אביתר777777777777777
New member
חובש !!! איפה אתה ??? תדאג שהכינוי
"חובש מוטס" יהפוך ל..."פורום מוטס" !!! ההצעה של מאירק'ה טובה מאוד. כמובן שהקבוצה תהיה רק שלנו כלומר חברי פורום תח"צ ו...נשותינו
. ליילנד - תכיני מזוודות !!! חובש: הלכת לישון ? קום אינגל'ה ! אין זמן !
חובש !!! איפה אתה ??? תדאג שהכינוילא מפחידים יונה ביין -![]()
קורה לי שכשאני נוסע עם קבוצה להדרכה בכרתים, לפני הנחיתה באים אנשים להביט בי, מסתבר שסיפרו להם שעם ההתקרבות לכרתים אני מתחיל לחייך כי זה בית שני שלי. ברגע שתחליטו שזה רלוונטי, תודה על ההצעה אבל אין לנו זמן לבזבז יום וחצי לכל כיוון בספינה כאשר הטיסה שעה וחצי, אוכל לחבר את חובש עם הסוכן בפתח תקוה שאותו חיברתי עם סוכנים חברים בכרתים והמחיר צולל פלאים, וקחו בחשבון שלטיסה בחודש מאי יש להתחיל את הנושא כבר ממרץ, אוטוטו. הסוכן בפתח תקוה הוא היחידי בכל הארץ (חברת פרוגרס) שמוכן לקבל את תנאיי שהם בלי אופצ'יונאלים (שוד מטיילים) כל ההוצאות כלולות בתשלום, וכן שאני קובע את המסלול ולא איזו פקידה שלא מבינה דבר או סוכן שמחפש למרוח. רק מי שלא כל כך מבסוט אלו נהגי האוטובוס בכרתים, שרואים שאני המדריך, יודעים שלא יכולים לסבן אותי והם יוצאים ליום עבודה ולא סתם להביא את התיירים לשנים שלושה אתרים בכבישים הראשיים וזהו, כי אני קובע מה יהיה ולא הם![]()
"חובש מוטס" יהפוך ל..."פורום מוטס" !!! ההצעה של מאירק'ה טובה מאוד. כמובן שהקבוצה תהיה רק שלנו כלומר חברי פורום תח"צ ו...נשותינו