רי-דראפט 2003-2005 השלב השני

דירוג

דוויט האוורד כריס בוש אנדרו בוגוט אנדרו ביינום אל ג'פרסון אמקה אוקפור כריס קיימן אנדריס ביידרינס

bostonForever

New member
הנה

8 - דוויט 7 - בוש 6 - ג'פרסון 5 - אוקפור 4 - בוגוט 3 - קיימן 2 - ביידרינס 1 - ביינום. ייתכן שמדובר בשחקן לקראת סוף קריירה, מה שהופך אותו לפלוף. חצי עונה טובה בטח לא שמה אותו לפני שחקנים אחרים.

Or Amit

New member
בית ג' - Gunners

דירוג שלי 8 נק' כרמלו אנתוני 7 נק' דויין וייד 6 נק' קווין מארטין 5 נק' דני גריינג'ר 4 נק' בן גורדון 3 נק' לנארדו בארבוסה 2 נק' ג'יי אר סמית' 1 נק' ג'וש צ'ילדרס

הדירוג שלי

דוויין וייד - 8 נקודות. אליפות, MVP פיינלס, איך בדיוק כרמלו מנצח את זה. דני גריינג'ר - 7 נקודות. לטעמי חבל שהוא תקוע באינדיאנה, ואני מקווה שאינדי תדע לבנות את הקבוצה מסביבו. קווין מרטין - 6 נקודות. סקורר חכם. קטן אבל לא מפחד ללכת לסל. סוחט המון עבירות. כרמלו אנטוני - 5 נקודות, סקורר לא חכם. לא שומר, לטעמי לא יוביל קבוצה לשום מקום, עד שלא יתחיל לשחק עם שכל, ולשחק בשני צידי המגרש. ליאנדרו ברבוסה - 4 נקודות. שחקן שמשנה את המשחק. קולע ויוצר המון באלאגן. בן גורדון - 3 נקודות. יום אסל יום באסל. ג'וש צ'ילדרס - לוחם משני צידי המגרש. JR סמית' - קולע לשלוש, וזהו בערך. לטעמי חלוקת הבתים הייתה רעה, כי הבית הזה חלש בהרבה מהבתים האחרים, וכאן הייתי מעיף את כל 5 האחרונים (כולל כרמלו).

OrEl74

Well-known member
מנהל
הדרוג שלי...

1. דווין וויד. 2. כרמלו אנתוני. 3. דני גריינג'ר. 4. קווין מרטין. 5. בן גורדון. 6. ליאנדרו ברבוסה. 7. ג'וש צ'ילדריס. 8. ג'יי אר סמית'. התלבטתי רבות בין וויד לכרמלו במקום הראשון, אין לי ספק שוויד שחקן יותר טוב ויותר מוכח, מצד שני גם הרבה יותר מוכח שהוא מועד לפציעות וזה בכל זאת מוריד לו נקודות. מצד שני, כרמלו מוכח כעבריין צעיר אז אני מעדיף שחקן עם נטיות להפצע ע"פ שחקן שרק הולך והורס את עצמו מעונה.

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה.

1.דויין וייד 2.כרמלו אנתוני 3.קווין מארטין 4.דני גריינג'ר 5.לנארדו בארבוסה 6.בן גורדון 7.ג'יי אר סמית' 8.ג'וש צ'ילדרס

שלי

וייד - 8 = למרות הפציעות החוזרות , וייד שחקן על (אליפות + MVP של סדרת הגמר כבר יש לו) מלו - 7 = שחקן ענק (לטעמי יותר טוב מפלאש) אופי מסריח ואנוכיות מגעילה מונעים ממנו לטפס עוד שלב קוין מרטין - 6 = סופרסטאר מסוף סיבוב ראשון ? עוד ישתפר גרנגיר - 5 = עושה הכל על המגרש , הפך למנהיג של אינדי ואובריאן ברבוסה - 4 = יכול להיות שחקן מוביל בעידן שאחרי נאש בן גורדון - 3 = צלף על , אבל חוץ מזה? לא הרבה גוש צילדרס - 2 = שחקן נחמד מאוד שעוד יעלה ככל שהזמן יעבור ,אבל עדיין שחקן שישי JR סמית - 1 = איכס !!!

עומר ו

New member
שלי

דווין וויד-8 נקודות כרמלו אנתוני - 7 נקודות קווין מרטין - 6 נקודות דני גריינג'ר - 5 נקודות בן גורדון - 4 נקודות ג'יי אר סמית' - 3 נקודות ליאנדרו ברבוסה - 2 נקודות ג'וש צ'ילדרס - נקודה אחת

jack90

New member
הנה

כרמלו אנתוני דווין וייד קווין מארטין בן גורדון ג'יי-אר סמית' ג'וש צ'ילדרס דני גריינג'ר לנארדו בארבוסה

הדירוג שלי

1. דויין וייד 2. כרמלו אנתוני 3. דני גריינג'ר 4. קווין מארטין 5. לנארדו בארבוסה 6. ג'וש צ'ילדרס 7. בן גורדון 8. ג'יי אר סמית

Orenseg

New member
../images/Emo26.gif

8 - דוויין וייד 7 - קווין מרטין 6 - ליאנדרו ברבוסה 5 - דני גריינג'ר 4 - ג'וש צ'ילדרס 3 - בן גורדון 2 - JR סמית' 1 - כרמלו אנתוני

אני לא מבין איך גריינג'ר פה ולא באול-אראונד..

לדעתי אם כבר היה צריך לשים פה את מרווין ויליאמס, שהוא לא אול-אראונד בשיט והרבה יותר סקורר, ואת גריינג'ר, אול-אראונד אמיתי, פה. 1. דווין וויד - 8 נק'ודות. 2. כרמלו אנתוני - 7 נקודות. 3. קווין מרטין - 6 נקודות. 4. דני גריינג'ר - 5 נקודות. 5. לאנדרו ברבוסה - 4 נקודות. 6. בן גורדון - 3 נקודות. 7. ג'וש צ'ילדרס - 2 נקודות. 8. ג'י אר סמית' - נקודה אחת.

למעלה