ריכוז שאלות נפוצות

סטלןן18

New member
אז איך אני קונה?

הבנתי תודה אם אני רוצה לקנות אי אפשר בגלל שיש לי יותר מדי כסף? אני לא יכול לרשום את הקמות שאני רוצה!!!! ועוד שאלה אם שאני מפתיח את הטנקים יש יותר מרמה 8 או עד רמה 8 כמו שאני יכול לקנות?

freesoul21

New member
תנסה לקנות טנק ברמה גבוה יותר,

נראה לי רמה 9 זה הכי גבוה לטנק, אם יש לך יותר מידי כסף תשקיע באיזה פיתוח זול(מרגלים,אנטי מרגלים,אנטי הפללה,אנטי מרגלים,נגד מוקשים)

lidor500

New member
שאלה ערן כנס:

למה עשית קודם מתקפות אוויריות ולא קרקעיות כמו כיבוש אדמה או משהו? מה יעזור לי להשמיד למישהו 3 ספינות, אנחנו צריכים אדמה...

ArgovDemon

New member
לא אותו דבר

יש מטוס ללא טייס, מטוס ריגול ומטוס ביון מטוס ללא טייס מוצא לך גם נשקים מזוייפים וזה מה שטוב בו וגם אם משמידים אותו אז לא מתים חיילים כי זה ללא טייס מטוס ריגול אותו דבר רק שמוצא לך יותר פרטים ולוקח יותר תורים ואם המבצע נכשל החיילים שבו מתים מטוס ביון מוצא אירועים אחרונים וחדשות או משהו כזה

שאלה

1.למה אין מזכ"ל קבוע וכל שבוע מחליפים? 2.מזתומרת גרסת בטה? המלא יהיה שונה? 3.למה אתה לא עושה שיש ממשלה לכל מדינה זה יהפוך את המשחק ליותר אטרקטיבי

gindis

New member
תשובה

1. כי המשחק מהיר וצריך שתהיה אופציה להחלפת מזכ"ל האו"ם. 2. גרסאת בטה אומרת שיכולים להיות שינויים ודברים שלא יעבדו במשחק ואף הוא יכול להתאפס. 3. זה מסבך יותר מדאי את המשחק.

xRoYx

New member
ש.א.ל.ה...

איפה ואיך אני מצייר נשקים?! ואיך מוכרים אותם.. קיצר אניצריך הסבר.. תודה לעוזר

gindis

New member
תשובה

אתה יכול לייצר נשק ע"י שימוש במחצבים במדינה שלך, אבל לפני זה אתה צריך לחקור כלי נשק ורק אחרי זה תופיע לך אופציה לבנות כלי נשק מאותו סוג. אחרי שיש לך את כלי הנשק אתה יכול למכור אותם.

a t i a s

New member
שאלה!!!

התקפתי מישהו עם המתקפה החדשה של כיבוש אדמה עשיתי לו כבוש תגבעה הבאה וזה הצליח לי וגם היה רשום לי שניצחתי והכל אבל זה לא כבש לי בכלל אדמה אפילו לא קצת והיה רשום לי שעל החיילים שלי היד העליונה והרגתי לו הרבה יותר

gindis

New member
תשובה

כנראה שלאויב לא היתה אדמה פנויה. בכל מקרה תרשום לי את המספר מדינה שלך ואני אבדוק את תוצאות.

Vamaigvi

New member
שאלה

איך אני מגייס את האזרחים לצבא בכדי שיהיו לחיילים. ואיפה?

ArgovDemon

New member
באג (או שלא?)

מהכלי נשק דמה אפשר לקנות רק סוג אחד קניתי טנקים דמה אז אני לא יכול לקנות נשק אחר דמה זה בכוונה או שזה באג?

superjets

New member
שאלה

למה כשמצביעים עם הסמן על דגל של מדינה השם מופיע באנגלית ולא בעיברית ?

superjets

New member
../images/Emo208.gif

i Milky

New member
מהו השלב הטכנו' המקס' בחקירת נשק?

מהו השלב הטכנולוגי המקסימלי שניתן לחקור כלי נשק? לא מצאתי תשובה לזה בשומקום.. גם לא בדף העזרה של עמוד החקירה..

למעלה