רעידת אדמה...

Madonna Ciccone

New member
הסרט היה טיפשי

הוא לא היה הזדמנות טובה להוכיח לכולם כמה היא כשרונית במשחק. הסצנה הכי טיפשית זאת הסצנה שהיא פוגשת את אמא שלה כביכול. פשוט סצנה לא מציאותית ומצועצעת.

dilan angel

New member
אני מבינה אותך../images/Emo110.gif

גם אני שנאתי שהתייחסו אליה ככה

NarihS

New member
כן.. טוב העולם אכזרי! :)

טוב אני זזתי לישון, אז לילה טוב לכולם!

dilan angel

New member
לילה טוב!../images/Emo110.gif

גמני עפתי לישון...צ'כה לקום מוקדם

dilan angel

New member
פעם חשבתי בדיוק כמוך../images/Emo110.gif

הייתי המעריצה הכי מטורפת שלה נראה לי (עד כיתה ח',עכשיו אני עולה לי') כולם ידעו שאני מטורפת עליה,הייתי כמעט בוכה מאושר שהיו מראים אותה בטלוויזיה שהיו משמיעים אותה ברדיו הייתי צורחת היו לי פווווווווווווווול פוסטרים בכל החדר הורדתי פוווווווווווול ראיונות איתה וחשבתי שהיא הדבר הכי הכי הכי מדהים בעולם אבל אז,שהיא עשתה את ההפסקה של שנה זה פשוט עבר שום דבר לא גרם לזה לעבור... שום רגש כלפיה(נשמע מעורר רחמים אבל פשוט אהבתי אותה) עכשיו שאני מסתכלת על זה ממבט לאחור זה נראה לי טיפשי ,אף אחד לא מכיר אותה באמת. אולי הכל הצגות. היא אפילו נראית לי טיפה מלאכותית ויש מצב שאני טועה.

N 1 F 8 R 2

New member
אנחנו מדברים פה על מוסיקה?

על איזה מוזיקה את מדברת שזה קשור בבריטני ספירס??!?!

Madonna Ciccone

New member
יכולות ווקאליות זה לא שאלה של טעם

זאת עבודה. לבריטני אין יכולות ווקאליות.

ערן1987

New member
למשל רוני

אחרי שנתיים של השקעה ועבודה,הקול שלה נשמע כמו לא יודע מה.. מעניין איך הוא נשמע לפני

Madonna Ciccone

New member
היא נשמעת לי כמו רובוט

ממוחשבת כזאת. היא שרה כמו סינתיסייזר מהאייטיז. והיא גם עדיין לא יודעת לשיר, עובדה שהיא כל הזמן בפלייבאק.

dilan angel

New member
אז איזה כישרו זה?../images/Emo110.gif

היא לא יוצרת את המוסיקה שלה,השירה שלה מזוייפת ודואגים שיהייה לה תמיד פלייבאק.. מסקנה-זה שהיא בלונדינית צעירה עם גוף מדהים ושירים קליטים גורמים לה להצליח. אבל בתכלס->מי ישמע עליה עוד שנה וחצי?

Madonna Ciccone

New member
התדמית שלה

תעלם בקרוב, אף אחד לא יזרוק לכיוון שלה. ככה זה גימיקים.

ערן1987

New member
נכון.. היום למשל התעוררתי מוקדם

וראיתי ב-TV את התוכנית שלה שנקראת "ג'ונגל" או משהו כזה(חלקים ממנה,למזלי הגעתי לסוף).. אני נשבע לך,איזה פ-ח-ד! בסוף כל תוכנית שרים שירים של.. נחשו מי? ניחשתם נכון,רוני! ותמיד רואים אותה שרה עם כמה ילדים מסכנים שרוקדים כאילו אין מחר(ברצינות! אתם רואים את זה-אתם נקרעים מצחוק!)והיא תמיד,אבל תמיד,על פלייבק חוץ מפעם אחת שאיזשהי ילדה בת 10 התחילה לשיר את "סופרסטאר"(כמו שרמוטה לעתיד אגב)והיא התחילה להצטרף אליה.. ואחרי כמה שניות-הופ,עברו לפלייבק זאת זמרת?

dilan angel

New member
חחחחחח נכון!!../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

גמני ראיתי! OMG פיפל,התוכנית הזאת צימררה אותי בצורה מטורפתתתת!! פשוט מ-פ-ח-י-ד!!!!! כאילו מה?הם ניסו לעשות משהו דומה כמו וויד רובסון פרוג'קט?! עעעעעעע *צאו מזה!!* פשוט לרחם על רוני! נראה לי היא לקחה משהו לפני..משהו חזק שלא גרם לה להפסיק לקפוץ ולהגיד שטויות ולחזור על משפטים מעוררי רחמים! קשה,קשה

ערן1987

New member
חחחח,גם אני חשבתי על ג'ייד!

את יודעת מה,מילא הבנות האלה שבצד שרוקדות.. הן עוד רוקדות בסדר אבל יש את הבנים האלה,לדעתי בני 12-13 שחושבים שרוני זה הדבר הכי מגניב בעולם,שמשקיעים בריקוד,תוקעים סיבובים,מזיזים את הידיים בטירוף היה שם ילד אחד,זה עם השיער ה(יחסית)ארוך שכשרוני "שרה" את עולם שלם בחוץ אז יש כזה קטע של שקט ואז היא שרה "עולם שלם בחוץ.. עולם שלם בחוץ!" והוא כזה זז בצורה פריקית.. אני כ"כ צחקתי והתביישתי בבת אחת!! ברצינות!! אני התביישתי כ"כ שהעברתי ערוץ כדי שאני לא ארגיש מפודח בשמם!

dor307

New member
כמה דברים על רוני:

1- על תושפטו אותה על האלבום הראשון, האנשים מחברת התקליטים (כמו כל חברת תקליטים גדולה) רצו קודם כל להוציא אלבום ראשון "בטוח" זאת אומרת פופ נקי, ורוני כן כותבת שירים! אבל לא רצו להסתכן באלבום הראשון ולהוציא שירים שלה. 2-למה אתם רואים תוכנית לילדים, ואחר כך מתלוננים שזה טיפשי? מין הסתם זאת תוכנית לילדים (ילדים= טיפשים). 3- וויד רובטון הזה מטומטפ ומגעיל ומזויף אחד גדול! 4-לרוני יש קול מיוחד שאני אישית מאד אוהב! כל הצעקות של מאיה בוסקילה וניניט עושות לי רק חור באוזן ורוני עושה פופ נקי, אז לא אין לא 6 אקטבות, אבל לא חסרות זמרות אם מסםר אקטבות גבוה אבל מה לעשות השירים שלהם גרועים! 5-וכן בעולם שאנו חיים להיות בלונדינית אם גוף פצצה, זאת קריריה מצליחה!

Madonna Ciccone

New member
ולמה

הוא "בטוח"? כדי שירוויחו שטרות על גבי שטרות כי זה מה שמעניין אותם. מה 6 אוקטבות? אני לא מכיר אף זמר עם 6 אוקטבות בכלל. לרוני אין גוף ואין פרצוף. סתם תופסים ממנה.

Madonna Ciccone

New member
לוויטני אין 8

זה לא הגיוני. יש לה 3 וחצי מקסימים. אם היה לה 8 היא היתה יכולה להגיע לטונים סופר גבויים יותר ממאריה קארי ולטונים יותר נמוכים מזמר באס.

למעלה