טופ הינה באתי!!!
1) הייתי לוקחת את חן, למעעע כי היא ג'ינג'ית פצצת אנרגיה צהובה אני והיא זה פיצוצצ משו משו (מבטיחה לכם)
, ואת טאקושית
כמובןןן אי אפשר בלי טאקילות חייבים הקפצות במשימה הזו, א' מכירה אותה טופ מפה ויש לנו מומולדת באותו יום
ב-31.3.03
(לא לשכוח) אז אני והיא תאומות בנוסף לחברות פה, ואת תלתלית
המקסימה באופן מיוחד נו באמת ואיך אפשר בלי אהובה בטוח היא תעשה לנו טיול בשלג ובטוח תפתיע אותי בעוד משו מואה אהובית,,, ודרדסית כפרעעע מתה עליייך באמת באמתתתת
אבל!!! חייבים, חייבים גברים נכון
אז קודמקול את קרוסי כפרעע סלי אתה תראה מ'זה בילוי אמיתי סוף סוף אופס קרוסי מואההה, וחתולון יאמי ממי ניראה לי הוא יפנק אותנו ממממ.....ויספר לנו סיפורים ופיספוסים וואו,כמה צחוקים חחח אני מתארת לעצמי ובסוף בטח יביא לנו סיפור לנומי נומי,, או או אבל, אנחנו לא נישן, ודניסטאר מאמי אתה במקור אתה שכן שלי כדאי לך לבוא גם למשימה, יהיה כייף מבטיחה. ולקינוח חייבים ת'עקיצה (תפרשו עקיצה איך שבא לכם)קקטוס ממוש חייבים אותך לבילו מושלם אופססס (מי עושה על האש) ,,,, מה מה, את מי שכחתי, טופ בואו גם (מכפת לי שמתי את כל מי שבא לי) מותר נכוןןן
2) הייתי רוצה להיות פחות רגשנית לגבי משפחתי בעיקר, אני מאוד רגישה וכל דבר דבר קטן פשוט כואב לי בלב חזק,,, לדוגמא הבת שלי בחו"ל אני כל יום בוכה, מאוד מתגעגת אליה זה הורג אותי,, למרות שכל בני גילה מטיילים בעולם,,, נו נו אני רגישה מדי,, אם הבן שלי יוצא לבלות, אני לא ישנה עד שהוא מגיע גם אם אחכה עד אור הבוקר. וזה היה פירוט על קצה המזלג(הרגישות זה חזק ממני). 3) פנטזיה וואואואואו יאמי מאמי הייתי רוצה להיות באי בודד עם שלוש יפיופים איטלקים כאלה קשוחים שיודעים לפננננ יו נואו אוחחח טוב תתארו לעצמיכם אופססססס. (בעיני הגברים האיטלקים הם משו מיוחד) 4) הייתי רוצה לחזור לימים שהורי עוד היו בחיים ופינקו אותי ובמיוחד לאמא שלי שלא מזמן נעלמה לי. ולפעמים אני מרגישה אבודה בלעדיה אופפפפ כמה שהיא חסרה לי. זה מה שאני מרגישה עכשיו רק אותה הייתי רוצה בחזרה והכל היה ניראה לי וורוד.
שבוע טוב לכולם
מוניק