רילוקיישן

הפרבולה

New member
לא ההתנחלויות הקימו את ה BDS, להיפך

דוקא הניסיון להגיע לפשרה עם הערבים והנכונות לעקור כמעט את כל ההתישבות ביש"ע בשנת ה 2000 היתה התמריץ להקמתו . הערבים לא וויתרו על "זכות השיבה" ובוועידת דרבן ב 2001 הוקם ה BDS שבמצעו כתוב במפורש שישראל צריכה להסכים ל "זכות השיבה".

ה BDS הוקם כדי להבהיר לישראל שהבעיה היא לא רק "הכיבוש" של האדמות ב 67 אלה הכיבוש של 48.

vinney

Well-known member
לא ההתנחלויות, נכון. המתנחלים.

אתה ושכמותך, בהתנהגות שלכם, בגזענות שלכם, בתחושת העליונות שלכם ובאלימות שלכם.
&nbsp

הפרבולה

New member
איזה מתנחלים ? תושבי עוטף עזה

שמנהיגי עזה קראו להם להסתלק מהאדמה, ו הBDS תומך בזה וגם האו"ם תומך בזה ?
&nbsp
באמת נראה לך שהאו"ם ( מועצת הבטחון ) מגנה את ישראל ותומכת בזכותם של ערביי עזה לפרוץ את הגבול בגלל הקראוונים ביו"ש ?
&nbsp

vinney

Well-known member
ושוב אתה בעיקר דואג למה שאוייבי ישראל חושבים

מה איכפת לי מאו"מ או BDS? דעתם לא מעניינת אותי.
&nbsp
איכפת לי מדעתו של אדם סביר ברחוב. אדם סביר ברחוב שמראים לו אותך ואומרים לו "הנה ישראלי".
&nbsp
אדם כזה יהיה צודק לחלוטין לראות את ישראלים באור שלילי כי אין שום הצדקה, ואני חוזר - שום הצדקה לך ולדעותייך.
&nbsp
כל עוד אפשר להביא אותך בתור "ישראלי" - כל אדם סביר שמביאים לו אותך בתור "ישראלי" יהיה צודק בלהיות אנטי ישראלי כי אין שום דרך להצדיק אותך.
&nbsp
אני לא כמוך, וכשאני מסביר לאנשים שאתה סתם אפס מאופס חסר חשיבות ולא מייצג כלל את ישראל הם משנים את דעתם. אבל אתה לא בדיוק עוזר בתהליך הזה. אתה למעשה פועל נגד התהליך הזה. אתה כן רוצה שייראו בך "ישראלי מייצג" ולכן אתה תומך בBDS, מעודד אותם ומקדם אותם.
&nbsp
אתה הבעיה. תמיד היית.

הפרבולה

New member
התאוריה שלך הוכחה כלא נכונה

התאוריה שואמרת ששונאים אותנו בעולם בגלל המתישבים מעבר לקו הירוק.

קודם כל ההתגברות של תופעת ה BDS החלה מיד אחרי כשלון אוסלו שבה ישראל הציעה לערפאת 100% משטח יש"ע

דבר שני ישראל פינתה את כל רצועת עזה ועקרה משם את כל המתנחלים , לפי התאוריה שלך היה אפשר לצפות שלפחות הגזרה הזאת תהיה שקטה , ואם לא , שלפחות העולם יבין אותנו יותר לגבי תגובתינו לטרור שיוצא משם וזה לא המצב.

vinney

Well-known member
לא, זאת לא התיאוריה שלי

התיאוריה שלי היא שתחמושת הסברתית של BDS היא התנהלות של מתנחלים מול הפלשטינאים. למעשה זאת לא תיאוריה - זאת עובדה. ראיתי מפגינים של BDS בלונדון בביקור האחרון שלי שם (דרך אגב - שלושה אנשים בצומת רחובות, הסיקור החדשותי היה יותר אנשים מהמפגינים עצמם) והתמונות שהם הציגו והסרטונים שהם הקרינו היו של מתנחלים פוגעים בפלשטינאים, עוקרים זיתים, זורקים אבנים, וחיילי צה"ל עומדים מהצד ומסתכלים.
&nbsp
אלה דברים שבאמת קרו, אלה לא היו שחקנים. אלה היו אתה ושכמותך מצטלמים עבור התעמולה של BDS.
&nbsp
והכותרת? "זה מה שישראלים עושים".

הפרבולה

New member
על השלטים שהניפו בהפגנות של ה BDS רשום "לשחרר את פלסטין"

וגם תמונות של הפלסטינים "המסכנים" בעזה. אתה התעלמתה מזה כמובן , אתה רואה רק מה שאתה רוצה לראות שכאילו המתישבים ביו"ש הם התמריץ להפגנות ה BDS.

הפרבולה

New member
ואגב גם אם ה BDS מפגינים "רק " נגד ההתישבות היהודית

מעבר לקו הירוק , עדין מדובר באנטישמיים וחלאות אדם. ליהודים יש זכות מלאה להתישב בכל מקום בשטחים שנכבשו ב 67 כולל בתוך הקסבה של שכם. לכל היותר הם יכולים לדרוש מתן אזרחות שווה לערבים שתחת שליטתינו ( שזה כיום רק בשיטחי C ). זכותינו המלאה להתישב בכל מקום וגם זכותינו לא לספח מה שלא בא לנו כמו שעשינו בעזה , משיקולים דמוגרפיים - כלומר לא לכלול תחת שליטתינו יותר מידי ערבים )

מי שאשם בכך שאין עדין גבול מוסכם בינינו לערבים הם רק הערבים ( ערביי יש"ע ערביי ישראל ומדינות ערב כולם ) שדחו את כל נסיונות הפשרה שהוצעו להם וניסו לפחות פעמיים להשמיד פיזית את היהודים בארץ ישראל ( ב 48 ו 67 ), מי שדורש שישראל תחזיר את המצב לקדמותו 51 שנה אחורה כאילו לא היתה מלחמת ששת הימים הוא אנטישמי ושונא ישראל.

אבל כאמור הם ( ה BDS וכמעט כל הערבים ותומכיהם) דורשים את כל פלסטין מהים עד הנהר ( שזה גם טוב ומשחרר אותנו מהדילמה של עקירת ישובים חד צדדית או תמורת חתיכת נייר )

vinney

Well-known member
אין לי שום עניין ללכת להפגנות של BDS.

את ההפגנה ההיא ראיתי במקרה רק כי עברתי ברחוב באותו זמן, לא ידעתי עליה, ולא חיפשתי אותה.
&nbsp
מה שלמדתי מזה שהתחמושת שלהם מסופקת על ידייך, ולכן בעיניי - אתה חלק מהBDS.
&nbsp
אתה עוזר להם. אתה הבעיה.

user32

Well-known member
מנהל
האתר של הBDS מסביר טוב מאוד מה מפריע לו

זה סדר הדברים:
https://bdsmovement.net/colonialism-and-apartheid/summary

1. הגירוש האכזרי של 800,000 ערבים ב1948 ו"כיבוש" והשתלטות הציונים על שטחי 48
2. חוקי האפרטהייד של ישראל נגד אזרחי ישראל הפלסטינים (ערביי ישראל)
3. 7.2 מליון פליטים פלסטינאים שרוצים לממש את זכותם לחזור לבתיהם
4. הכיבוש של עזה
5. ההשתלטות של הציונים מאז 1917 על אדמות פלסטין

רק איפשהו בסוף העמוד מוזכר העניין של כיבוש הגדה לדבריהם. באופן אירוני, אין שם תמונות מתנחלים אלא דווקא תמונה של גדר ההפרדה שאתה כל כך תומך בה. לטענתם, זו גדר האפרטהייד שלא מאפשרת לפלסטינים להתנחל בכל שטחי ארץ ישראל ו"כולאת" אותם.
הקו הירוק בכלל לא מוזכר בדף.
אתה מחבר את הפנטזיות שלך ומתאים את המציאות אליהן. זה בגלל שאתה דתי ולא מסוגל לחשוב באופן רציונלי. המתנחלים הם לא הנשק של הBDS, ההפרדה והגבול הוא הנשק של הBDS.

vinney

Well-known member
שוב, אתה, כמו חברך למחנה הפרבולה, מקדם את האוייב.

מה איכפת לי מהאתר של BDS? לא איכפת לי.
&nbsp
אני אומר לך מה קורה במציאות. לא מה כתוב באיזה אתר עלום - מה מציגים לאנשים באמצע הרחוב בלונדון. לאותם אנשים שאחרי הולכים להצביע.
&nbsp
מה שמציגים להם זה סרטי תעמולה של הפרבולה וחבריו. המתנחלים מצטלמים לסרטי התעמולה של BDS. לא אני.

user32

Well-known member
מנהל
האתר של הBDS היא המציאות

כל השאר זה פרי מוחך שטוף הדמיונות הדתיים-קיצונים שלך.

vinney

Well-known member
כן, כן, בסדר.

תמשיך לקבור את הראש בחול.
&nbsp
אני מצטער להגיד לך, אבל את המציאות לא מעניין איזה סיפורים אתה מספר לעצמך. את המציאות לא מעניין לאיזה חבר דמיוני אתה מדבר. את המציאות גם לא מעניין באיזה אתרים אתה מסתכל כדי להגיד לי שמה אני ראיתי במו עיניי לא קרה.
&nbsp
מה כבר אפשר לצפות מאדם שיותר חשוב לו איזו פיסת בד על הראש מלהתייחס בכבוד לאנשים אחרים...

user32

Well-known member
מנהל
אין לך איזו אמירה דתית להוסיף? "די לכיבוש"?

vinney

Well-known member
אני לא דתי, בניגוד אלייך

ובניגוד לשנאה שלך כלפיי - אני לא שונא אותך. מרחם עלייך? מאוד, אתה מאוד מאוד מסכן וכנראה נורא סובל מהסתירות הפנימיות האלה שהדת תמיד מעוררת.

כבר כמה הודעות כתבת בשרשור הזה שהן סתירה מוחלטת לכל מה שאתה מאמין בו רק כדי חלילה לא להראות מסכים איתי? אפילו לא מצליח לתאר לעצמי כמה אתה סובל תוך כדי שאתה מקליד את השטויות שאתה כותב בשרשור הזה...

או שאתה באמת מאמין בדברים האלה שאתה כותב? כי אם כן, אז אתה אפילו יותר גרוע מהפרבולה...

user32

Well-known member
מנהל
לא אני זה שטוען שהוא מנבא את העתיד

זה שייך רק לדתיים מהסוג ההזוי כמוך. נו טוב, שיהיה לך בהצלחה עם זה.

vinney

Well-known member
העיקר שלא הודית בטעות, כל הכבוד. הרב גאה בך!

בעצם לא, אסור לכם להגיד ״גאה״. הרב ״אוהב״ אותך. בטח גם מלטף ומחבק איפשהו. הצלחת לנצח בוויכוח מישהו שהציג לך את עמדותייך, אבל הוא שנוא עלייך אז התכחשת לכל מה שאתה מאמין לו.
&nbsp
כל הכבוד.

user32

Well-known member
מנהל
את האדם הסביר מהרחוב אנחנו לא מעניינים

זה בערך כמו שמעניין אותנו אם מישהו הוא ספרדי, קטלוני או באסקי. מעניין לי את הסבתא.

vinney

Well-known member
לא.

מעניין אותך אם מישהו תומך במפלגה ניאו נאצית או לא? מעניין אותך אם מישהו אנטישמי או לא?
&nbsp
זה מעניין אותך.

יבגניי34

New member

למעלה