רעידת אדמה...

Millionaire

New member
הדיסק האחרון של ג'סיקה סימפסון

שיכחד דיסק אחד הגרועים ששמעתי

dor307

New member
מידסקים שיש לי

שישמרו- U2-- גושוע' והאוסף החדש בלר- הראשון אירוסמית-החדש והשלישי מדונה- הראשון (איזה פופ) נו דאוט- הממלכה... רובים ושושנים- בהופעה שיהרס ולא יהיה אפשר להדביק -כרסטינה הערומה! (מה ששיר אחד ושלושה בקובקי בירה יכולים לעשות)

Manic Subsidal

New member
כל דיסק אר אנ בי שקיים

שיכחדו, שונא אר אנ בי בעעעעעעעעעעעע שכל השאר ישארו

DAN1EL

New member
שיישמר?

רק דיסק אחד?
זה קשה. אני מתלבט בין "מציאות נפרדת" של היהודים, שזה אלבום הישראלי הכי טוב לדעתי לבין "Californication" של רד הוט צ'ילי פפרז, שקניתי לפני כ-5 שנים ואני עד היום שומע, והרבה. דיסק שייכחד? ממ..אין דיסק שאני רוצה שהוא ייכחד, כי מה זה משנה לי? דיסק שאני לא אוהב, אני לא קונה. אולי האלבום האחרון של נו דאוט, זה שיצא לפני האוסף. כי הוא הרס את כל מה שאהבתי בהם עד אז.

אנייייי

שישארו-כל הדיסקים של כריסטינה ובריטני והדיסק החדש של מדונה ו"און דה סיקס" של ג'ניפר שיכחדו-אמממ כל מה שקשור לקולדפליי האלבום רמיקסים של ג'ניפר והאלבום החדש ישן שלה....

kkatorza

New member
פופ זה לא צמוזיקה.חבורה של ילדות קט

אני קורא פה דברים מזעזעים בנוגע לבריטני מדונה..אין הבדל בין אף אחד..כי פופ זה לא מוזיקה זה "גועל נפש" שמכניס מיליונים מאנשים חסרי ידע וחסרי התענינות שמתווכחים מי יותר טוב ומי יותר משקיע. וואו ז בריטני כתבה 8 שירים ..אז מה שתכתוב 100 שירים , בכל זאת הם היו גרועים כי אין בהם כלום . 6 שורות שחוזרות על עצמן..אין בזה כלום אין בזה רגש.. ותסלחו לי שאני מגיב ככה אבל כל מי שחושב פה שהוא מבין במוזיקה ויודע מה זה איכות ומה זה השקעה כנראה של נחשף לדברים אחרים. תעשו בי לינץ' בבקשה זה לא משנה לי אני יודע שאני צודק וזה דווקא יכול להיו ממש נחמוד לראות את התגובות שלכם..

levikon

New member
../images/Emo45.gif הוא צודק ../images/Emo45.gif

צודק. נ.ב. דיסקים שישארו: 1. Dark side. (ואני לא חושב שאני צריך להגיד יותר מזה...) The Score - Fugees .2 (אלבום ענק!!!) And Justice for all - Metallica .3 (הטופ של המטאל) 4. ג'אז על רוב סוגיו... דיסקים שיעופו. דיסקים שאמורים לעוף לא נכנסים אלי לבית! ודרך אגב, מציע לכולם להאזין בין 7-9 בערב ל88FM. ג'אז ובלוז

ye ye

New member
צודק

אומנם, אני לא הייתי משמיצה ככה פופ, כי אז יכול לבוא מישהו אחר ולהשמיץ את המוזיקה שאני אוהבת. לכן, אני ממליצה לכל מי שכתב/ה משהו קרוב לשורות "בריטני כל כך מושלמת", להיחשף טיפה למוזיקה אחרת, מוזיקה שנכתבה עם רגש, ושאשכרה מנגנים אותה, ולא רק עם סינטיסייזר. עכשיו, בחזרה לסקר. דיסקים שלא הייתי רוצה שיכחדו: 1. מטאליקה - מטאליקה (האלבום השחור.) וגם justice. 2. AFI - sing the sorrow (אני שומעת אותו כל הזמן). יש עוד הרבה, אבל אלו האובססיות שלי כרגע. דיסקים שהייתי רוצה שייכחדו: 1. הדיסקים של בריטני ספירס, חוץ מהדיסק הראשון, לא בגלל שהוא טוב, אלא בגלל שהוא היסטוריה. 2. אממ.. אין לי מספר 2. אני אוהבת הרבה מאוד סוגי מוזיקה, ולא איכפת לי מהמוזיקה שאני לא אוהבת, אז אין לי ממש סיבה לרצות שדיסקים כאלו ייכחדו. חוץ מהדיסקים של בריטני ספירס, אבל אותה אני לא לא אוהבת, אותה אני שונאת.

ערן1987

New member
יופי,נכנסו לנו לפורום גם פוזאיסטים

של מטאל.. רוצים גם קפה עם זה?

Madonna Ciccone

New member
דוגרי

אלה מהסוג שחושבים שהם יודעים הכל ואם אין גיטרה חשמלית ברקע אז זה לא זה.

ערן1987

New member
הם מאלה שחושבים שאם אין עומק בשיר

אז הוא חרא.. אני מוכן להתערב איתם שעוד איזה 10-20 שנה הם לא יישמעו מטאל בכלל

dilan angel

New member
וגם ברוב שירי המטאל אין עומק../images/Emo110.gif

אז שיפסיקו לחוש אינטלגנטים

Ziga

New member
אממ, סליחה?

במקרה ראיתי את הקישור לשירשור הזה בדף הפורומים, ונכנסתי כדי לראות על מה מדברים פה. ומה זאת אומרת הכל צעקות במטאל? ושאין רגש מאחורי המוזיקה? תשמע Anathema או כל דום או גות' מטאל, לפני שאתה זורק טענות טיפשיות. וכן, אם אין עומק בשיר, אז לרוב הוא חרא. אולי חרא קליט, חרא שכיף לשמוע, אבל חרא לגמרי. "אמנים" כמו צביקה פיק שכותבים מוזיקה רק ככדי שהיא תימכר הם, תסלחו לי על הביטוי, מטומטמים שפיספסו את הרעיון של מוזיקה. מוזיקה אמורה לבוא מהרגש, לא מהחמדנות, מהרצון להצליח.

ערן1987

New member
אם באמת היית קורא את כל ההודעות

היית מבין שהתכוונתי לשירים בכלליות.. כי רוב המטאליסטים שיצא לי להכיר,ויצא לי להכיר דיי הרבה,לא אוהבים פופ וכדומה כי "אין מאחורי השירים ההם רגש אמיתי" ובלה בלה בלה נכון,בהרבה שירים כאלו אין.. אבל יש שירים כאלו שכן,אז מה רע בהם? יש הרבה שירים שהם נכתבו על נושא מסוים,אפילו על אהבה וצביקה פיק זאת דוגמא כ"כ מפגרת,היה עדיף שלא היית שום דוגמא "אם אין עומק בשיר, אז לרוב הוא חרא".. חבל שככה אתה חושב.. אני בטוח שלא כל שירי המטאל הם כאלה ואני בטוח שאתה שומע אותם בכל מקרה

Ziga

New member
למה דוגמא רעה?

אם אתה כבר מכניס לפה את הפופ אז זאת דוגמה נהדרת. הוא עושה מוזיקה פופולארית. והוא אפילו אמר בראיון לערוץ 24 שהוא לא מאמין בלכתוב שירים מהרגש, ששירים צריכים להיות קליטים. ואני אי-פעם אמרתי שיש לי בעיה עם פופ? אני אוהב פופ. אחרי הכל, פופ זה לא רק בריטני, אגילרה, ובאקסטריט בויז. זה כל מה שפופולארי בזמנו. ולפי הגדרה זאת, גם דיוראן דיוראן, ג'וי דיווז'ן, ודיפץ' מוד, שאני אישית מאוד אוהב, הם פופ. אפילו הביטלס, שהם היו מאוד פופיים, אחרי הכל, הם אפילו שינו את עצמם לאיך שהקהל רצה, אבל נשארו עם רגש בשירים רוב הזמן. ולמה התכוונת ב'שירים בכלליות'? אמרת בתגובה לאמרה שברוב שירי המטאל אין רגש, שזה הכל צרחות, אז איפה בדיוק התכוונת לשירים בכלליות? אולי אני מפספס את הכוונה של המשפט שהגבתי עליו. ובתגובה למה שאמרת על זה שאלה שאוהבים מטאל לא יישמעו מטאל בעוד 10-20 שנה, אני רוצה להגיד שאני דווקא חולק על דעתך, אני דווקא חושב שרוב שומעי המטאל כן יישמעו מטאל עוד 10-20 שנה. כי זה סיגנון מוזיקה שהם נהנים לשמוע, שאולי הם מתחברים אליו רגשית. והסיכוי הוא באותו גודל, או אפילו גדול יותר, מהסיכוי של כל אוהבי הפופ כאן להקשיב למוזיקה שהם אוהבים כיום בעוד 10-20 שנה (שעד אז רוב הפופ יהיה מעט שונה, כמו שלפני 10-20 שנה הפופ היה הונה מכיום). וכמו שיש את הפוזרים הטיפשיים ששומעים מטאל רג בגלל שזה מגניב וso called מיוחד, יש גם את הפקצות ששומעות פופ רק בגלל שזה 'אין'. אבל, זה לאו דווקא הרוב ששומע את הסיגנונות הנ"ל. ודווקא הם הכי פחות סבירים לשמוע את אותה מוזיקה עוד 10-20 שנה.

ערן1987

New member
"שירים בכלליות" זה כל השירים

דיברתי על זה שאם אין איזשהו רגש עם שיר,אתם ישר שונאים אותו.. וכן,כל מי שהזכרת הוא פופ(למרות שהמוסיקה עצמה היא שונה) שמע,כל הפוזאיסטים האלה של מטאל,פופ,ראפ/היפ הופ וכו' יבינו בסופו של דבר איזה מוסיקה הם באמת אוהבים.. אבל לדעתי יותר הגיוני שאנשים ששומעים גם כיום פופ יישמעו את זה גם בעוד 10-20 מאשר מטאל.. נכון,הפופ אני בטוח ישתנה בכל מיני צורות עד אז,אבל הוא יותר "קליט" וכדומה ויישאר פחות או יותר באותו המבנה.. נכון,גם מטאל ככה,אבל זה פשוט מוסיקה שאני ממש לא מאמין שאנשים יוכלו לשמוע בעוד 20 שנה(10 שנה זה יותר הגיוני,אבל גם לא כ"כ)*(חוץ מהפריקים האלה שמטאל זה כל החיים שלהם,אלה שמגזימים)

Ziga

New member
אה? למה שלא יישמעו?

בשבילי מוזיקה היא חלק חשוב בחיים, ואת רוב הדברים אני מעדיך לעשות עם מוזיקה ברקע. ואני אוהב מטאל. אז אני שומע הרבה מטאל. זה כמו שאתה אוהב את מה שאתה אוהב ושומע את זה כמה שבא לך. הסיכויי שנשמע את זה עוד 10-20 שנה הוא בדיוק אותו סיכוי, ואני ממש לא מבין מאיפה ההנחה שמי ששומע מטאל לא יישמע אותו בעוד 10-20 שנה?

למעלה