ריכוז תקלות!

niv1990

New member
איזה באג מצחיק:

פעולת תקיפת פתע הסתיים בהצלחה! המבצע נכשל בגלל שלא נמצאו מטרות. הוא לא אמור למות אם אין לו אזרחים?

UltraSportPlus

New member
באג של חופשות

יצאתי לחופשה אתמול היום חזרתי מהחופשה ואני רואה שתקפו אותי

KicK Ass9

New member
כן, באמת אפשר לתקוף מדינות בחופשה

אבל ערן אומר שזה לא באג =\

UltraSportPlus

New member
לא הוא נפתח אחרי שיצאתי לחופשה

בנוסף יכולתי לצאת חזרה לחופשה כשהיה עלי חלון תקיפה פתוח

werds

New member
../images/Emo41.gifבאגון../images/Emo41.gif

תקפתי מישהו הפצצה אווירית כי היו לו 2 טהא. התקיפה אמורה להוריד בין 1-50 טהא וזה כתב לי שלא נמצאו מטרות,אחרי זה תקפתי עם מסוקים נגד צוללות וזה כותב לי שהמצבע נכשל (לאויב היו צוללות) ודרך אגב איך זה באמת שהמצבע נכשל לי היו 100 מסוקים נגד צוללות רמה 2 ולו היו 2 טהא רמה 20

freesoul21

New member
זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר כבר

ימים, בהתקפה אווירית המטוסים שלך אמורים להילחם במטוסים שלו, ואם אין לו מטוסים המשימה תכשל,למרות שלפי ערן זה לא באג אלא חוסר מזל(חוסר מזל שקורה לכווווולם). וגם לגבי התקיפה השניה נראה לי צריך שיהיה לך פי איזה 100 ממה שיש לאוייב כדי שהמשימה תצליח.

gindis

New member
תשובה

בוצעו תיקונים בקרבות. אבל אתם צריכים לדעת שהסכום מתחיל מ-0 ולא מ-1. לדוגמא 0-50 טנקים שאתם יכולים להרוס וכו'... בברכה, ערן

freesoul21

New member
ואיך הולך סיכויי הצלחה בקרבות

פי כמה צריך יותר מהאויב כדי שהמשימה תצליח?

gindis

New member
תשובה

זה תלוי בסוג פעולה שבחרת. אני אפרסם בקרוב את התהליך.

dan11112006

New member
בעייה

אני רוצה לתקוף וזה רושם לי שאתה לא יכול לתקוף מדינה מאותו מחשב רשת ולא תקפםתי אותה ככה זה רושם לי על כל מדינה שאני רוצה לתקוף

freesoul21

New member
צודק, ערן באג הוא לא נותן לי לתקוף

שום מדינה: "אתה לא יכול לתקוף את המדינה הזו, בגלל ששחקן שמשחק מאותו מחשב או רשת תקף את אותה מדינה"

gindis

New member
תשובה

האם אתה מנסה לתקוף עם מדינה אחרת את אותה מדינה ?

freesoul21

New member
זה עובד, לא יודע מה היה אבל כל

מדינה שניסיתי לתקוף זה לא נתן ועכשיו זה הסתדר.

mongol100

New member
באג בתקיפת בליסטים

תקפתי מישהו תקיפת בליסטים לצורך ניסיון וזה מה שקיבלתי... דבר ראשון רק טיל אחד הגיע זה די מבאס (לא היה לו כח צבאי בכלל) אבל בסדר.. אבל למה לא כתוב שהוא איבד כח? הרי הרסתי לו מפעל... היה לו 250 מיליון כח תעשיה ומה שהרסתי זה מפעל עצים? :(

למעלה