ריכוז תקלות!

vagz

New member
באג בתקיפת תעשייה

פעולת הפעל את הקוד – העונש הסתיים בהצלחה! הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים שוגרו 100 טילים בליסטים על המדינה theverybest #2116 מתוך 100 טילים בליסטים ששוגרו, רק 2 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 98 טילים בליסטים הצלחת להרוס 2 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל ברזל 0 מפעל דלק 0 מכרה פחם 0 מכרה כסף 0 מכרה זהב 1 מכרה אורניום 7 מכרה יהלומים הצבא שלך צבא של האויב טילים בליסטים שאבדו: 100 0 סך כוח תעשיה שאבד: 0 80,000,000 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 200,000,000 80,000,000 כתוב שזה פגע רק ב2 מפעלים אבל מראה את כל ה8

gindis

New member
מתי בצעת את התקיפה ?

כי רק מהדקות האחרונות זה סודר!

vagz

New member
ביצעתי אותה 2 דקות לפני שדיווחתי על

הבאג וגם בתקיפה יותר מאוחרת קרה אותו דבר תקיפה שהייתה בערך 3 דקות לפני ההושעה הזאת שלך

vagz

New member
הבאג עדיין קיים הנה התקפה שביצעתי

עכשיו תאור אירוע 2006-07-05 פעולת הפעל את הקוד – העונש במדינה momra #1064 הסתיים בהצלחה! הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים שוגרו 210 טילים בליסטים על המדינה # מתוך 210 טילים בליסטים ששוגרו, רק 4 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 206 טילים בליסטים הצלחת להרוס 4 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל ברזל 0 מפעל דלק 0 מכרה פחם 0 מכרה כסף 0 מכרה זהב 1 מכרה אורניום 6 מכרה יהלומים תוצאות הקרב הצבא שלך צבא של האויב טילים בליסטים שאבדו: 210 0 סך כוח תעשיה שאבד: 0 180,000,000 סך הכל אזרחים מגיוסים שנהרגו: 0 0 סך הכל כוח שאבד: 420,000,000 180,000,000 הרסתי רק 4 מפעלים אבל זה מראה לי שהרסתי את כולם

theor9

New member
ערן לפי דעתי זאת בעיה שהמשטר הפשיזם

חייב ליצר לעצמו את הנשק כי יש טכנולוגיות שהם מעל ל2 מיליארד והכניסה לעשיריה היא 2 מיליארד זה נורא לא טוב למשטר הזה והם יושמדו בלי יכולת להגן על עצמם

rrrr היחיד

New member
אני פשיזם ושלחו עלי 110 בליסטים

הלכה התעשייה מה החרא הזה ועוד אחד שבכוח 200 מיליון חשבתי שאי אפשר בהבדלי כוח כאלו

theor9

New member
אתה רואה לא היית לא אמצעות ליתגונן

ממישהו שחלש ממנו פי 10 כל אחד יכול להשמיד את המדינות שבמשטר הפשיזם בכל דרך אפשרית חוץ מחיילים ערן אני בעד שינוי בנושא שהמדינות במשטר הפשיזם לא יכולות ליתגונן מפני שאר המדינות במשחק ולפי הדוגמא שחבר שלי אמר שמישהו בכוח של 200 מיליון חיסל אותו בשניה והוא היה בכוח של 2 מיליארד

theor9

New member
בנושא כתבתי "לא היית לא אמצעות" אז

במקום הלא זה אמור להיות לו

theor9

New member
מה זה קשור גם עם לא הייתי במשטר הזה

אני חושב שזה לא פייר שיש לנו יתרון עליהם ואין להם אמצעות ליתגונן מפני אחרים רק באמצעות חיילים

theor9

New member
אבל ערן אני יכול לקנות בשוק השחור

רק ממדינות מאותו משטר כמו שלי ועם אני לא יכול אז גם הם לא יכולים והדרך היחידה שלנו זה לקנות טכנולוגיה שהיא שווה 2 מיליארד ואין בסכומו של אף אחד כרגע את המספר הזה כך שאנחנו לא יכול ליתגונן מפני אנשים אחרים

theor9

New member
וערן בשוק השחור אין כמעט כלום

רק ארטילריה רכבים מוגנים וטנקים זה הכול כל השאר זה ריק

theor9

New member
מה ערן עזבת אבל עדין לא ענית על

השאלות שלי בבקשה שתחזור תענה עליהן

smg15

New member
תגידו ערן הוסיף חלק מהתקיפות

שכתבנו לו ?? תודה

gindis

New member
תשובה

תבדוק שוב פעם במרכז מסחר! אתה יכול לקנות כלי נשק רק מאירן.

למעלה