רמת המאמנים ב-NBA

לגבי סמארט

לדעתי הצנועה לפחות , הם בחרו בו כי הוא נחשב לשומר מעולה , ובשביל לתת הרבה דקות לסאלינג'ר ואוליניק המבטיחים {מה גם שהגנת הפוסט של ראנדל היא כמו הגנת הפוסט של קווין לאב...}.

Puskas

New member
עם כל הכבוד לאוליניק

לא היו מוותרים על פוטנציאל כמו רנדל בשבילו..
אם הם היו מחליטים שרונדו יקבל מקס' אז הם היו הולכים על רנדל כי הקו הקדמי שלהם בעייתי מאוד.
הם הלכו על סמארט כי הם רוצים לקדם אותו לחמישייה וכל עוד רונדו שם, זו בעיה.
לא ניראה לי שהם מעוניינים עכשיו לשחק 5 שנים עם רונדו-סמארט-בראדלי באותו סגל.

מוותרים על פוטנציאל כמו רנדל

בשביל שחקן כמו סאלינג'ר.
ולמה שלא יהיה בסגל של בוסטון את הטריו רונדו-סמארט-בראדלי? שנים בוסטון נסמכה על ההגנה והשלושה האלו הם שחקני הגנה מעולים.

Puskas

New member
2 סיבות

1. לא יכולים לשחק ביחד כי שלושתם גארדים נמוכים ואף אחד מהם לא יכול לאלתר בעמדה 3, לשלושתם אין ג'אמפר איכותי והטווח שלהם קצר מאוד ומאחר ובראדלי לוקח 8 מ' לעונה ורונדו ייקח 15 מ' בערך אז ברור שאף אחד לא מהם לא יעלה מהספסל.. מי כן יעלה? הרוקי שבא מדראפט סופר עמוק ושזה יהיה בזבוז להרים אותו מהספסל ל-20 דקות לערב בקושי..

2. ברגע שסמארט יסיים חוזה רוקי, הוא ידרוש (ויקבל כנראה) משהו סביב ה-16-17 לעונה (זה יהיה תחת חוקי השכר החדשים) ואז מעשית בוסטון תחזיק שלושה שחקנים שלא יכולים לשחק כולם ביחד אבל עולים 40-42 מ' דולר! זו כמעט חצי תקרה למען השם.. לא הגיוני כשבשאר העמדות הם ריקים לאללה..

אגב, מבחינת היגיון אם אני מגיע לדראפט כל כך איכותי עם בחירה 6 ובסגל יש לי גארד דומיננטי ובכיר כמו רונדו שאני רוצה להשאיר לעוד כמה שנים ולידו יש לי סטופר הגנתי שכרגע החמתי על 8 לעונה ל-3 שנים אבל במקביל הקו הקדמי מביך למדי בעומקו אז ברור שאני מעדיף גבוה..
אם בחרתי את סמארט זה כי אני מייעד לו מקום בחמישייה וזה אומר שבראדלי או רונדו חייבים ללכת.. בראדלי יישאר כי הרגע סגר חוזה אז רונדו יילך כי יש לו ערך טרייד ואני אוכל לנסות להשיג תמורתו את הגבוה שחסר לי.

אתה מפיל את השילוב כי בעוד 4 שנים סמארט יקבל כסף?

רונדו כבר יהיה בן 33, ובראדלי כבר יסיים את החוזה שלו.
&nbsp
מספיק עם ההייפ המוגזם, אין שום סיבה להאמין כרגע שסמארט עומד לקבל 200 מיליון בעוד 4 שנים. פרוספקטים מבטיחים ממנו כבר נכשלו. שלא תבין אותי לא נכון, זה יכול לקרות, פשוט כבר עכשיו לחתוך חצי קבוצה כי יש רוקי אחד שאולי בעוד כמה שנים יהיה ברמה של רונדו (ואולי לא) זה לא החלטה חכמה בעיני.

Puskas

New member
אבל בחרו אותו בשביל זה..

תבין דבר אחד, הסלטיקס לא החתימו איזה FA צעיר ואמרו "טוב בואו ניראה מה יהיה איתו אם הוא יעמוד בציפיות אז נעיף את רונדו בשבילו"..
הם בחרו את סמארט בגישה של להתחיל להריץ אותו כבר מעכשיו, הם מאמינים בו מאוד וכל זמן שרונדו-בראדלי שם ומשחקים 30 דקות לערב כל אחד, זה לא משאיר לו מספיק זמן בשביל לבלוט..
עוד 4 שנים סמארט יתחיל לקבל כסף אלא שאם הוא לא יתחיל לרוץ בחמישייה עד אז, הוא לא יוכל לממש את הפוטנציאל שלו וחבל.
יש לסלטיקס שני גארדים טובים, הם היו צריכים גבוה.. לדעתי אם הם לקחו את סמארט זה כי הם מבינים שרונדו מתעקש על מקס' והם לא רוצים לשלם את זה..
מה יקרה אם רונדו בסוף יגיד שהוא מוכן לקחת 14-15 בלבד? לא יודע.. תהיה להם דילמה.

הם לקחו את סמארט כי בד"כ בבחירות גבוהות ב-NBA

ובטח ובטח כשמדובר בקבוצה בבנייה, מאמינים בכישרון לפני התאמה. כלומר לוקחים את השחקן הכי טוב על הלוח ואחרי זה דואגים לאיך זה מסתדר. איינג' אוסף נכסים. הוא יימצא את הטרייד המתאים אחר כך.
&nbsp
במקרה דומה, איינג' שלח חצי קבוצה כולל בחירות דראפט מעולות (ג'ף גרין ובחירה שיכלו לקחת בה את סטפן קארי) בשביל להתמודד על אליפות בטרייד ההוא על גארנט וזה אחרי שהיה נראה שעידן פירס כבר גמור.

rapgamer4ever

New member
אני מסכים עם פושקאש בנקודה הזאת

בחירה 6 בדראפט בכל זאת שונה מבחירות 1-2 ואולי 3 שבהן העדיפות היא פשוט לקחת את השחקן הכי טוב. אני חושב שהצעדים של בוסטון בקיץ אותתו על כך שהם לא חושבים שרונדו ימשיך בקבוצה לאורך זמן. לא סביר בעיני לקחת בבחירה 6 שחקן שסט היכולות שלו לא מאפשר לו לשחק יחד עם ה"פרנצ'ייז פלייר" שלך. סמארט הוא גארד הגנתי שלא קולע מבחוץ, בחירה משונה מאוד בהתחשב בכך שרונדו הוא הכוכב ובראדלי בדיוק חתם ל-4 שנים.

אני גם חושב שזה היה הכיוון הכללי,

אבל זה לא אומר שמרגע שהם לקחו את סמארט, זורקים את רונדו בלי תמורה נורמלית. רוצים קודם כל לראות איך רונדו נראה, כי ברור שאם הוא חוזר לשחק כמו לפני הפציעה יש לו תקרה גבוהה מאוד. רוצים לראות מה יכולים לקבל עליו, ואיך סמארט מתמודד בתור רוקי. ויש עוד הרבה משתנים מעבר לזה שסמארט הוא בחירה גבוהה בדראפט איכותי ולכן מיידית הופך את רונדו למיותר.

liron1311

New member

הסלטיקס לקחו את השחקן הכי טוב על הלוח בבחירה השישית. מה רנדל היה עוזר להם? עוד PF עם ידיים קצרות שלא יכול להגן על הסל? הוא בדיוק על המשבצת של סאלינג'ר. ונשאר עוד לראות אם סמארט יכול בכלל לשחק PG בליגה הזו, הוא בולדוג בהגנה אין ספק אבל לדעתי יכול לשחק גם ליד רונדו. או להיות חלק מטרייד להביא SF או סנטר בעתיד. אתה לוקח את השחקן הכי טוב על הלוח ומנסה לצבור כמה שיותר נכסים כדי להשתמש בהם לבנות את הקבוצה, לא חושב על עמדות. במיוחד שרנדל (היחיד שאולי נחשב ברמה של סמארט בבחירה השישית) לא מתאים בכלל בפרונקורט הנמוך של הסלטיקס.
&nbsp
מוכן להתערב שרונדו נשאר עד סוף העונה ולא אופתע גם אם יישאר בעונה הבאה

Puskas

New member
אין מצב שג'ימי וקוואיי עוברים קבוצה

דבר ראשון ג'ימי חייב לשחק בשיקגו שנה הבאה.. בין אם יחליט להאריך חוזה ויתחיל להרוויח שכר אמתי בעונה הבאה או בין אם יחליט לעשות מעשה מונרו ולשחק עוד שנה על חוזה רוקי, בכל מקרה שנה הבאה הוא בבולס לשנה חמישית.
קוואיי לא יעזוב את הספרס, הוא יודע שהסיטואציה הכי טובה בשבילו היא שם, גם אחרי שטימי ומאנו יעזבו, לספרס עדיין תהיה קבוצה יותר טובה מהסלטיקס ולא פחות חשוב, מאמן על שאין בשום מקום אחר (מלבד שיקגו אבל אולי זה רק אני כי אני משוחד לבולס חח).
הסלטיקס לדעתי לא צריכים לחפש חבר'ה כמו ג'ימי וקוואיי כי יש להם משלימים מצוינים שיודעים לשחק הגנה (סמארט, בראדלי, אוליניק) וכאלו שהם בכללי משלימים טובים וצעירים (סאלינג'ר בעיקר). הסלטיקס צריכים לחפש שחקן רציני שיוביל את הקבוצה, סוג של אל ג'ף בשרלוט.
כמדומני שמארק הופך חופשי בקיץ ולמרות שאני חושב שהוא יעדיף את ממפיס, אי אפשר לדעת.. זיבו מזדקן ואולי מארק יקרא את המפה ויחליט שעדיף לו לחבור לקבוצה הצעירה והמבטיחה בבוסטון מאשר להמשיך בממפיס.
אם הוא ירצה לבוא לבוסטון אז הם צריכים לתת לו מקס', 5 דירות, 10 מכוניות, גיישה יפנית פרטית וכל דבר אחר שירצה והעיקר להחתים אותו.. הוא גם יהיה עוגן הגנתי אבל גם ישפר להם את כל משחק ההתקפה.

Reutk

Active member
יהיה להם קשה להשיג את מארק, גם כי הרבה קבוצות מעוניינות בו.

וגם כי הוא כמעט בטוח יעדיף להישאר בממפיס, הוא מאוד אהב את המקום. הוא גם למד בתיכון באזור וההורים שלו אאל"ט עדיין גרים שם.

DARKSEID

New member
אתם רצינים? למה שיממנו אותה ומה בדיוק מעורר בה חלחלה?

למעלה