רמת המאמנים ב-NBA

liron1311

New member
וואי הרגו אותי אתמול

בדקות האחרונות מול פורטלנד, מריצים רק תרגילים שמפנים את סאלינג'ר לשלשות. פיתח יופי של טווח אבל עדיין שחקן של 25% משם. אני חושב ש5 התקפות רצופות או שהוא לקח שלשה או שבראדלי (פוגע ב30% השנה). אופציה אחת. בלי סאלינג'ר בפוסט או שדווקא אוליניק, הקלעי הכי טוב על המגרש (בבוסטון) ייקח את הזריקות. משהו לגרין, פיק אנד רול עם רונדו...
&nbsp
זה אגב עבד וצמצם יתרון 12 ל4 בדקות האחרונות אבל כבר היה מאוחר מדי ואת ה3 שלשות האחרונות כבר החמיצו...
&nbsp
אבל כן, העונה כאילו הפוכה משנה שעברה. מגיעים לזריקות קלות, פוגעים וההתקפה זורמת לרוב אבל ההגנה נוראית. חוץ מאתמול אגב, נתנו את המשחק ההגנתי הכי טוב שלהם השנה - המון מאמץ ורוטציות מושלמות. הצליחו לעצור את פורטלנד על 94 שזה יחסית יפה. דווקא בהתקפה לא פגעו בכלום.
&nbsp
יש לסטיבנס מה ללמוד אבל כל עוד לא מתפנה איזו משרה בדיוק או אינדיאנה אני אופטימי.

בקשר לסטיבנס

במכללת באטלר , הוא בנה קבוצה עם הגנה מטורפת , וגם עכשיו רואים שהוא מנסה להנחיל את שיטת ההגנה שלו לקבוצה . לדעתי מה שבאמת חסר שם זה עוגן הגנתי רציני בקו הקדמי שלהם , ובדראפט הקרוב הם ימצאו להם אחד כזה {קאולי סטיין יודע לעשות עבודות הגנתיות כמו שצריך , מונטרזל האראל שחקן מטורף שיכול גם להתפתח לעוגן הגנתי והתקפי רציני לצד אוליניק או סאלינג'ר , דקארי ג'ונסון עשה עליי רושם חיובי כשחקן הגנתי והתקפי טוב} . ביחד עם ההתקפה המצויינת שלהם , והעובדה שג'ימי באטלר וקוואי לאונרד יהיו חופשיים בלתי מוגבלים בקרוב , ולבוסטון יהיה את הכסף והשחקנים לשכנע אותם לבוא , והגרזנים בקו האחורי רונדו-סמארט-בראדלי , בוסטון תהיה מועמדת חזקה לאליפות בשנה שנתיים הקרובות {החל משנה הבאה}.

rapgamer4ever

New member
וואו וואו וואו

אהבתי את מה שכתבת עם המשפט האחרון.
באטלר ועל אחת כמה וכמה קוואי לא הולכים לשום מקום. בניגוד למה שכתבת הם כן יהיו פרי אייג'נטס מוגבלים. הפרי אייג'נט הלא מוגבל שדוקא יש סיכוי שיעבור קבוצה הוא רונדו.
דבר שני- אפילו אם אחד מהם היה מצטרף לבוסטון הם עדיין רחוקים מאליפות. הם אפילו לא קבוצת סף פלייאוף במזרח כרגע. זה מה שמתחבר לדבר השלישי שרציתי לומר- קבוצות של 30 ניצחונות לא הופכות בין רגע למועמדות חזקות לאליפות.

כמה דברים

א.סוכם בין הסוכנים של ג'ימי באטלר שהוא מסיים חוזה השנה ולא ממשיך את ההתקשרות . אם הוא ידע לנצל את זה נכון , הוא יוכל לחתום על הצעת הענות בסוף העונה הזו ואז בסוף העונה הבאה הוא יהיה חופשי בלתי מוגבל . אבל זו דעתי בלבד . בינתיים הוא כבר הכריז שהוא בעונת חוזה , והוא שבר את הכלים ביחד עם הסוכנים שלו את עניין חידוש החוזה שלו.
ב.גם לקוואי יש בעיות עם חידוש החוזה ולא בטוח שהוא יישאר עם פופ . אבל בינתיים זה רק שמועות ולא ייצא משהו רשמי.
ג.בקיץ הזה מתפנים לבוסטון כמה חוזים כבדים כמו החוזים של באס ות'ורנטון , ואם איינג' יבנה לרונדו קבוצה נורמלית , אם סנטרים קצת יותר נורמליים מטיילר זלר , אז הוא יישאר.
ד.בוסטון מתחברת לאט לאט . זה תהליך ממושך , ובינתיים מה שחסר לבוסטון זה עוגן הגנתי והם יכולים לחלום על הגנה פרפקט כמו שהיו לקבוצות בוסטון השונות לדורותיהן.

rapgamer4ever

New member
תגובה

א. לג'ימי באטלר אין שום אינטרס לבחור ב-qualifying offer אלא אם ממש ממש בוער לו לברוח מהבולס (זה לא המצב). הוא סתם יפסיד מזה כסף. חוץ מזה שאפילו במקרה הדמיוני שיבחר ב-QO הוא עדיין יהיה שחקן הבולס בעונה הבאה.
ב. אין שום בעיות עם קוואי והוא יחתום על חוזה מקסימום בקיץ הקרוב. הספארס רצו שקוואי יחתום על פחות ממקסימום והוא לא נענה, כל ה-levrarage אצלו ואין ספק שהוא יוכל לקבל מקסימום. הספארס עדיין לא החתימו אותו כי יש יתרונות פיננסיים מסוימים בכך שהוא עדיין לא רשום בספרים כשחקן של מקסימום אלא כ-RFA.
ג. יכול להיות שרונדו יעבור בטרייד עוד במהלך העונה. בכל אופן אין ביטחון שהוא ישאר סלטיק, הקבוצה הזאת בבנייה כבר כמה שנים והיא לא מתקדמת מספיק מהר בכדי להיות אטרקטיבית בעיני כוכב בפיק של הקריירה.
ד. בוסטון אכן מתקדמת לאט לאט, חסרים לה עוד הרבה דברים. היא ניצחה 25 משחקים בעונה שעברה והעונה תנצח בערך 30. המרחק שלה מאליפות הרבה יותר גדול ממה שאתה מתאר.

עוד פעם כמה דברים

א. לא אמרתי שזה מה שבאטלר יעשה . מה שהוא עושה זה לתת עונת חוזה בשביל להשיג חוזה טוב בקבוצה אחרת . הוא רצה 13.5 , והנהלת הבולס הסכימה רק ל-11.5 , אז הוא מחפש לו קבוצה אחרת . הפלא ופלא , לבוסטון בעונה הבאה מתפנים לפחות 15 מליון דולר מהחוזים שייגמרו בסוף העונה של ברנדון באס ומרכוס ת'ורנטון {החוזה של באס שמסתיים , 6.9 מליון דולר , החוזה של ת'ורנטון , 8.58 , זה קצת יותר מ-15} . עקרונית יש להם את הכסף לתת לבאטלר מקסימום לשחקן בוותק שלו {מקסימום לשחקן בוותק של באטלר זה משהו כמו 15-16 מליון בשנה , נכון?}.

ב.קוואי לא ידוע מה הולך שם מאחורי הקלעים , אז אני לא יכול לתת לך דעה שמבוססת על כל הדברים האמיתיים {מה הולך בין קוואי להנהלה , השמועות בעניין פרישה של טימי לחוזה של קוואי וכו'} . כמו שאמרתי גם מקודם , לבוסטון עומדים להתפנות לא מעט שלמונים בסיום העונה הזו , וכפי הנראה גם ג'ף גרין {בעל חוזה של 9.2 מליון דולר} או יועבר בטרייד לקבוצה אחרת או שינצל את אופציית היציאה שלו למצוא קבוצה שתתן לו קצת יותר כי הוא נותן עונת חוזה לא רעה , כך שלא מעט שלמונים עומדים להיות לסלטיקס בסוף העונה הזו.

ג.כמו שציינתי בסעיף הקודם , לסלטיקס עומד להתפנות הרבה כסף בתקרה להחתמה מחדש של רונדו.
אני מניח שאיינג' ינסה להביא אליו כוכב , במיוחד כששמות כמו מארק גאסול , דיאנדרה ג'ורדן ולמרקוס אולדריג' מסיימים חוזה בסוף העונה הנוכחית.
ד.אני לא יודע מה איתך , אבל ממה שאני רואה לבוסטון חסרים שני עוגנים הגנתיים ואולי עוד סמול פורוורד טוב והם יכולים לרוץ קדימה {במיוחד שסטיבנס הוא בעיקרון מאמן הגנה} עם התקפה מעולה.

rapgamer4ever

New member
תגובה אחרונה

כי אני מרגיש שזה קצת חוזר על עצמו:
א. לא ברור מאיפה האמירה שבאטלר מנסה להשיג חוזה טוב בקבוצה אחרת. הוא רצה 13.5 ויקבל גם יותר מזה בעקבות השיפור שהוא מפגין. אבל נחש מה? הוא פרי אייג'נט מוגבל והמשמעות היא ששיקאגו יכולה להוות כל הצעה שהוא יקבל.
דבר שני- הלכתי ובדקתי את מצב התקרה של בוסטון. אין להם כסף להחתים שחקן בסדר גודל של באטלר בשנה הבאה. כרגע יש להם מחויבות ל-42 מליון דולר. אם רונדו יחתום הוא ירוויח בסביבות 15 מה שמשאיר להם בערך 10 מליון דולר פנויים.
&nbsp
ב. קוואי גם RFA והספארס ישוו עליו חוזה מקסימום, אין בכלל על מה לדבר.
חוץ מזה כאמור לבוסטון אין אפשרות להציע לו מקסימום אלא אם ג'ף גרין אכן יבחר לצאת מהחוזה. לדעתי הוא דוקא לא יבחר בכך כי כרגע הוא לא שווה יותר מה-9 מליון שיקבל, מה גם שבקיץ 2016 תהיה אינפלציה מטורפת כי תקרת השכר תעלה באופן משמעותי. כדאי לו יותר לצאת לשוק השחקנים החופשיים ב-2016.
&nbsp
ג+ד. כבר התייחסתי לדברים. שווה להוסיף שלדעתי בוסטון תעשה טרייד משמעותי השנה והפיירול שלהם הולך להראות אחרת בקיץ.
&nbsp

billc

New member
אני מאוד אוהב את רונדו, אבל קשה לי להאמין שיחתימו אותו על 15

לעונה, או שהם יוותרו עליו, או שיציעו חוזה של 12 לעונה, בכל מקרה יש לי הרגשה שדני מתכוון לעשות עליו טרייד במהלך העונה

Puskas

New member
זה או טרייד באמצע העונה

או לתת לו את מה שהוא רוצה.. אין משהו באמצע..
הם לא יחכו איתו עד הקיץ בלי טרייד אם הם יודעים מראש שמה שהם מוכנים לתת זה פחות משמעותית ממה שהוא רוצה לקבל..
הם גם לא יגיעו איתו לקיץ במידה והם יודעים שרוב הסיכויים שהוא עוזב בחינם..
אם מעכשיו הם החליטו שהם לא מוכנים לתת לו יותר מ-12 לעונה והם יודעים שהוא בכיוון של 15 בערך (הוא התבטא לדעתי לפני כמה חודשים שהוא רוצה מקס' בכלל אבל זה לא ריאלי) אז ברור שזה או טרייד באמצע העונה בשביל לחלץ עליו משהו או לאבד אותו חופשי בקיץ שזה חבל.

אגב.. אם באמצע העונה הם לא יקבלו הצעות רציניות עליו אלא כל מיני שחקנים שוליים שיתקעו להם את התקרה שנה הבאה או כל מיני בחירות דראפט נמוכות יחסית אז אולי שווה לטחון אותו עד סוף עונה ושיילך בחינם מאשר לקבל עליו תמורה לא טובה.

לא מדויק

יכול להיות שהם מעריכים שבשוק החופשי הוא יסכים לחתום חזרה תמורת סכום כלשהו אבל בסופו של דבר קבוצה תזרוק עליו יותר ובוסטון תישאר בלי כלום. ברור שאם הוא מצפה לקבל 20 מיל' ובוסטון מוכנה לתת רק 10 אז אין מה לדבר ובוסטון יישלחו אותו אבל כנראה שהמספרים טיפה יותר קרובים.

Puskas

New member
אחי..

http://www.boston.com/sports/basket...max_contracthow_much_would_that_cost_the.html

http://greenstreet.weei.com/sports/...l-rajon-rondo-requested-100-million-contract/

http://bleacherreport.com/articles/...wants-to-remain-with-boston-celtics-long-term

הבחור רוצה מקס'.. זה בערך 20-21 מ' דולר לשנה.. מה זה אומר שהסלטיקס קרובים? הם מוכנים לתת 17 נניח? אולי 16? אז זה חוזה מאוד כבד.. לא חושב שזה הכיוון של הסלטיקס.. מה שאני כן חושב זה שרונדו יקבל בהחלט קרוב מאוד למקס' בשוק החופשי.

אני מסכים שאם הפערים גדולים מידי אין מה לשמור עליו

אבל השאלה היא אם זה באמת המצב. מי האולסטאר האחרון שחתם בבוסטון כשעוד היה אולסטאר? זה אולי מועדון עם היסטוריה בשוק גדול והכל אבל בדיעבד כוכבים פשוט לא חותמים שם. אני לא חושב שהם יוותרו עליו כל כך מהר, עובדה שלא ויתרו עליו עד עכשיו. אם יגיע טרייד טוב איינג' לא יהסס, אבל בנתיים זה לא קרה.

Puskas

New member
אין מצב שרונדו מחדש חוזה

ובמקביל ג'ימי מקבל 13.5 בבוסטון..
לסלטיקס יהיו 20-22 מ' דולר פנויים בקיץ הקרוב.. רונדו ירצה לפחות 15 לעונה וזה משאיר 5-7 פנויים..
מאיפה יהיו 13.5 לג'ימי?
גם אם רונדו עוזב, לא הייתי משקיע 13.5 בג'ימי.. זה לא משתלם כי הוא לא כוכב מוביל ולא יהיה.
הסלטיקס כפי שאמרתי צריכים לחפש לתת מקס' לכוכב רציני שיוכל להוביל אותם ואז קיץ אחרי זה כשגרין וג'ראלד וואלאס יורדים מהפיירול, להתחיל לבנות סביבו משהו איכותי.

billc

New member
ראית מי הפרי אג'נטס הקיץ? יש לבוסטון כלכך הרבה אופציות לרדוף

אחריהם, למה שהם שישרפו את הכסף שלהם על רונדו מבלי לפחות לנסות להשיג דברים אחרים

http://hoopshype.com/free_agency_2015.htm

יותר בכיוון של ה-30 מליון פנויים

קודם כל תזכור שצריך לשלם קנס רק מ-75 מליון דולר בתקרת השכר ומעלה , וזה בלי שיחתכו שחקנים עם חוזים בלתי מובטחים כפרסלי ופבראני , טרייד שיגיע יותר כפי הנראה מכיוונו של גרין {שחקן כנף משלים סולידי , OKC צריכים אחד כזה} והעובדה שהחוזה של וואלס ייגמר בסוף העונה הבאה , ופילי תשמח על כל הזדמנות להפסיד יותר.

Puskas

New member
20 מ' דולר

אתה לא יכול לתת חוזה על חשבון ההפרש שבין תקרת השכר לגבול שממנו משלמים קנס..
מרגע שהגעת לתקרה אתה יכול לתת רק חריגות או חוזי מינימום ברמת העיקרון.

בוא נתחיל שיהיה 21 מליון דולר פנויים לאיינג'

וזה עוד לפני שיהיה טרייד על גרין , או שגרין ישתמש באופציה שלו {מהסיבות שרשמתי קודם} וייצא מהחוזה שלו על סך 9.2 מליון דולר . אני לא רואה אותו נשאר בבוסטון בשנה הבאה . רונדו , גם רוצים שהוא יישאר , גם ייתנו לו את הכסף שהוא רוצה {לעומת גרין} , ולפי דעתי איינג' גם יינסה לתת לו סיבות להשאר.
וואלס יתקבל בברכה בפילי שתשמח לשלוח עוד טרייד אקספניישן ולהביא שחקן גרוע נוסף לקבוצה שלה.
כל הנתונים בנוגע לתקרת השכר , החוזים והמשכורות של שחקני בוסטון לקחתי מפה-[URL]http://www.orangeball.co.il/%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%95%D7%AA/%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%9F-%D7%A1%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%A7%D7%A1/[/URL]

Puskas

New member
אבל זה הכל בתיאוריה

אולי ג'ף גרין ירצה לעזוב אבל יותר הגיוני שירצה להישאר (במסגרת תקרת שכר של 66 מ' דולר אף אחד לא ישלם לו יותר מה-9.2 שמחכים לו בסלטיקס שנה הבאה, לעומת זאת הגיוני שהוא יקבל לפחות את זה במסגרת תקרת שכר של 86 מ' דולר וזה מה שיהיה קיץ אחד אחרי).
אולי פילי ירצו את וואלאס (הם יכולים לשלוח תמורת החוזה שלו כל דבר.. כולל שחקנים של מיליון דולר לשנה) אבל אולי לא..
לגבי רונדו-בשביל מה בחרו את סמארט בדראפט? אם בנו על רונדו והחתימו את אייברי בראדלי על חוזה גדול, אז בשביל מה סמארט?
הרי בבחירה 6 עוד היה על הלוח את ג'וליוס רנדל, שחקן גבוה שזה משהו שהרבה יותר חסר להם.. אז למה סמארט אם לא בשביל להחליף את רונדו..
כל הרמזים והצעדים של הסלטיקס מצביעים על כך שרונדו בדרך החוצה (ובצדק לטעמי, מרגע שהחליטו לפרק את הביג 3 ולבנות מחדש, רונדו חייב היה ללכת גם) ושסמארט הוא רכז העתיד שלהם ויקבל בלעדיות על המקום בחמישייה החל מהעונה הבאה.
גרין ייצא מהחוזה? ספקולוציה.. וואלאס לפילי? ניחוש בשלב הזה..
כרגע יהיו להם 22 מ' דולר מובטחים וזהו.. אם וואלאס יילך לפילי וגרין ייצא מהחוזה אז יהיו להם 40 מ' דולר.. אבל בינתיים יש להם 22 לא כולל רונדו שאם יחתום ישאיר אותם עם 6-7 מקס' שזה כלום בשלב הזה.

למעלה