רי-דראפט 2003-2005 השלב השני

הכפפה

New member
מיי דירוג

לברון דנג הווארד איגודאלה ווסט סמית' דיאו מ.וויליאמס

דירוג

לברון ג'יימס ג'וש סמית' דיוויד ווסט אנדרה איגואדלה לואל דנג ג'וש האוורד מארווין וויליאמס בוריס דיאו

bostonForever

New member
שלי

8 - לברון 7 - ווסט 6 - איגי (למרות הפלייאוף האחרון) 5 - דנג, למרות העונה האחרונה 4 - סמית'. לדעתי הוא עדיין לא יותר ממפלצת פנטזי סטייל שון מריון. מספרים הרבה יותר טובים מיכולת. 3 - האוורד 2 - מרווין 1 - דיאו (מה הוא עושה ברשימה הזו?!?)

Or Amit

New member
בית ב' - Big Men

דירוג שלי: 8 נק' דוייט הווארד 7 נק' כריס בוש 6 נק' אל ג'פרסון 5 נק' אנדרו בוגוט 4 נק' אנדרו ביינום 3 נק' כריס קיימן 2 נק' אמקה אוקפור 1 נק' אנדריס ביידרינס

הדירוג שלי

הווארד - 8 נקודות. הכי טוב בבית. כריס בוש - 7 נקודות. סדרת הפלייאוף הראתה מי יותר טוב. אנדרו ביינום - 6 נקודות. הראה השנה מה הוא מסוגל להיות, ואני מקווה שהפציעה לא תעצור את זה. אל ג'פרסון - 5 נקודות. לדעתי עדיין לא סיים להתפתח. כריס קיימן - 4 נקודות. ריבאונדר וחוסם, כל מה שסנטר צריך להיות. אנדרו בוגוט - 3 נקודות. שחקן חכם באמצע, הבעיה היא מילווקי. אנדריס ביינדרינס - 2 נקודות, היחיד שמשחק הגנה בגולדן סטייט. אמאקה אוקאפור - 1 נקודות, לטעמי מוערך יתר על המידה, ועם אגו בגודל שלו.

שלי

הווארד - 8 = סופרמן מפלצת בוש - 7 = סופרסטאר ענק , אם JO ישאר בריא הוא יהיה מפחיד בוגוט - 6 = שחקן נהדר שמשתפר משנה לשנה ומוסיף אספקטים למשחק (בלוקים) מסירת על יחסית לגבוה ביג אל - 5 = קשוח ,ריב מעולה ימשיך לעבוד קשה ולעלות למעלה (בייחוד כי לאב הוא פיקציה) קיימן - 4 = שחקן סולידי מאוד , קפיצת המדרגה השנה הייתה מטורפת אבל בעיקר עקב העובדה שברנד (והקליפס בכלל) היו פצועים בטירוף אוקפור - 3 = סנטר הגנתי טוב מאוד , ציפיתי להרבה יותר אחרי 4 שנים בידרניס - 2 = לא ראיתי מספיק כדי לתת יותר , לא יודע כמה זה חוכמה בגולדן סטייט ביינון - 1 = מצטער , אבל אחרי חצי שנה טובה עם קובי אני לא ממהר להכתיר כתרים . יש לו עוד הרבה מה להוכיח בייחוד אחרי הפציעה , ההייפ בשמים אבל רק לפני שנה הוא נלחם על דקות עם קוואמי ומייהם (אני אגיד שוב - קוואמי ומייהם)

King LBJ

New member
הדירוג שלי

8 נק' דוייט הווארד 7 נק' כריס בוש 6 נק' אל ג'פרסון 5 נק' אמקה אוקפור 4 נק' אנדרו ביינום 3 נק' כריס קיימן 2 נק' אנדרו בוגוט 1 נק' אנדריס ביידרינס

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.כריס בוש,סדרת הפליאוף לא הראתה כלום , במיוחד שהם בכלל לא שמרו אחד על השני , ואין ספק למי יש קבוצה יותר מוכשרת. 2.דוייט הווארד,תותח על אבל פחות מלוטש התקפית מבוש.והעונשין? אלוהים ישמור. 3.אל ג'פקסון 4.כריס קיימן 5.אנדרו בוגוט 6.אמאקה אוקאפור 7.אנדרו ביינום 8.ביינדריס.

עומר ו

New member
שלי

דוויט האוורד - 8 נקודות כריס בוש - 7 נקודות אל ג'פרסון - 6 נקודות אנדרו ביינום - 5 נקודות כריס קיימן - 4 נקודות אנדריס ביידרינס - 3 נקודות אנדרו בוגט - 2 נקודות אמאקה אוקאפור - נקודה אחת

the mnm factor

New member
שלי

הווארד- 8 בוש- 7 ג'פרסון- 6 בוגוט- 5 קיימן- 4 אוקפור-3 ביינום -2 בידרינס-1

SSPB

New member
שלי

1.הווארד. קצת לשפר יכולת התקפית שהיא לא כח ואתלטיות. 2.בוש, 3.ביג אל, עושה סל בכל דרך. 4.בוגוט. מכאן והלאה ההבדלים קטנים. 5.אוקאפור. 6.ביינום. 7.קיימן. 8.ביינדרינס.

הדירוג שלי

1. דוויט האוורד 2. אל ג'פרסון 3. כריס בוש 4. אנדרו ביינום 5. אמקה אוקפור 6. כריס קיימן 7. אנדרו בוגוט 8. אנדריס ביידרינס

jack90

New member
שלי

דוייט הווארד כריס בוש אנדרו ביינום אל ג'פרסון אנדרו בוגוט כריס קיימן אמקה אוקפור אנדריס ביידרינס

Orenseg

New member
../images/Emo26.gif

דווייט הווארד - 8 כריס בוש - 7 כריס קיימן - 6 אנדרו בוגוט - 5 אנדריס ביינדריש - 4 אנדרו ביינום - 3 אל ג'פרסון - 2 אמקה אוקפור - 1

שלי

1.דוויט האוורד- 8 נק'ודות. 2. כריס בוש - 7 נקודות. 3. אל ג'פרסון - 6 נקודות. 4. כריס קיימן - 5 נקודות. 5. אמקה אוקפור - 4 נקודות. 6. אנדרו בוגוט - 3 נקודות. 7. אנדרו ביינום - 2 נקודות. 8. אנדריס ביידרינס - נקודה אחת.

הכפפה

New member
מיי דירוג

הווארד בוש ג'פרסון אוקפור קיימן ביינום בוגוט ביינדריס

למעלה