רעידת אדמה...

morgold

New member
עכשיו אני!!!!

דיסק שלא יכחד: יש כמה.... קודם כל, מעל כולם מדונה! מדונה! מדונה! והדיסק של הקורס in blue פשוט תותח!! ודיסק שחייב אבל חייב להיכחד זה הדיסקים של בריטני....יייייאאאאקקקקק

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifאני../images/Emo110.gif

שיכחדו: כל הדיסקים של מטאל ורוק כבד
שישארו: כל הדיסקים של נו דאוט,החדש של אלישה קיז,כל הדיסקים של אלאניס מוריסט,סטריפד(של כרסטינה),כל הדיסקים של מדונה ועוד כמה טובים..

N 1 F 8 R 2

New member
fuck you!!!

שייכחדו מטאל ורוק כבד?! זאת המוזיקה האמיתית!! מה שאת שומעת זה לא מוזיקה אולי נו דאוט אבל השאר חרא!!

אני לא מבינה משהו

למה הפורום הזה מתחלק לקיצוניות של מצד אחד בריטני,כריסטינה, פופ טוטאלי שכזה, ומצד שני מטאל, צרחות, גיטרות טוטאליות? ממתי המוסיקה הפכהה להיות כל כך קיצונית? לא כל מוסיקה שהיא לא פופ היא זעקנית ועצבנית ולא כל פופ הוא ורדרד מתוק וחסר משמעות... תתחילו להבין, יש גם את כל מה שביניהם.. ורחמנא לצלן, יש גם פופ שהוא לא דביק וחסר משמעות ויש גם מטאל שהוא לא רק צרחות ותו לא.

Manic Subsidal

New member
הבעיה היא....

שמטאל הוא באמת לא סתם צרחות ותו לא אבל פופ רוב הזמן הוא כן ורדרד מתוק וחסר משמעות (לפעמים זה בא בצבעים אחרים לפי האופנה) מה שקורה זה שפופניקים (נקרא להם ככה) שומעים פעם ראשונה מטאל זה מה שהם מרגישים - "צרחות ותו לא" כי המוסיקה חדשה להם והם לא רגילים למוסיקה קצת יותר אגרסיבית ממה שהם רגילים אליה, אפשר להגיד שהם חסרי אינדיקציה. מטאליסטים, בד"כ לפני שנכנסו למטאל היו שומעים פופ ולכן יש להם אינדיקציה להגיד שפופ היא מוסיקה בד"כ ריקה מתוכן. חוץ מזה שכבר איזה 15 שנה שאין מטאל באמ טי וי.

מה שאתה אומר

אפשר להגיד ההפך: "מטאליסטים שומעים בריטני וחושבים שזה כל הפופ! הם פשוט לא רגילים למשהו שהוא פחות מצרחות" (לא שאני חושבת ככה כן?) אל תתעצבן, פשוט תנסה להיות אובייקטיבי... זה יכול להתפרש ככה לשני הצדדים :) יש פופ טוב, בכל מוסיקה יש טוב. רק התדמית שלה נהרסה בגלל כמה מובילי תרבות כמו בריטני (סילחו לי כל אוהדי הבריטני...) שהם לא כאלה איומים, הם קלילים ומהנים לאוזן, אבל כמו כן יש בהם את הצד הרע- התמסחרות ועליונות ההופעה על המוסיקה עצמה, בריטני היא למעשה פרפורמרית יותר מזמרת שזה, שוב, לא רע בכלל, אבל לא שופע איכות מוסיקלית. אבל לא נכון להגיד שפופ זה מוסיקה ריקה מתוכן, הן מוסיקלית והן בכתיבת המילים, יש מספיק תקליטי פופ שהושקעה בהם מחשבה ואיכות. כמו שאמרתי בהודעה הקודמת, מטאל זה לא רק צרחות ופופ זה לא רק חוסר משמעות, ושני הצדדים צריכים לשמוע וללמוד את הצד השני כדי להשמיע מילה כנגד.

Manic Subsidal

New member
לא הבנת משהו...

בקשר לחלק הראשון של התגובה... אז זהו שאי אפשר להגיד ההפך. לא על רוב המטאליסטים, גם כתבתי את זה בתגובה המקורית שלי שמטאליסטים בדרך כלל הגיעו אל המטאל אחרי שהפופ כבר הפסיק לדבר אליהם, והם מכירים את הפופ ויודעים בדיוק למה הם מעדיפים את המטאל עליו, ולכן יש להם אינדיקציה להשוות בין המטאל לפופ, אינדיקציה שלא קיימת את רוב הפופניקים ששוללים מייד את המטאל על סמך שוק ראשוני של "צרחות ותו לא". ואני לא מתעצבן... אני בכלל אוהב פופ, אני אוהב הכל. אבל אני שונא אר אנ בי... אר אנ בי זה חרא.

תגובה מעניינת

אבל שוב לא מדויקת אולי אתה ורוב המטאליסטים שאתה מכיר הגיעו ככה, אבל אי אפשר להכליל. ועובדה שאם אתה אומר שכל הפופ ורדרד קליל וחסר משמעות, אתה לא מכיר כל כך פופ, אלא רק זה שעכשיו מביאים לנו מול הפרצוף, כמו רוני או בריטני.

Manic Subsidal

New member
פיתחי את עיניי בבקשה

רוב המוסיקה באמ טי וי היא קלילה וחסרת משמעות... פופ או לא פופ אין לי בעיה עם חוסר משמעות בשירים, פשוט פופ לא מספק את הסחורה שאני מחפש גם מבחינות אחרות. ורוני זה חומר טוב
!

רוני זה חומר מצחיק ../images/Emo6.gif

וטוב? וול.. הפקה לא רעה בכלל. בחירת זמרת קצת פחות. ולא דיברתי בדיוק על הפופ באמטיוי, דיברתי על פופ מוסיקלי באופן כללי. אמטיוי, עם כל הכבוד לפורום, זה מאגר של בחירת 10 קליפים בחודש שאותם מראים בלי הפסקה... זה לא בדיוק דוגמא

dor307

New member
בגלל זה יש את MTV2

ותראה יש פופ אם משמעות (מדונה) יש רוק בלי משמעות (של להקה שחבר שלי שהוא "מטאליסט" קרא לי שיר שלהם שהם כותביים על כלב משתין [יכול להיות אם המום משמעות] שורב השיר זה לה לה לה לה לה הכלב משתין לה לה לה לה פיפי צהוב", אז שאלתי אותו אם יש מאחורי זה משמעות אז הוא הסביר שהלהקה הזאת פשוט מסוממים וחבל שככה כי אם הם לא היו מסוממים היה להם שירים יהםפ ואבל הם כן מסומימים ונהרסל הם כל השיר רק בגלל שהם מסומימ ואז הם שרים על פיפי צהוב של כלב חום בהיר אם נקודות שחורות רל הגב לה לה לה לה

נו בדיוק

לפעמים יש עומק מוסיקלי, ורדידות של מילים (נניח טוקסיק של בירטני, עם מילים מאוד בנאליות, אבל מוסיקה מאוד מאוד מיוחדת, כנראה שהיא החליפה למפיקים עם טעם מוסיקלי סופסוף P:) ולפעמים עומק של מילים עם מוסיקה בעלת אקורד אחד... (למשל יור קונגראדולישנס של אלאניס, שיר עם מילים חזקות מאוד ושלושה צלילים בפסנתר).

Manic Subsidal

New member
אין לי כוח להתווכח

לא הבנתם עד עכשיו... אתם לא תבינו גם אם אני אזיין את השכל שבוע תעשו חיים

ערן1987

New member
האמת,כל המטאליסטים לא קבועים כאן

בטח ראו את ההודעה בעמוד הראשי ונכנסו להגיב

dilan angel

New member
Whatever../images/Emo110.gif

הייתי מגיבה..אבל פשוט אין עם מי לדבר. שכל אחד יאהב מה שהוא רוצה

MoonLady

New member
מסכימה ומוסיפה מיני נאום ../images/Emo124.gif

קודם כל, כל אחד ומה שמדבר אליו. לדעתי אסור לשפוט אחרים על פי סוג המוזיקה שהם אוהבים. לדוגמא, זה שאני שומעת מטאל לא מונע ממני להיות חנונית חביבה (נניח..) במקום מטאליסטית-קשוחיסטית, כמו שהיה צפוי שאהיה; והעובדה שסלין דיון היא בין הזמרות האהובות עליי לא מונעת ממני לאהוב גם את סוזן וגה, טורי איימוס, פיונה תפוחי (..אפל) וגם את הפיקסיז, ולקינוח - הג'ינג'יות וארכדי דוכין. מוזיקה היא לא התחייבות. דבר לא מונע ממני לאהוב גם מטאל ["רעש עם התופים והגיטרות", "הכל צעקות שם"] וגם פופ ["ורדרד מתוק וחסר משמעות", "פופ זה לא מוזיקה זה 'גועל נפש'"] (וזאת למרות שפופ, מעצם הגדרתו, הוא כל מוזיקה מודרנית ומוכרת שהיא, כך שאין טעם להוציא לו שם רע כל כך רק כי זה עכשיו באופנה. ואגב, ההיפך מפופ הוא לא רוק - אלא אינדי), ויתר על כן - דבר לא מונע ממני לשנות את דעתי ואת סגנון המוזיקה האהוב עליי. זה לא הופך אותי לאדם יותר חכם, יותר שטחי או יותר עמוק. אנשים בוחנים את המוזיקה שלהם על פי קריטריונים שונים. כמעט אצל כל אחד תמצאו הגדרה אחרת ל"איכות", כך שאין טעם להתווכח על זה בכלל. יש אנשים שבוחנים את המוזיקה שיעדיפו על פי הליריקס - עומק מילות השיר, שיכול להגיע לפואטיקה בהתגלמותה (כמו למשל כשהלחינו את אלתרמן). יש כאלה שיעדיפו את הצלילים עצמם - מוזיקה שנכתבה בצורה מקצועית על ידי אנשים עם רקע עמוק בתחום, מוזיקאיים של ממש, ותבוצע ברמה של קונצרט (כמו כל מיני הרכבי רוק מתקדם למיניהם). יש כאלו שיבחנו אותה עפ"י הקול של הזמר/ת, על פי מקוריות התכנים, על פי המסר שמועבר, על פי יחסי ציבור שהזמר עשה או לא עשה לעצמו, על פי ההפקה, הקליפים, הריקוד, ההופעות... יש אין סוף קריטריונים, ומה שאין זו הגדרה קבועה ונכונה לקביעה מה איכותי ומה לא. אז פשוט חיו ותנו לחיות. (עמכם הסליחה על הטפת המוסר הקטנה הזו, אבל זה פשוט דרש
)

inbal287

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

זה נכון, לכל אחד יש את הטעם שלו ובאמת שאי אפשר לשפוט את הבנאדם לפי המוזיקה שהוא אוהב. הרבה פעמים קרה לי שאנשים ראו שאני כותבת בפורום בלו אז הם ישר התקיפו אותי על זה שאני סתם אוהבת פופ שלא מבינה כלום במוזיקה. אם הם היו מכירים אותי הם היו יודעים שאני לא פוסלת שום סוג של מוזיקה, אני אוהבת פופ כמו שאני אוהבת רוק ומטאל.. וכמו שאני אוהבת מוסיקה קלאסית. ואם תשאלו לדעתי, אנשיפ פוסלים ישר את הפופ בגלל זמרות כמו בריטני, שהוציאה לפופ פשוט שם רע... וחבל. אה ושאלה: אם אני רוצה להיות זמרת <וזה מה שאני רוצה להיות> אתם חושבים שעדיף לי לוותר על השיעור מוזיקה+פיתוח קול+כתיבת והלחנת שירים+נגינה ופשוט ללכת לרקוד ולחכות שאיזה מישהו יקלוט אותי רוקדת ויכניס אותי לאולפן הקלטות?.. זה כ"כ חבל שמפיקים הולכים ומסתובבים בחוגי ריקוד כדי לראות מי רוקדת מספיק יפה או מספיק באופן זנותי כדי למכור ולא מתייחסים בכלל לעובדה שהבנאדם לא יודע לשיר בכלל.... יש כ"כ הרבה אנשים מוכשרים שאף אחד לא רוצה להשקיע בהם וככה יוצא שאנחנו מקבלים אנשים "מוכשרים" כמו רוני/בריטני וכו'...

שיכחד הא..

הלוואי ויכולתי להזכר בדיסקים שממש מכפישים את המוסיקה... אני מסוגלת להביא כרגע רק את הדיסק השלישי (under rug swept) של אלאניס מוריסט שהורס לה לגמרי את המוניטין שרכשה לעצמה כיוצרת רצינית בשניים הראשונים המדהימים... הוא היה דיסק ממש...סתם... חסר עוצמות גדולות כמו בקודם... פשוט חבל. ואם כבר דיברו על דיסקים שצריך לשמר בעיתות של הרס, אז כל דיסק שהוא תיעוד של מוסיקה של באך (אוקי, לא קשור לאם טי וי, אבל תנו לי להנות
) וגם כל דיסק של ביורק- תופעה נפלאה!

למעלה