רעידת אדמה...

כמובן ש...

רוני סופרסטאר- עולם שלם בחוץ נימוק: נוגד את העיקרון הבסיסי של האומנות והמוסיקה. פרסומות סמויות, שירים קנויים, בלונדינית ששרה לפי חברת התקליטים שלה ונכנסה לביזנס בפרוטקציה ואז מעלימה את שם המשפחה והפרטי שלה בשביל שלא ידעו את זה.

אני משהשער.. ../images/Emo19.gif

שייכחד: דיסקים של בריטני ומרלין מנסון שלא יכחד: אמינם, מארון 5, כריסטינה אגילרה, נלי פורטדו, נלי, הליארי דאף, כל מני דיסקים של אוספים, גורילאז ובלינק 182

ערן1987

New member
הוי,גורילז.. איך אני מתגעגע אליהם!

שייצאו עם חומר חדש כבר,דאמט!

popit

New member
אני...../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

שייכחדו-סטייסי אוריקו וביונסה. שישארו-החדש של אבריל, החדש של בריטני, והחדש של דיידו.לא יכולה בלעדייהם.

Toxic Girl

New member
אממ....

שישארו: כל הדיסקים של בריטני, הדיסק של בלאק אייד פיז, הדיסק של ביונסה והדיסק של כריסטינה (סטריפד) שיכחדו: של מרלין מנסון

danielwhatu

New member
שישאר האלבום butterfly של מאריה

קארי ..שכל הדיסקים שלה יחיו לנצח....... ושיכחדו:::: לדעתי שאף סיגנון מוזיקלי לא יכחד ......אם זה רוק או אופרה או ראפ .ר נד ב...פופ .. מטאל וכל אלה..... כל אחד עם המוזיקה שלווווווווווווווווווווווווווווווווו תקלטוווו כברררררררררר יש דבר שנקרא "טעם".......

shani4duncan

New member
שישארו:

כל הדיסקים של בלו גירלז אלאוד של אבריל החדש של הקורס ואמממממ......זהו נראה לי שיכחדו אמן: כל הדיסקים של בריטני <במיוחד החדש> ושהיא בעצמה תיכחד

m a n u

New member
אמ...

אני הייתי רוצה להשמיד את הדיסק של הישראלים...שורטי וביגי הם מגעילים ושובינסטים לא מגיעה להם השמעות!! דיסקים שאסור להשמיד-כל דבר של אביב גפן,היהודים,שייגעצ,מוניקה סקס!! רוק ישראלי שולט!!! תגיבו לי מנו

TheRasmus

New member
איכס ריקוד השורטי ביגי../images/Emo5.gif

גם הדג נחש גרועים למרות ששירת הסטיקר שיר בסדר.

יש לשורטי וביגי דיסק? פוי למה??../images/Emo19.gif

חחחח.... מי קונה אותו? חוץ מערסוותים קטנים שראו כוסיות בקליפ אז הם חושבים שאם הם יקנו את הדיסק יהיה תקציב לעוד כוסיות.. oO

zubash

New member
איזו שאלה?

דוגמא מפה: להוריד <לתמיד> את נינט טייב להשאיר את כנסיית השכל. דוגמא משם: להוריד את בריטני ספירס ולהשאיר את נטלי מרצ'נט

אני קודם כל...

הייתי שומרת על הדיסקים של בוב מארלי במקום הכי בטוח בעולם ובכלל כל המוסיקה השחורה אבל כולם ( חוץ מהלבנים כמובן) מי שכן הייתי מתפללת שהמוסיקה שלו תעלם הם בריטני ספריס כל הלהקות פופ הגועליות בקסטריט בוייז וכל השאר רוני, כל המוסיקה המזרחית שיש חוץ מעמיר בן עיון אמינם כל הרוק הכבד הרוק בכלל לדעתי אני בכלל הייתי מוחקת את כל סוגיי המוסיקה בעולם שיהיה רק מוסיקה שחורה רגאיי ראפ היפ הופ נשמה זאת המוסיקה הכי טובה כל השאר מיותר לחלוטין!!!

נכון אבל השאלה היתה...

מה אתם מעדיפים שיעלם כאילו ימחק יהרס אז עניתי זה ברור שאני לא מאזינה לכל אלה שציינתי שאני רוצה שהדיסקים שלהם יהרסו והייתי מעדיפה שלא תהיה מוסיקה כזאת זה הכל לא שזה יעזור אבל חפיף

מה רע בעמיר בן עיון

חחח הכל ! רק נלי מלכה ~! אלניס גנט מאירה חמודות . כריסטינה גם ממי בריטני לבית זונות וזהו . דיון שלם על דיסיקים שיכחדו ומריבות

ערן1987

New member
מילא זה שאני לא אוהב אותו,אבל היא

כתבה את שם המשפ' שלו לא נכון.. זה בניון,אבל הוגים את זה כמו שהיא כתבה

למעלה