ריכוז שאלות נפוצות

freesoul21

New member
אתה צודק, אם אנשים היו בודקים כמה

דפים אחורה היו מוצאים את כל התשובות

aviX13

New member
שאלה

למה כל פעם שאני עושה מחר אדמה אני מפסיד כסף ןלא מרוויח?? יש לי משטר כהני דת ויש לי 2000 אזרחים את השאר גייסתי

חן בבלי

New member
כנס.

מחר - מכור ולשאלתך... 2000 אזרחים זאת כמות קטנה של אזרחים עליך לגייס ל-10 אלף אפילו יותר. המשך יום נעים

freesoul21

New member
../images/Emo41.gifאנשים תקראו הוראות../images/Emo41.gif

לפני שאתם באים לשאול כאן שאלות תקראו הוראות של המשחק(יש ללחוץ על סימן שאלה שנמצא למעלה בכל דף), כל התשובות נמצאות בהוראות.

freesoul21

New member
אתה צוחק עלי נכון? תסתכל מה רשמתי

הודעה אחת מעליך, כל כך קשה לקרוא?

mamitan

New member
איזה נשקים כדאי?

איזה נשקים הכי כדאי לקנות? כאילו איזה הכי חשובים??

ArgovDemon

New member
צריך קודם לקבל נסיון עם כל ההתקפות

כרגע לפי ההוראות ההתקפות הכי משתלמות זה השמד את המדינה ושחרר את האזרחים במדינה כי מרוויחים מזה הרבה ומההשמדה מרוויחים הכי הרבה אדמה (עד 15%) ואז שווה להחזיק חיילים טנקים רכבים מוגנים ומטוסים אבל מצד שני משתלם גם טילים בליסטים כי זה מחליש את הצבא והמדינה מאוד ויותר קל לתקוף אחרי זה אבל הבעיה זה הרחקה מהאו"ם ומהקניות נשקים וגם משתלם מטוסים ומסוקים כי זה גם עוזר לכיבוש אדמה. אבל לדעתי הכי חשוב זה נשקים להשמיד טה"א כי רוב ההתקפות זה נשק מסוים נגד טה"א בקיצור זה לא כמו מפקד צבאות (צוללות וטילים ואפשר אז כלליות) ואפשר לעשות פה מיליון טקטיקות ודרכים להשמדה אז צריך לנסות כל מיני סוגי התקפות וזה בעיקר שאלה של העדפה

Nirrr212

New member
שאלה בקשר למכירת/קניית משאבים

קראתי את ההסבר לזה במשחק, אבל עדיין לא ברור לי משו.. אני יודע שאם אני מוכר משאבים אז אני מקבל על זה כסף, סבבה. אבל מה עוזר לי אם אני רוכש אותם? זה רק מעלה אותי בדירוג או לעוד מה?

סטלןן18

New member
שאלה

למה אני לא יכול לקנות נקש? יש לי: יכול לגיס 95 כסף110מליון תורים 47

freesoul21

New member
לכל טנק דרושים 4 אנשי צוות, כך

שאתה לא יכול לקנות יותר מ 25 טנקים

למעלה