אין מצב שג'ימי וקוואיי עוברים קבוצה
דבר ראשון ג'ימי חייב לשחק בשיקגו שנה הבאה.. בין אם יחליט להאריך חוזה ויתחיל להרוויח שכר אמתי בעונה הבאה או בין אם יחליט לעשות מעשה מונרו ולשחק עוד שנה על חוזה רוקי, בכל מקרה שנה הבאה הוא בבולס לשנה חמישית.
קוואיי לא יעזוב את הספרס, הוא יודע שהסיטואציה הכי טובה בשבילו היא שם, גם אחרי שטימי ומאנו יעזבו, לספרס עדיין תהיה קבוצה יותר טובה מהסלטיקס ולא פחות חשוב, מאמן על שאין בשום מקום אחר (מלבד שיקגו אבל אולי זה רק אני כי אני משוחד לבולס חח).
הסלטיקס לדעתי לא צריכים לחפש חבר'ה כמו ג'ימי וקוואיי כי יש להם משלימים מצוינים שיודעים לשחק הגנה (סמארט, בראדלי, אוליניק) וכאלו שהם בכללי משלימים טובים וצעירים (סאלינג'ר בעיקר). הסלטיקס צריכים לחפש שחקן רציני שיוביל את הקבוצה, סוג של אל ג'ף בשרלוט.
כמדומני שמארק הופך חופשי בקיץ ולמרות שאני חושב שהוא יעדיף את ממפיס, אי אפשר לדעת.. זיבו מזדקן ואולי מארק יקרא את המפה ויחליט שעדיף לו לחבור לקבוצה הצעירה והמבטיחה בבוסטון מאשר להמשיך בממפיס.
אם הוא ירצה לבוא לבוסטון אז הם צריכים לתת לו מקס', 5 דירות, 10 מכוניות, גיישה יפנית פרטית וכל דבר אחר שירצה והעיקר להחתים אותו.. הוא גם יהיה עוגן הגנתי אבל גם ישפר להם את כל משחק ההתקפה.