הבנתי תודה אם אני רוצה לקנות אי אפשר בגלל שיש לי יותר מדי כסף? אני לא יכול לרשום את הקמות שאני רוצה!!!! ועוד שאלה אם שאני מפתיח את הטנקים יש יותר מרמה 8 או עד רמה 8 כמו שאני יכול לקנות?
יש מטוס ללא טייס, מטוס ריגול ומטוס ביון מטוס ללא טייס מוצא לך גם נשקים מזוייפים וזה מה שטוב בו וגם אם משמידים אותו אז לא מתים חיילים כי זה ללא טייס מטוס ריגול אותו דבר רק שמוצא לך יותר פרטים ולוקח יותר תורים ואם המבצע נכשל החיילים שבו מתים מטוס ביון מוצא אירועים אחרונים וחדשות או משהו כזה
1. כי המשחק מהיר וצריך שתהיה אופציה להחלפת מזכ"ל האו"ם. 2. גרסאת בטה אומרת שיכולים להיות שינויים ודברים שלא יעבדו במשחק ואף הוא יכול להתאפס. 3. זה מסבך יותר מדאי את המשחק.
אתה יכול לייצר נשק ע"י שימוש במחצבים במדינה שלך, אבל לפני זה אתה צריך לחקור כלי נשק ורק אחרי זה תופיע לך אופציה לבנות כלי נשק מאותו סוג. אחרי שיש לך את כלי הנשק אתה יכול למכור אותם.
התקפתי מישהו עם המתקפה החדשה של כיבוש אדמה עשיתי לו כבוש תגבעה הבאה וזה הצליח לי וגם היה רשום לי שניצחתי והכל אבל זה לא כבש לי בכלל אדמה אפילו לא קצת והיה רשום לי שעל החיילים שלי היד העליונה והרגתי לו הרבה יותר