר לך.. רוב האיטלקים שראיתי בוונציה לאחרונה נראים כמו גרוזינים אחרי סחיטה במכונת כביסה.. הכי מצחיק היה בגבול עם סלובניה: מצד אחד-שוטרים סלובניים כולם 1.90 ומעלה חסונים,יפים ומולם באים שני שוטרים איטלקים גמדים סיציליאניים למות מצחוק......אפילו אשתי התגלגלה וזה היה,בדיוק אחרי שגם היא סיפרה לי איך האיטלקים..עושים לה את זה.. אבל אני עם מיתוסים,מוניק אף פעם,לא מתווכח..

Mוניk

New member
ואני ראיתי איטלקים משו משו

ולא באיטליה נע נע נע טוב תן לפטנזזזז לפחות זה
מרקי}{ צ'או מוניק

למעלה