ריכוז תקלות!

theor9

New member
ממש יופי שאני לא יכול טנ"ט וכל מי

שרוצה יכול להשמיד אותי בבליסטים אין להם מטוסים או ספינות וצוללות רק טנקים ארטילריה רכבים מוגנים וזהו כל דרך אפשרית אחרת חוץ מטנקים ארטילריה ורכבים מוגנים ורק שתדע עדין אין מתקפות של אילו אז בעיקרון אני לא צריך צבא כי אין מטוסים ספינות צוללות או טנ"ט שכל המתקפות מתמקדות רק בהם

theor9

New member
וערן שרק שתידע כל הנשקים של אירן

באים מרוסיה ולרוסיה יש נשקים יותר מתקדמים ורק שתידע שהטכנולוגיה הכי גבוה של הנשקים מאירן זה 5 וזה כלום כל אחד שברצונו להשמיד אותי יכול אני בכלל לא יכול ליתנגד או ליתגונן כמו חבר שלי השמידו לו את התעשיה ולא היה לא צבא כי הוא לא יכל לקנות והוא לא החזיר לילד שתקף אותו כי הוא לא יכול ועם הילד היה רוצה הוא היה משמיד אותו

theor9

New member
ערן אני לא מבין למה אתה לא עונה לי?

תחשוב שכל המדינות במשטר הפשיזם לא יכולות ליתגונן מפני מתקפות עם צוללות ספינות מטוסים ט'ב ומסוקים וכל התקיפות החשובות מתבצעות רק על ידי הנשקים האילו ואין לנו איך ליתגונן ואפילו מי שפותח מדינה עכשיו ומחכה 24 שעות ואז מתקיף אותנו יכול להשמיד לנו את התעשיה ואפילו להשמיד אותנו בכלל ואנחנו בכוח של 1.5-2 מיליארד אני מקווה שתבין ותראה שאין לנו אמצעות ליתגונן ותתקן את הבעיה הזאת ורק שתידע אפילו שהוספת נשקים מאירן אין לנו טילים נגד טילים צוללות ספינות ומטוסים שאילו הנשקים שהייתם הכי מתקיפים

gindis

New member
זה כמו במציאות!

כאשר לאותם מדינות אין אפשרות לרכישת טילים נגד טילים אלא רק לייצר אותם או לרכוש מהשוק שחור.

freesoul21

New member
ערן יש לי מינוס בכח צבאי

-450,000,000 למרות שאין לי בכלל נשק

gindis

New member
תשובה

מתי זה קרה ? זה יכול להיות בגלל חישובים לא נכונים שהיו בעבר. תפתח מדינה חדשה ותנסה דרכה אותו הדבר ואם יופיע לך מינוס שוב פעם אז נדע היכן התקלה. בברכה ותודה, ערן

cohenman

New member
אלכס הרסו לך את התעשיה :((

מי הרססס לינץץץץץץץץץץץץץ

vagz

New member
חבל שכבר תקפו אותי איחרת עידן :)

אבל זה היה בגלל שהורדתי את התעשייה של מומרה הרסו לי 7 מפעלי יהלומים:( בזבזו עלי 2 מיליארד כוח :) ועכשיו אני עדיין מיליארד כוח מזל שברחתי מהעשירייה הייתי אמור להיות מקום שני:( ואז שמעתי שהיום יהיה מתקפות באליסטים

cohenman

New member
כן אנחנו אוהיבם אותו אבל VAGZ

בשביל לפצות אני רוצה שתוריד 2 תעשיות לTNT

werds

New member
אההההההההההה

טוב נראה לאיזה מדינה מטננטמנט,עלית ורד סטאר יש ביצים להכנס לעשירייה

vagz

New member
עידן ואני חשבתי שאתה יודע מי אני :(

תתבייש

freesoul21

New member
ערן פי כמה צריך שיהיה לך מנשק מסוים

יותר מאשר לנתקף כדי שההתקפה תצליח כי תקפתי מישהו והיה לי פי 5 ועדיין הפעולה נכשלה.

למעלה