רי-דראפט 2003-2005 השלב השני

Or Amit

New member
מה אתה קטנוני?

האמת שפשוט ניסיתי לחלק את השחקנים לפי דרגות גם. אני לא חושב שאם גריינג'ר היה יחד עם דנג, איגי, ווסט, הווארד, ג'וש ולברון הוא היה עובר שלב. כאן הוא קיבל 15 מ-16 קולות. ניסיתי לחלק את זה לפי דרגות שוויון. לא תמיד זה אפשרי, אבל היה שווה לנסות. באידיאל גם את מונטה לא הייתי שם יחד עם הפליימייקרס אלא כאן, ואת ווסט - שהוא לא שונה מהותית מבוש - הייתי שם בביגמן.

דירוג

דווין וויד כרמלו אנטוני דני גריינג'ר קווין מארטין לנארדו בארבוסה בן גורדון ג'וש צ'ילדרס ג'יי אר סמית'

bostonForever

New member
הנה

8 - וויד. מקווה שהוא לא יהפוך לגרנט היל. 7 - כרמלו. צריך סדרת חינוך אבל כשרוני ברמות מפחידות. 6 - גריינג'ר 5 - ק מארט. היה יותר גבוה אלמלא הפציעות. 4 - ברבוסה 3 - גורדון 2 - סמית 1 - צ'ילדרס. נראה לי שהגיע בערך למיצוי הפוטנציאל שלו.

Or Amit

New member
בית ד' - Playmakers

דירוג שלי: 8 נק' כריס פול 7 נק' דרון וויליאמס 6 נק' מונטה אליס 5 נק' קירק היינריך 4 נק' דווין האריס 3 נק' טי.ג'יי פורד 2 נק' ריימונד פלטון 1 נק' ג'אמיר נלסון

OrEl74

Well-known member
מנהל
מסכים למרות שיש לי הסתייגות מסויימת

אם אני צריך רכז שהוא על תקן רכז מוסר אני לוקח את קירק, האריס ופורד (למרות הפציעות) לפני שאני לוקח את מונטה אליס שעדיין לא שיחק כרכז ואני לא באמת יודע איך הוא יתפקד בתור פליימייקר. אבל כשמדובר ביכולות של שחקנים הוא פשוט טוב יותר משלושת האחרים ולכן אני משאיר את הדרוג כפי שהוא.

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo13.gif

כמה תותחים. 1.כריס פול 2.דרון וויליאמס 3.מונטה אליס 4.טי ג'יי פורד 5.דווין האריס 6.קירק היינרייך 7.ריימונד פאלטון 8.ג'אמיר נלסון

שלי

פול - 8 = נו באמת דרון -7 = שחקן על מונטה -6 = שחקן סיבוב שני שעלה לגדולה האריס - 5 = מת עליו , עוד יהיה אולסטאר (במזרח ...) TJ פורד - 4 = אלמלא הפציעות הוא היה קופץ למעלה , מנהל משחק נהדר קירק - 3 = הקפטן איבד הרבה מהמניות אחרי עונה זועתית פלטון -2 = הציפיות היו בשמיים ,מתפתח לרכז בינוני עם קליעה באחוזים נוראים נלסון -1 = נתן פליאוף אדיר אחרי עוד שנה מאכזבת , האם זה יחזיר אותו למסלול ?

עומר ו

New member
שלי

כריס פול - 8 נקודות דרון וויליאמס - 7 נקודות מונטה אליס - 6 נקודות קירק היינריך - 5 נקודות דווין האריס - 4 נקודות טי.ג'יי פורד - 3 נקודות ג'אמיר נלסון - שתי נקודות ריימונד פלטון - נקודה אחת

jack90

New member
שלי

כריס פול דרון וויליאמס דווין האריס מונטה אליס טי-ג'יי פורד קירק היינריך ג'אמיר נלסון ריימונד פלטון

הדירוג שלי

1. כריס פול 2. דרון וויליאמס 3. מונטה אליס 4. דווין האריס 5. קירק היינריך 6. ריימונד פלטון 7. ג'אמיר נלסון 8. טי ג'יי פורד

Orenseg

New member
../images/Emo26.gif

8 - כריס פול 7 - דרון וויליאמס 6 - מונטה אליס 5 - דווין האריס 4 - קירק היינריך 3 - ג'אמיר נלסון 2 - TJ פורד 1 - ריימונד פלטון

STEVE NASH

New member
שלי

כריס פול דרון וויליאמס קירק היינריך מונטה אלייס דווין האריס טי ג'יי פורד ריימונד פלטון ג'אמיר נלסון

הגענו לעמדה שלי../images/Emo13.gif

1. כריס פול - 8 נקודות. 2. דרון ויליאמס - 7 נקודות. 3. מונטה אליס - 6 נקודות. 4. דווין האריס - 5 נקודות. 5. קירק היינריך - 4 נקודות. 6. ריימונד פלטון - 3 נקודות. 7. טי.ג'י פורד - 2 נקודות. 8. ג'אמיר נלסון - נקודה אחת.

למעלה