רי-דראפט 2003-2005 השלב השני

Or Amit

New member
רי-דראפט 2003-2005 השלב השני

אז סיבוב אחד של הצבעות מאחורינו, בסופו דירגנו את 28 השחקנים הפחות טובים מה-60 שעמדו לבחירתנו. אנחנו עומדים כעת בשלב הבתים, שלב הסינון לפני שאנחנו עוברים לדרג את הטובים באמת. את 32 השחקנים שנותרו חילקתי לארבעה בתים, כל בית מונה (חשבון פשוט) 8 שחקנים. מכל בית יעלו בדיוק ארבעה לשלב הבא. תפקידכם בשלב הזה יהיה לדרג מכל בית את השמיניה, מהטוב ביותר עד להכי פחות טוב. הטוב ביותר מקבל 8 נקודות, הבא אחריו 7 וכך הלאה. המדורג שמיני יקבל נקודה. ארבעת השחקנים עם הציון הממוצע הגבוה בכל בית יעלו לשלב הבא. ארבעת אלו שלא יעברו, ידורגו בהתאם לציון הממוצע. שובר השיוויון במקרה הזה יהיה מספר הפעמים שהם נבחרו לרביעיה הראשונה. כיוון שאני יודע שלוקח לא מעט זמן לדרג שמונה שחקנים, אציג כל בית בדירוג האישי שלי. אם אתם מסכימים איתו, פשוט תכתבו "מסכים". אם לא - תכתבו מחדש את הדירוג. יאללה, תתפרעו

Or Amit

New member
בית א' - All Arounders

הדירוג הפנימי: לברון ג'יימס - 8 נקודות ג'וש סמית' - 7 נקודות אנדרה איגואדלה - 6 נקודות דיוויד ווסט - 5 נקודות לואל דנג - 4 נקודות ג'וש הווארד - 3 נקודות בוריס דיאו - 2 נקודות מארווין וויליאמס - נקודה בודדת

הדירוג שלי

לברון ג'יימס -8 נקודות. בודאות הכי טוב, והכי מוכח. דייויד ווסט - 7 נקודות.הביא את ניו אורלינס לחצי הגמר בעזרת פול. לואל דאנג - 6 נקודות. הוביל את שיקגו לחצי הגמר. הכושר השנה, הוריד אותו מקום אחד. בוריס דיאו - 5 נקודות. שיחק מעולה כשקיבל הזדמנות, מסוגל לשחק על כל משבצת במגרש. ג'וש סמית'- 4 נקודות. מעולה, אבל חסר קבלות. אנדרה איגודלה - 3 נקודות. פוטנציאל עצום אבל גם חסר קבלות, וגם פישל בפלייאוף האחרון. ג'וש הווארד - 2 נקודות. מפשל כל פעם שזה חשוב. מארווין וויליאמס - נקודה.נבחר מוקדם מדי, עדיין צפוי להתפתח.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הדרוג שלי

1. לברון ג'יימס. 2. דיוויד ווסט. 3. לואל דאנג - אני מעדיף אותו על איגודאלה וסמית' בעיקר בגלל היציבות שלו לעומתם (למרות העונה האחרונה שלא היתה מוצלחת במיוחד מבחינתו). 4. ג'וש סמית'. 5. אנדרה איגודאלה. 6. ג'וש האוורד. 7. בוריס דיאו. 8. מרווין וויליאמס.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא אמרתי שהוא יציב

אמרתי שהוא יותר יציב מהם, העליות והירידות שלהם הרבה יותר חדות ותצכופות משל דאנג.

King LBJ

New member
דירוג

לברון ג'יימס - 8 נקודות ג'וש סמית' - 7 נקודות אנדרה איגואדלה - 6 נקודות דיוויד ווסט - 5 נקודות לואל דנג - 4 נקודות ג'וש הווארד - 3 נקודות בוריס דיאו - 2 נקודות מארווין וויליאמס - נקודה בודדת

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.לברון ג'יימס 2.אנדראה איגואדלה 3.ג'וש סמית 4.דיוויד סט 5.ג'וש הוארד 6.לואל דנג 7.בוריס דיאו 8.מארווין וויליאמס

שלי

יש לציין שאצלי גם המיקום בדראפט משפיע על הסדר לברון - 8 = מלך דיויד ווסט - 7 = יעיל מאוד , ממוצעים מרשימים בחירה יחסית מאוחרת גוש סמית -6 = מלך בפנטזי , עדיין ילד (23) עושה הכל מהכל אבל היציבות ממנו והלאה איגי - 5 = הסופרסטאר של פילי , אני אישית לא מת עליו או מתלהב ממשחקו יתר על המידה גוש הווארד - 4 = קבלת החלטות ובחירת זריקות אולי הגרועה בליגה ,אבל יש לו את כל הנתונים להפוך לאולסטאר והבחירה הנמוכה משחקת לטובתו דנג - 3 = נחמד , יצב עם מוסר עבודה גבוה . נוטה לפציעות וחסר איום משלוש מארוין - 2 = אחלה שחקן שעוד ישתפר , הבחירה הגבוהה בעוכריו דיאו - 1 = לדעתי הוא סתם שחקן שיכול להצליח רק בפורמט של פיניקס ונאש , בכל מקום אחר הוא מחליף שני לגבוהים ותקוע ללא עמדה מוגדרת

עומר ו

New member
שלי

לברון ג'יימס - 8 נקודות אנדרה איגואדלה - 7 נקודות דוויד ווסט - 6 נקודות ג'וש סמית' - 5 נקודות ג'וש האוורד - 4 נקודות לואל דנג - 3 נקודות בוריס דיאו - 2 נקודות מארווין וויליאמס- נקודה אחת

the mnm factor

New member
שלי

לברון- 8 דיוויד ווסט- 7 איגואדלה- 6 סמית' - 5 הווארד - 4 דנג - 3 דיאו - 2 וויליאמס - 1

SSPB

New member
שלי

1.להברון בלי ספק! 2.דייויד ווסט היה מעולה השנה. 3.ג`וש סמית אולאראונד מצויין בדרך לאולסטאר. 4.אנדרה איגוידאלה גם בדרך לכוכבות אם ישפר את הזריקה. 5. דאנג, השנה האחרונה הורידה אותו המון ואיכזב ביחס לציפיות. 6.הווארד. גם כמו דאנג במקום להתקדם הלך אחורה. 7. שני האחרונים יחסית שווים אבל אלך עם מארווין כי הוא יהיה יותר טוב מדיאו. 8.דיאו.

הדירוג שלי

1. לברון ג'יימס 2. דיוויד ווסט 3. לואל דנג 4. ג'וש הווארד 5. אנדרה איגודלה 6. ג'וש סמית 7. מארווין ויליאמס 8. בוריס דיאו

jack90

New member
שלי

לברון ג'יימס דיוויד ווסט ג'וש סמית' אנדרה איגואדלה לואל דנג ג'וש הווארד בוריס דיאו מארווין וויליאמס

Orenseg

New member
שלי

לברון ג'יימס - 8 ג'וש סמית' - 7 אנדרה איגודאלה - 6 דייויד ווסט - 5 בוריס דיאו - 4 לואל דנג - 3 ג'וש הווארד - 2 מארווין וויליאמס - 1

STEVE NASH

New member
שלי

לברון -8 ג'וש סמית'- 7 איגואדלה- 6 דיוויד ווסט- 5 ג'וש האוורד- 4 לואל דנג- 3 בוריס דיאו- 2 מרווין וויליאמס- 1

שלי

1. לברון ג'יימס - 8 נק'ודות. 2. ג'וש סמית' - 7 נקודות. 3. אנדרה איגודלה - 6 נקודות. 4. דיוויד ווסט - 5 נקודות. 5. לואל דנג - 4 נקודות. 6. ג'וש האוורד - 3 נקודות. 7. מרווין ויליאמס- 2 נקודות. 8. בוריס דיאו- נקודה אחת.

למעלה