רמת המאמנים ב-NBA

כל הכתבה שלו לא רלוונטית

בלאט היה מאמן מתאים מאוד לקאבס ואז לברון ולאב נחתו, ברור שהוא נכנס לסיטואציה בלתי אפשרית. מה הקשר מכר את עצמו וכל הקשקוש מסביב של היחצון?!?!
הוא היה מאמן מאוד מתאים לקאבס של לפני לברון ולאב!!
אז עכשיו הוא בסיטואציה בלתי אפשרית למאמן רוקי . אז מה אודי הירש רוצה?!
וגם כמו שfatnoam(נראה לי שזה הוא) רשם בפייסבוק יש מצב שלברון משחק חרא בכוונה כי לו ולמארק ג'קסון יש אותו סוכן.
&nbsp

fatnoam

Active member
זה אני

rapgamer4ever

New member
לדעתי כתבה ארסית ומיותרת

1. בלאט לא היה אמור לנחות בקונטנדרית אלא בנמושה מזרחית שמשחקת ללא שיטה או משמעת. זו הסיטואציה שהתאימה לשני הצדדים, מה שקרה לאחר מכן ממש לא היה בתכניות של אף אחד, כולל אותו "צוות יח"צ" מסתורי שבלאט מעסיק.
&nbsp
2. הרוב הגדול זוכים למשרת אימון ב-NBA אחרי שהיו עוזרי מאמן כמה שנים. בטח שאין להם את הרזומה או הקבלות של בלאט. נכון שאירופה זה לא NBA אבל בשניהם משחקים כדורסל תחרותי ברמה גבוהה ואני ממש לא חושב שעוזר מאמן הוא דמות לגיטימית יותר להוביל קונטנדרית לעומת דיוויד בלאט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה רבה לך אורי הירש

הזכרת לי למה אני לא קורא כתבות בוואלה/ספורט 5/ONE וכל השאר.
&nbsp
הרבה זמן לא קראתי כתבה כל כך דבילית.
&nbsp

TheReturn23

New member
כתבה דבילית וצהובה

בכלל לא אוהב את הכתב הזה ולא מסכים עם דעותיו (שמלאן הזוי)ודרך אגב גם הירש היה מאמן כדורסל בקט סל.

TheReturn23

New member
זאת פתיחת העונה הגרוע ביותר של לברון מאז שהוא רוקי

הקבוצה מתפרקת בקלות ומבולבלת בפרקים גדולים של המשחק, לא מאשים את בלאט הוא יודע לאמן ויש לו הצלחות רבותהשחקנים הראשיים (לברון בעיקר) כנראה קשה להם להשמע למאמן שהגיע מנקודת מבטתם משום מקום ולא מכבדים אותו.

לברון חייב להתאמץ גם כשלקבוצה הולך רע מאוד

רק ככה אולי השחקנים יילכו אחריו וכל הכימיה תשתנה

Executioner

New member
הודעה מעניינת, מסכים עם הרוב

אז נכתוב איפה שאני לא מסכים או שיש לי להוסיף.

סטן ואן גאנדי הוא אחד מאכזבות העונה. הוא היה אמור לחבר חבורת שחקנים שעל הנייר טובה. אבל כרגע זה נראה רע מאוד, אם באורלנדו הוא קיבל ממני קרדיט על כך שהתאים שיטה לחומר השחקנים, בדטרויט זה כרגע לא קורה.

סטיב קר קיבל סך הכל קבוצה טובה. קשה לא להודות שגולדן סטייט נראים אפילו יותר טוב אבל לא בטוח שהקרדיט לקר או לחזרה של בוגוט.

אני חושב שהספקטרום של ווגל נע בין רע לבינוני, זה לא רחב יתר על המידה. הוא מאמן הגנתי, מקובע שמאמן קבוצה אבודה. על העונה הזו לא נשפוט אותו. אבל כמו שכתבת על ברוקס, אולי הוא גם היה צריך ללכת הביתה.

אני אנצל את ההודעה הזו להתנצל לאוהדי ספולסטרה, מיאמי נראת מצויין בהתחשב שמה שקרה לקבוצה. קשה לי לתת קרדיט למאמנים של קבוצות של פעם בדור כמו בוסטון, מיאמי וכל קבוצה שפיל ג'קסון אימן. אבל ספולסטרה, להבדיל מריברס, לפחות עד עכשיו מוציא ממיאמי יותר ממה שאני ציפית.

קייסי להיט...טורונטו להיט.

למעלה